Şimdi Ara

Bir memur ek iş olarak ne yapar ? / Ankarada kafe işleten arkadaş var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazılarınız geçmişteki konulardan belki hatırlar 30bin borcum var bunu en kısa sürede kapatmak için ek yapmak istiyorum. Ne iş yapabilirim. Öğrenilirse atılır mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exphantum -- 20 Eylül 2016; 17:25:52 >

• Memurların ek iş yapması yasak değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rüşvet alabilir
  • Cevirmenlik, site tasarimi gibi freelance calisabilecegin isler senin icin daha iyi olur. Diger turlu zor. Bi kafeye falan girsen hem cok yorulursun hem de illegal olarak valismak zorunda kalirsin. Sonra adam parani odemez sen de hicbiseyi kanitlayamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa yasakda öğrenilirse sıkıntı. Benim işten sonra çalışmam lazım. garsonluktur sudur budur.
  • Exphantum E kullanıcısına yanıt
    Açık öğretim oku belki oradan bir şeyler çıkarırsın. Yarın son gün kayıt için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinéma kullanıcısına yanıt
    İlk aklıma gelen kafelerde calısmaktı ama site tasarımıda olabilir henüz bilmiyorum ama öğrenebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksi, boya badana. Babam zamanında bunları yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 20 Eylül 2016; 17:26:40 >
  • Boya badana işlerini hiç yapmadım öğrenmedim ama çok kolay diyorlardı. Taksi işi yaş ehliyetim bile yok
  • yasak olmasa bende düşünüyorum ek iş ama sıkıntı yaratır diye uzak duruyorum. Bence risk alma
  • ufak mağazalarda tezgahtarlık olabilir büyük zincir mağazalar memuru çalıştırmaz galiba.
  • Freelance işler olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.