Şimdi Ara

(4.5G-AND 6.0.1) 1155 TL LG G FLEX2 Snpdrgn 810 5.5' F.HD OLED 13Mp 2Gb DDR4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
13.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürün cepteyken insan rahat ediyor mu yahu bunu merak ediyorum
  • Iste fark bu biz o rahatligi yasarken siz icinizde hep bi acaba ile yasiyorsunuz:).

Bu cihaz sd801 kullanan hic bi cihaz kadar isinmiyor. isiniyor firin diye bilip bilmeden yorum yapanlar dolu forumda
    Ikincisi suan elimde 2 tane g3 birde flex 2 mevcut kesinlikle cepde daha rahat ediyorum tabi daracik tayt gibi pantol giyeyim diyen varsa zaten cebinde telefon tasimasin bu ara dar pantol erkeklerdede moda oldu cubuk kraker gibi bacaklarla dolasiyorlar ortalarda oyle bi cebe zaten sokamazsin bu cihazi:) sahsen ben biraz kilo aldim artik eski pantollarim dedigim gibi dar geliyor o pantolu bi giydimmi bidaha giymiyorum olurda tekrar az biraz zayiflarsam diye dolaba atiyorum hem telefon girmiyor cebe hemde rahatsiz ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 7 Ocak 2016; 19:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Xperia Z3 ile arasında kaldım, kıyaslayınca Epey sitesinde denk puanlar alıyor, sizce hangisi tercih sebebi. Flex2 yi birde ofiste masaüstünde kullanabilirmiyim diye soru işareti var kavisten dolayı?

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/844-3119/sony-xperia-z3_lg-g-flex2/
  • fozata kullanıcısına yanıt
    bariz sekilde flex 2 ustun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    bunu ben de merak ediyorum cebe yatay konulsa rahat olur ama sigmaz o zaman da F/p olarak su an rakipsiz bu fiyatta

• Telefonu arka cepte tasınsın diye o şekilde yaptılar

• Fiyat cok iyi.
    Birde hepsiburada lg tr garantili olanmi.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dist garantili satıyor HB ve 1000/200 çekler 50 TL'den satılıyor bunu da kullanarak 1000 TL'nin altına alabiliyorsunuz snpdragon 810 işlemcili bu canavarı
  • ekranı düz olaydı alırdım la
  • Donanıma göre fiyat güzel, bir arkadaşa tavsiye ettim bakalım biraz da araştırıyorum teli.
    Fikir vermesi açısından g3 ile karşılaştırması:http://m.pocketnow.com/2015/01/05/lg-g-flex-2-vs-lg-g3-specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 9 Ocak 2016; 0:07:41 >
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    microsd up to 2tb diyor, yanlis galiba ?

• bu cihazın 32 GB ve 3GB ram'li modeli de varmış. Türkiye'de satışı var mı bilmiyorum ama geç kalmadan gelirse onu almak daha mantıklı gibi. bir ara kliksa'da satılmış sanırım
  • Urunu az once hepsiburada.com dan aldim ancak odeme bilgileriniz kontrol ediliyor diyor umarim kargo zamanini aksatmazlar.

• resmi distribütör garantili olması dolayısıyla beni de cezbetti ve hepsiburadadan sipariş verdim. ödemeyi 3d secure ile yaptım, paketleme sırasına alındı diyor.

boş kutu çıkmaz inşallah
    https://eksisozluk.com/hepsiburada-comun-bos-kutu-gondermesi--5003494
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_S

resmi distribütör garantili olması dolayısıyla beni de cezbetti ve hepsiburadadan sipariş verdim. ödemeyi 3d secure ile yaptım, paketleme sırasına alındı diyor.

boş kutu çıkmaz inşallah
    https://eksisozluk.com/hepsiburada-comun-bos-kutu-gondermesi--5003494

Hepsıburada boş kutu göndermez. Paketleyıp gönderen kadar kaç kişinin elinden geçiyor. Kutu acıkmış geldiğinde. Arada biri götürmüş. Tutanak olduğu için hepsıburada parayı ıade etmek zorunda. Zaten müşterinin tutanaktan başka dayanağı yok. Tutanak tutmak istemeyen görevli ve para iadesi yapmak istemeyen hepsıburada suçlu. Ikisi kendi arasında halletmelı bunu

• bu paraya bucihaz çook iyiiiiiiiii
  • Sıcak fırsat tebrikler Fiyatta Güzel
  • Bu cihaz G3 ile karşılaştırılacak bir cihaz değil; kullanmadan, bilmeden, etmeden yorum yapmayın lütfen. G3 kadar ısınmayan, aynı uygulamalarda G3 kasarken akıcı şekilde kullanılan bir cihaz.
    1 aydır kullanıyorum ne throttling ne de başka bir problem yaşamadım. Telefon fotoğrafçılığı yapmıyorsanız eğer, kamerası günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Tek sıkıntısı kamera uygulaması üzerinde herhangi bir ayar yapamıyorsunuz. Yapabildiğiniz tek şey hdr açıp kapatmak. Geriye kalan her şeyiyle zaten klas bir cihaz. Oyun oynarken, video izlerken doğrudan farkını hissediyorsunuz. Masaya koyduğunuzda ki havası bile yeter bence
  • G3 bu cihazin yaninda cok bariz yavas kaliyor.
    Tek sorunu ekranin gri ve beyaz tonlardaki renk dagilimindaki piksel sizmasi ve kamerada ayar olmayisi...

• Bu telin foyati neden bu kadar dustu bir anda ? Anlamadim ben bu isi. Bi aralar 1800 du. Biri bana aviklayabilir mi su meseleyi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.