Şimdi Ara

4 ayda 41 kilo verdim - Artık amaç temiz hacim.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
610
Cevap
44
Favori
47.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Giriş
  • Bravo.beslenmeye dikkat et kesinlikle kas kaybetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Helal olsun. Daha önce 92 kilodan 71 kiloyu 3 ayda görmüş biri olarak sizi tebrik ederim. En zor kısmı son aşama olacak, vücut suyu attı, yağı azalttı.. Hoş bu saatten sonra ne giyseniz yakışacak, daha rahat hareket edecek ve daha pozitif hissedeceksiniz. Dışarıdan görünüş bir yana, mutlu bir insan olmanın tadını çıkarıp özgüven sahibi olacaksınız. Kilo vermek isteyen arkadaşlar umarım sizin bu motivasyon için açtığınız bu konudan biraz olsun ilham alırlar..

Önemli olan diyet, spor yapmadan zayıflayınca olmuyor, 1.5 saat kardio 30 dakika ağırlık yapıyorum, inan öluyorum

58 beden den 50 ye düştüm 1 ayda, 120 den 106 düştüm bende
    hedelim 75 80 yemeyi birden kestim ertesi gün baş dönmesi başladı yavaş yavaş kesmek gerekiyor

İnsanlar 1 haftada 10 kilo vereyim diyor olmuyor yavaş yavaş verilmesi lazım bunu anladım

Baya tipin de düzelmiş,

Ben tebrik ediyorum seni, spora gitmeden başarmak güzel

Ben spora yazılmasam hayatta veremez dim, aile çok şımartıyor beni 20 tl bırakıyor babam 3 dürüm söyluyorum günde

Para vermesem hayatta zayıflamazdım çok cimriyim 500 tl ye yakın para harcadım spor için para boşa gitmesin diye zayıflıyorum

Zayıflayınca daha iyi oluyor hayat, sosyel hayatın flen

• quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

sizin diyetiniz ne şekildeydi ?

Arkadaş bahsetmiş yukarda,

Özetlersem arkadaşınkini, yeşil çay günde 3 defa, sabah aç karnına yürüyüş, koşu.

Öğlen pilav, yoğurt

Akşam pritein,(tavuk) gibi besleniyormuş

öğle akşam arkası elma vs.

Suyu limonlu, çayı yeşil çay kullanıyormuş ki bende öyle yapıyorum.
    Birde günde 3 lirte su, ve spordan önce kahve.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsurgent -- 2 Şubat 2017; 17:0:5 >
    4 ayda 41 kilo verdim - Artık amaç temiz hacim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsurgent -- 2 Şubat 2017; 17:20:59 >

Orijinalden alıntı: srcn1905

Helal olsun. Daha önce 92 kilodan 71 kiloyu 3 ayda görmüş biri olarak sizi tebrik ederim. En zor kısmı son aşama olacak, vücut suyu attı, yağı azalttı.. Hoş bu saatten sonra ne giyseniz yakışacak, daha rahat hareket edecek ve daha pozitif hissedeceksiniz. Dışarıdan görünüş bir yana, mutlu bir insan olmanın tadını çıkarıp özgüven sahibi olacaksınız. Kilo vermek isteyen arkadaşlar umarım sizin bu motivasyon için açtığınız bu konudan biraz olsun ilham alırlar..

Teşekkür ederim hocam sizide tebrik ederim. 20 kilo büyük bir rakam. Kesinlikle haklısınız. Size şöyle soyliyim ilk eklediğim fotoğraflar abimin nikahindan. O giydiğim pantolonu inanın zor buldum. Kaç tane mağaza gezdim bana uygun bir pantolonu zorla buldum. Tam bir moral bozukluğu. Şuan nereye gitsem istediğim şeyi istediğim bedeni rahatlıkla buluyorum mesela. Bu bile iyiki başlamisim dedirtiyor insana inanılmaz iyi hissettiriyor. Kilolu bir insanın hissettiklerini anlamaz bilemez hep zayıf kalmış birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

Bende aynı arkadaş gibi, bir buçuk saat kardiyo yapıyorum hemde baya tempolu, atletten kazanağa kazaktan çekete kadar ter oluyor
    Ama yemeyi bir türlü kesemiyorum 3 dürüm den 1 dürüme düşünce rahat duramıyorum :D

Önemli olan diyet, spor yapmadan zayıflayınca olmuyor, 1.5 saat kardio 30 dakika ağırlık yapıyorum, inan öluyorum

hedelim 75 80 yemeyi birden kestim ertesi gün baş dönmesi başladı yavaş yavaş kesmek gerekiyor

İnsanlar 1 haftada 10 kilo vereyim diyor olmuyor yavaş yavaş verilmesi lazım bunu anladım

Baya tipin de düzelmiş,

Ben spora yazılmasam hayatta veremez dim, aile çok şımartıyor beni 20 tl bırakıyor babam 3 dürüm söyluyorum günde

Para vermesem hayatta zayıflamazdım çok cimriyim 500 tl ye yakın para harcadım spor için para boşa gitmesin diye zayıflıyorum

Kilo başa bela dostum.. kafadan +10 yaş fazla gösteriyor insanı. Sende baslamissin iyide gidiyorsun. Yediklerine daha çok dikkat etmelisin yaptığın sporun hakkını almak için. Ben yapabiliyorsam herkes yapar benim kadar midesine düşkün birisi azdır yani her gun pizzalar,hamburgerler,dürümler,tavuk dönerler aburcuburlar doymak bilmeyen biriyim normalde. Bunların üstüne gecede hayvan gibi yerdim. İnsan bi anda 2 büyük boy pizza yiyip doymaz mı? Ben doymuyordum yani boğazı kısıcaz başka çıkar yolu yok. :)

• quote:

Dış görünüşte bile faydası olmuş,
    Zayıflamadan önce rahat 35,
    şuan 22 gibi

Yaş 23 dostum tesekkurler

• Tebrik ediyorum baya güzel bir çalışma çıkarmışsınız ve devamıda geliyor. Lakin bence 65 kiloya kadar düşmeyin, çok cılız kalırsınız. 75 ideal sadece vücudunuza şekil vermelisiniz. Fotoğraflarda yağ oranınız fazla gözüküyor. Bu kadar kilo vermeden sonra bence bu başarıyı taçlandırın, doğru çalışmalarla yağları eritip kasa dönüştürerek çok daha güzel ve atletik bir vücuda sahip olabilirsiniz.
    Önümüzdeki günler için başarılar dilerim.

>>> Marea severlerin yeni buluşma noktası <<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

günde iki öğün yemek yiyorum

sabah iki adet haşlanmış yumurta, domates peynir salatalık zeytin penir ve şekersiz çay

akşamda iki haftadır genelde sebze yemekleri ve yoğurt yedim

genelde ıspanak ekmek ağzıma kesinlikle sürmüyorum.

arada çok acıkırsam da meyve yiyorum süt içiyorum, hedefim bir ayda 4 kilo vermekti. Ama bir kilo falan anca verdim iki haftada

ilave olarak da iki hafta öncesine kadar iki big mac menu ile büyük boy cola götürüyordum. Tatlılardan falan hiç bahsetmiyorum

üstüne bu iki hafta boyunca neredeyse her gün koştum

ilk günler 1,5 km koşuyordum. Hatta ilk iki koşudan sonra eklemlerimi kıbırtadamıyordum. Robot gibi yürüyordum. En son dün 8 km hiç durmadan koştum. Bugün de koşacağım. Bakalım bir tartılayım kaç çıkacağım koşudan sonra.

tek tesellim koşu sonrası artık hiç bir yerim ağırmıyor

Koşuya devam dostum. Ben ilk zamanlar koşamiyordum hep kondisyon sıfırdı hem eklemlere aşırı yük biniyordu. 3 dk kosunca tikaniyordum. Şuan 1 saat koşabiliyorum aralıksız. Yediklerinize dikkat edin sporunuzu yapın kafamız rahat olsun amacınıza kolaylıkla ulaşırsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDDerhan

Tebrik ediyorum baya güzel bir çalışma çıkarmışsınız ve devamıda geliyor. Lakin bence 65 kiloya kadar düşmeyin, çok cılız kalırsınız. 75 ideal sadece vücudunuza şekil vermelisiniz. Fotoğraflarda yağ oranınız fazla gözüküyor. Bu kadar kilo vermeden sonra bence bu başarıyı taçlandırın, doğru çalışmalarla yağları eritip kasa dönüştürerek çok daha güzel ve atletik bir vücuda sahip olabilirsiniz.
    Önümüzdeki günler için başarılar dilerim.

Teşekkürler hocam. Yağ oranım fazla evet. Haksilisiniz 65 gerçekten zayıf durucak. Zaten yağ oranımi dusurebilecegim kadar düşürmek için 65 i hedefledim. Ondan sonrasında daha düzenli temiz bir beslenmeyle temiz kas kütlesi eklemeye başlayacağım. Baya araştırma yaptım bu konularda yeterli bilgiye ulaştığımi düşünüyorum açıkçası. Bana kimse destek olmadı kimse bilgi vermedi bu konularda okuyan okuya baya fikir sahibi oldum. Bu iş diyetisyenle falanda olmuyor onu anladım herkes kendi bünyesini, metebolizmasini çözüp ona göre ne yapacağına karar vermeli.

• Arkadaşlar 1 yıl önce 116 kilodan 82ye düştüm 3 4 ay gibi bi süreçte.ben çok kardio yaptım kas kaybettim ama olsun 1 yılda toparladık demem o ki gırtlağı kesin gerisi geliyor.yaş 23 boy 1.85 idi şuan 1.88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 2 Şubat 2017; 17:49:38 >

Orijinalden alıntı: Dante58

Arkadaşlar 1 yıl önce 116 kilodan 82ye düştüm 3 4 ay gibi bi süreçte.ben çok kardio yaptım kas kaybettim ama olsun 1 yılda toparladık demem o ki gırtlağı kesin gerisi geliyor.yaş 23 boy 1.85 idi şuan 1.88

Tebrikler 34 kilo çok ciddi bir rakam dostum. Kardiyo yanında ağırlık antremani yapsaydın kas kaybıni minimuma indirebilirdin. Zaten toparlamissiniz tebrikler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

şuan 22 gibi

Yanlış anlama ama 4 ay once seni görsem amca derdim, benim de 19 şuan abimsin :D

• quote:

quote:

Bende aynı arkadaş gibi, bir buçuk saat kardiyo yapıyorum hemde baya tempolu, atletten kazanağa kazaktan çekete kadar ter oluyor
    Ama yemeyi bir türlü kesemiyorum 3 dürüm den 1 dürüme düşünce rahat duramıyorum :D

Baya tipin de düzelmiş,

Kilo başa bela dostum.. kafadan +10 yaş fazla gösteriyor insanı. Sende baslamissin iyide gidiyorsun. Yediklerine daha çok dikkat etmelisin yaptığın sporun hakkını almak için. Ben yapabiliyorsam herkes yapar benim kadar midesine düşkün birisi azdır yani her gun pizzalar,hamburgerler,dürümler,tavuk dönerler aburcuburlar doymak bilmeyen biriyim normalde. Bunların üstüne gecede hayvan gibi yerdim. İnsan bi anda 2 büyük boy pizza yiyip doymaz mı? Ben doymuyordum yani boğazı kısıcaz başka çıkar yolu yok. :)

Aynen, bende sendenim.

2 Orta boy alırdım her zaman gece yatmadan önce,

Şuan 1 tane pizza yiyemiyorum zamanla mide kücülüyor, ve gözün doymuyor diyorlardı evet o da doydu.

Hedefim sensin bakalım :D

• quote:

quote:

quote:

şuan 22 gibi

Yanlış anlama ama 4 ay once seni görsem amca derdim, benim de 19 şuan abimsin :D

Yanlış anliycak bişe yok dostum benim saçlar seyrek zaten irsi olarak. Birde o kadar kilolu olunca rahat +30 gosteriyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante58

Arkadaşlar 1 yıl önce 116 kilodan 82ye düştüm 3 4 ay gibi bi süreçte.ben çok kardio yaptım kas kaybettim ama olsun 1 yılda toparladık demem o ki gırtlağı kesin gerisi geliyor.yaş 23 boy 1.85 idi şuan 1.88

Aynen senin yaptığın hayataya düşmemek için, beni de fitness hocası uyardı,
    1.5 saat kardiyo 30 dakika fitness ağırlık çalışıyorum,

Merak ettiğim birşey var, şu '' 5 '' dedikleri 2 kolla yukarı kaldırma oturarak orda kaç kilo yapıoyrsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

şuan 22 gibi

Yanlış anliycak bişe yok dostum benim saçlar seyrek zaten irsi olarak. Birde o kadar kilolu olunca rahat +30 gosteriyordum

kız arkadaş durumu nasıl :D

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.