Şimdi Ara

(4.5G-AND 6.0.1) 1155 TL LG G FLEX2 Snpdrgn 810 5.5' F.HD OLED 13Mp 2Gb DDR4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
13.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperthymestic

Birden bire noldu da popüler oldu bu cihaz. Piyasaya çıktığı tarihten 4-5 gün öncesine kadar bu telefonun yüzüne bakan yoktu. 1 ay öncesiyle aynı fiyatı, 3-4 gündür HEPSİBURADA `da en fazla satılan android cihazlar içinde ilk 3'teydi, şu an 1. sırada .

Lg Türkiye garantisi ile paralel aynı fiyat olunca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beş gün önceki bir habere göre cihaz güncelleme alacak:http://www.ibtimes.com/android-60-601-marshmallow-update-status-lg-g4-lg-v10-lg-nexus-5x-lg-flex-2-lg-g3-lg-2258694

Alacağına dair başka bir kaynak:http://shiftdelete.net/android-60-marshmallow-alacak-cihazlar-64349

LG Türkiye ise almayacağını söylemiş

(4.5G-AND 6.0.1) 1155 TL LG G FLEX2 Snpdrgn 810 5.5' F.HD OLED 13Mp 2Gb DDR4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 16 Ocak 2016; 15:11:20 >

• Ben bugün almayı dusunuyodum cihazı fakat güncelleme olayı çok kafa bulandirdi iki defa müşteri hizmetlerini aradım net bi bilgi yok diyolar zenfone selfie de de aklım kaldı sizce onu mu almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyenin mesaji cok eski mail ile tepki gosterdim ben sert bi tepkiydi cevap olarakda suan icin cismalarimiz devam ediyor olmustu. Yani calisiyorlar yazilim uzerinde. His g4 e cikarip buna hala cikarmamalari sacma

• G3 mü Flex2 mi?

• maestro2 kullanıcısına yanıt
    Işlemcisi yüzünden Flex 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam şu konularda kıyaslar mısınız G3 ile Flex 2
    -RAM ve sabit disk (32-3 , 16-2)
    -Kamera
    -Batarya
    -Güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam şu konularda kıyaslar mısınız G3 ile Flex 2
    -RAM ve sabit disk (32-3 , 16-2)
    -Kamera
    -Batarya
    -Güncelleme

- ram 2 gb ddr4 ( g3 ddr3 3g ) dd4 daha iyi ama karsilastirmak gerekiyor.
    - kamera ayni
    - batarya ayni kapasite ama g3 un ekrani bataryayi cabuk bitiriyor. 2k oldugu icin
    - guncelleme ayni android 6 gelecek.
    Kisaca islemci, curved oled ekran, batarya suresi ve kasa kalitesi icin, en onemlisi bu fiyata lg turkiye garantisi icin flex 2 derim.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Flex2 ye yönelelim.

• Şu an itibariyle hepsiburada.com dan G Flex2 siparişi verdim. 1159TL Snapdragon 810 işlemcili distribütör garantili cihaz bedava.
    İşlemcinin ısınma konusuna fazla kafayı takmayın.
    O testler extrem durumlar için.
    3-4 dakika boyunca telefon tam güçte kasılıp test yapılıyor, normal kullanıcının karşılaşacağı bir durum değil.
    Oyunlar zaten GPU ya yükleniyor sıkıntı olmaz.
    Bu fiyata düşmüşken kaçırmayın derim.
    Ekran sararması olursa zaten direk iade edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 24 Ocak 2016; 16:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Şu an itibariyle hepsiburada.com dan G Flex2 siparişi verdim. 1159TL Snapdragon 810 işlemcili distribütör garantili cihaz bedava.
    İşlemcinin ısınma konusuna fazla kafayı takmayın.
    O testler extrem durumlar için.
    3-4 dakika boyunca telefon tam güçte kasılıp test yapılıyor, normal kullanıcının karşılaşacağı bir durum değil.
    Oyunlar zaten GPU ya yükleniyor sıkıntı olmaz.
    Bu fiyata düşmüşken kaçırmayın derim.
    Ekran sararması olursa zaten direk iade edebiliyorsunuz.

Kamera hızı ve kamera kalitesi açısından hangisi daha iyidir g4 le flex arasında ne kadar fark oluyor kamera açısından. G4de kamerayı çok övmüşler flexde o kadar övülmemiş kamera.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyatta iki ürün o fiyata çıkıldığında başka alternatifler de var. Asus Zenfone selfie Sony c5 ultra, M5 gibi modeller kamera önemli ise tercih edilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon biraz da kaba olmasaydı diyor insan..
  • Hepsiburada dist. garantili satış bittiği için yeni dist. garantili satış linkini ekledim
  • N11 cekiyle beraber 1070TL gibi bir rakama geliyor ama saticidan emin olamadim.

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Satıcıdan daha önce telefon aldım(a7000) sorunsuz şekilde geldi. Yıldız satıcı amblemi var sorun olacağını düşünmüyorum
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Telefon geldi mi, kullanımı nasıl, telefon hakkında biraz kullanıcı bilgisi verirseniz sevinirim.
  • Siparisi gectik,umarim bir sikinti yasamadan teslim alirim. 1038TL'ye geldi.

• Dün geldi şu an kullanıyorum.
    Telefon oldukça detaylı şekilde anlatılmış burada zaten, senin sormak istediğin birşey varsa sor cevaplayayım.

Ekranda sarılık belli belirsiz dikkatli bakmadan göremiyorsun. Cem Yılmaz'ın Gora filminde porselen tabağa büyüteçle bakıp "kütahya porselen" yazısını görmek gibi :D
    Isınma olayına gelince, ilk açtığımda güncellemeler yaparken biraz ısındı ama öyle ahım şahım değil. Şu an 5.1.1 sürümündeyim, ısındığını görmedim.
    Telefonda oyun oynamıyorum, belki o yüzden ısınmıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.