Şimdi Ara

4 ayda 41 kilo verdim - Artık amaç temiz hacim.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
610
Cevap
44
Favori
47.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Giriş
  • hocam diyeti merak ettim. bende zamanında 30 kilo verip 20 sini aldım. şuan rahatım ama bi 5-7 versem problem kalkacak

Orijinalden alıntı: starcloth

Helal olsun tebrik ederim.Ben de 6 ayda 136 Kilodan 74 kiloya düştüm.Son fotolorda göbeğin önünde jöle oluşmuş.İster istemez oluşuyor meret.Ben de spora başlayıp kas yapıcam.Toparlar mı bilmiyorum ama toplamazsa da çok sıkıntı değil.

Sizi tebrik ederim benden daha fazla kilo vermissiniz. +30 kilo kayiplarinda maalesef özellikle mide bölümünde bir sarkma oluşuyor dostum. Bu bazi kişilerde çok bazılarında az oluyor. Elimizden tek gelen sporla düzene sokmak. Onun içinde karın, mide egzersizlerini aksatmam hergun mutlaka yaparım. Sporla zamanla düzelir bence devam edin mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WP Maokai

Hocam ne yaptın da verdin 33 kilo? Bir de boy kaç 63 kilo az değil mi erkek için?

Boy 1.70 dostum. 65 i hedefledim daha sonra bi miktar kilo alacağım sağlıklı şekilde.

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Yok bence sen zaten başarmışsın zaten.En son bi rötuş kalmış onu halledeceksin başarılar

Teşekkürler kardeşim inşallah o rutusude halledicez

Orijinalden alıntı: theVerge

@hyuga kojiro

Merhabalar,

Oncelikle tebrik ederim. Fotograflar guncel ise buyuk basari.

Diyetinizi ve spor planinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Kilo verme hiziniz cok yuksek bu sebeple sarkik olmaliydi vucudunuz ve bel simidi sekilsiz olmaliydi ama cok duzgun gozukuyor son haliniz.

Bu kadar kisa surede vucut nasil toparladi kendini?

Bol su tüketimi ve Yeşilçay sayesinde deri daha kolay kendini toparlıyor dostum. Programımi normalde paylaşırdim ama gerçekten çok ağır. birisi yaparken birşey falan olur bunun altından kalkamam daha sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: theVerge

Ameliyat iziniz mide kucultmeden mi?

Bebeklikte bağırsak ameliyatı gecirmişim hocam. Onun izleri maalesef. Mide küçültme, mide aldırma gibi şeylere çok soğuk bakıyorum kimseyede tavsiye etmem..

Orijinalden alıntı: iso227

sana yağlı kıllı göbeğinin durumunu soran oldumu ?

Evet soran çok oldu sorun varmı? Seni İlgilendirmiyorsa bu konuyu terket çocuk.

neyse kötü amacım yoktu fikrimi belirttim ama siz yanlış anladınız.sakin olmalısın koca adam.

not:ergen değilim.başakalarını tanımadan lakap takman hoş değil.ben sana şişko diyomuyum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 2 Şubat 2017; 13:44:56 >
  • Hocam bir sorum olacak , bende diyete başladım 99.5 kilodan 97 ye düştüm 3 günde , ama son 3 günde tık yok , neden durdu bir anda ? sıkı diyet yapıyorum artı akşamları 30 dakika boks yapıyorum oldukca terliyorum ama daha önce kilo verdiğim dönemlerde hiç durma olmamıştı , moralimi bozdu. hedefim 80 kg.

Orijinalden alıntı: iso227

''soran çok olmuş''

neyse kötü amacım yoktu fikrimi belirttim ama siz yanlış anladınız.sakin olmalısın koca adam.

not:ergen değilim.başakalarını tanımadan lakap takman hoş değil.ben sana şişko diyomuyum mesela.

Burda daha dünkü çocuksun. Seni ciddiye alıp cevap verdiğime dua et. Son yanitimdir sana. Hadi işine.

dün hiç durmadan 8 km koştum

km başına 6dk 40 saniye tempoda.

ama göbek hala aynı niye kilo veremiyorum

boy 190 kilo 96

İdealim size göre kaç olmalı ? birde diyetinizi yaptıklarınızı paylaşırmısınız ?

• Beyler şu iso227 gibi trolluk peşindekiler yazmasın mümkünse. Bu bir tipim nasıl SS li yada vucudum nasıl SS li konusu değil. Bi kilo verdim konusunu açtım. Benimle aynı yolda olan kardeşlerime abimlerime elimden geldiğince yardım ediyim diye. Terbiyesizlik yapıcak olan yazmasın.

Orijinalden alıntı: mcrew

iki haftadır neredeyse her gün koşuyorum

dün hiç durmadan 8 km koştum

km başına 6dk 40 saniye tempoda.

ama göbek hala aynı niye kilo veremiyorum

boy 190 kilo 96

Yediklerinize dikkat etmezseniz boşa kürek çekersiniz hocam. Yağı, şekeri, ekmeği kesin aynı sporu yapmaya devam edin. Farkı kısa sürede göreceksiniz. Bir süre tabiri caizse ot gibi yaşamamız gerekiyor. Yoksa fazla yağlardan asla kurtulamayiz.

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

Hocam bende 110 KG --- 181 Boyundayım

İdealim size göre kaç olmalı ? birde diyetinizi yaptıklarınızı paylaşırmısınız ?

İdeal kilonuz bana göre 75,80 arası hocam. Erkeklerde boy hizası ideal kilo oluyor. Örnek 1.80 boya 80 kilo. Kadınlarda ise boy hizasinin 10 aşağısı idealdir örnek 1.60 boy 50 kilo gibi. Yani 30 kilo vermelisiniz ortalama.

sabah iki adet haşlanmış yumurta, domates peynir salatalık zeytin penir ve şekersiz çay

akşamda iki haftadır genelde sebze yemekleri ve yoğurt yedim

genelde ıspanak ekmek ağzıma kesinlikle sürmüyorum.

arada çok acıkırsam da meyve yiyorum süt içiyorum, hedefim bir ayda 4 kilo vermekti. Ama bir kilo falan anca verdim iki haftada

ilave olarak da iki hafta öncesine kadar iki big mac menu ile büyük boy cola götürüyordum. Tatlılardan falan hiç bahsetmiyorum

üstüne bu iki hafta boyunca neredeyse her gün koştum

ilk günler 1,5 km koşuyordum. Hatta ilk iki koşudan sonra eklemlerimi kıbırtadamıyordum. Robot gibi yürüyordum. En son dün 8 km hiç durmadan koştum. Bugün de koşacağım. Bakalım bir tartılayım kaç çıkacağım koşudan sonra.

tek tesellim koşu sonrası artık hiç bir yerim ağırmıyor

• sizin diyetiniz ne şekildeydi ?

Ekipmanlarim bunlar. Bence benim gibi salona gitmeyen arkadaşlar edinsin çok işe yariyorlar :)

20 kilo döküm dambıl seti. Yer minderi, uzun bir sopa bir adet bileklikli ağırlık eldiveni.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.