Şimdi Ara

(4.5G-AND 6.0.1) 1155 TL LG G FLEX2 Snpdrgn 810 5.5' F.HD OLED 13Mp 2Gb DDR4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
13.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediğiniz doğru resimlerle birlikte alıntı yapmak yerine cevapla butonunu kullanınız düzeltiyorum
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Bu forumun bir özelliği. Alıntı yapmak yerine cevapla butonunu kullanınız nedir ? Ben düzeltmeniz adına bilgilendirme yapıyorum.
  • lg g3 ile flex 2 nin arasında kaldım.

flex in sararma kasa çatlaması gibi kronik sorunları var mı?

QHD yerine snap810 işlemci olmasını daha iyi hem ips ekran oled olması siyahlar açısında iyi 3gb ddr3 yerine 2gb ddr4 anada ok ama 16 gb çok yetersiz sd kartla ne kadar işimi görür.
  •  (4.5G-AND 6.0.1) 1155 TL LG G FLEX2 Snpdrgn 810 5.5' F.HD OLED 13Mp 2Gb DDR4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 30 Aralık 2015; 20:25:39 >
  • canavar gibi cihaz kullanıyorum şuan. bu fiyata ne alcanız baska
  • Çöp...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nadide bilgilendirici mesajınız için size sonsuz teşekkürler
  • Sahibi olamayip mindar diyenler bunlar:)

• Valla 2GB ram duruma göre yeter de yetmez de. Ama açıkçası G3 varken GFlex 2 almam.

Tüm Note Serisini, S2-S3-S4 ü kullandım. Xperia Neo dan tutta motorola atrix e Xperia Z2-3-3+ a kadar. Hemen her üst seviye ve alt seviye telefonu kullandım. Burada yazılamayacak kadar çok model. A1018 den tut 3210 ve 3310 a hatta çoğu kişinin bilmediği 3410 u kullandım. 8210? 8310? 6280 ve 6288. 6600. 6230 ve 6230i ( Çok sevmiştim ya. Tasarımı çok güzeldi. Aynı tasarım ile 8mp kameralı ve daha ince tuşlu bir model çıkarsa Nokia durmam ikinci hat alır kullanırım. Bir de içine acayip bir müzik çipi koy. Millet MP3 niyetine bile alır. :D ) 5800XM Ahhhh ahhh. Bu telefon ile sıcak fırsatlarda efsane yazdım be. Telefonu 1 yıl kullandım hiç para ödemedim. Üstüne 180TL para verdiler ve 1 yıl bedava konuştum her yöne. Evet yanlış duymadınız telefonu aldım öyle bir ayar çektim ki alacaklı çıktım. :D O zamandan beri bana herşey soğuk fırsat. :D

Şimdiye dek en memnun kaldıklarım. LG G3, Samsung Note 3, Lollipop Güncellemesi Sonrası S4, S4 Active, Z3+

Şu anda da nerede ise yok paraya aldığım LG G3 ü kullanıyorum. 510 serisi. Yani son çıkan. İlk seriler sorunlu idi ama sonraki bant üretimlerde sorunlar gideriliyor. Mesele teknosa mağazasındaki LG G3 telefonu kapattım 15 dakika soğumasına izin verdim. Açtım telefonu 10 dakika sonra ekran ışığını kıstı telefon aşırı ısındı diye. Oysa bendeki G3 te bu olmuyor. Sadece bir keresinde bir oyuna dalmışım 2 saat harcayıp bataryayı sömürmüşüm resmen o zaman ekran ışığını %90 a aldı ki bu da çok büyük bir sorun değil. Şu an zaten %50 de kullanıyorum.

LG G3 ün şarjı çabuk bitiyor diyorlar ama açıkçası fabrikadan yeni çıkmış rafta bozulmamış pili ile yepyeni bir G3 ün pili acayip iyi gidiyor bence. He oynayınca tabiki çabuk bitiyor ama kimse kusura bakmasın Candy Crush falan açıp oynayıp beni bütün gün götürsün dersen onu yapan hiçbir telefon yok. Oyun oynadığında hepsi gazı köklenmiş araba gibi içiyor pili. Yukarıdaki pil göstergesinin azaldığını görebiliyorsun.

Yani bazı noktalar çok abartılıyor sanırım.

Ya da ben şanslıyım bilemiyorum. Ama arkadaşım da aynı şekilde memnun G3 ten ki ona da ben aldım telefonu. En sevdiğim yanı ise kılıfın üzerinde duruşu. Arkadaş cidden yanlarda tuş olmaması telefon kılıfının çok daha güzel oturmasını sağlıyor. 0.2mm deri görünümlü kılıf aldım. Telefonla konuşurken 3 kişi gördü 3 ü de G4 sandı.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_113099765/tm.htm

Onun konusu da var yalnız bu kadar ilgi görmedi. Bence de bu fiyatlarda g3 ten iyisi yok
  • Bu konudaki tek sıcak şey telefonun kendisi
  • Ben babama G3 aldım 509k serisi , gelir gelmez güncellemelerini yaptım art arda 3 güncelleme yükledim başka işlem yapmadım telefon yanıyordu resmen. Parlaklığı kısıktı artırmak istedim telefon şu an çok sıcak daha sonra ekran parlaklığını artırın uyarısı verdi ilk defa böyle bişey gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ben babama G3 aldım 509k serisi , gelir gelmez güncellemelerini yaptım art arda 3 güncelleme yükledim başka işlem yapmadım telefon yanıyordu resmen. Parlaklığı kısıktı artırmak istedim telefon şu an çok sıcak daha sonra ekran parlaklığını artırın uyarısı verdi ilk defa böyle bişey gördüm

Arka arkaya 3 büyük güncellemeden sonra normaldir. Güncelleme yapmadan önce şarjın %70-80 den az olmamasını önerirler genelde. Nedeni pilin bitebilecek olması. :D O kadar şarj yiyiyor çünkü.

Benim 510K serisi. Geldiğinde tüm güncellemeler yapılıydı. Bir kaç hafta önce bir güncelleme geldi sadece.

Ve acayip memnunum. Bu kadar memnun olduğum çok telefon yoktur. Bir Note 3 var aklımda. Bir S4 Active var. Bir de G3. Daha eskilere gidersek Nokia 6233 ü sayabilirim. Tekme yiyip 3 metre takla ata ata gittikten sonra çizik bile yoktu nerede ise ve şimdiye kadarki en yüksek hoparlör sesine sahip telefondu.

• Hocam güncelleme boyutları 20 , 20 ve 260 küsürdü. Çok uzun da sürmedi zaten bilmiyorum bana anormal geldi daha önceden bu kadar ısınan telefon görmemiştim. Hele ki iPhone hiç ısınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hocam güncelleme boyutları 20 , 20 ve 260 küsürdü. Çok uzun da sürmedi zaten bilmiyorum bana anormal geldi daha önceden bu kadar ısınan telefon görmemiştim. Hele ki iPhone hiç ısınmıyor.

General mobile 4G de ısınmıyor.

Apple SD801 ya da 805-810 tarzı bir işlemci kullansa o da ısınırdı. Kaldı ki İphone da ısınıyor gövde metal olduğu için ısı tüm gövdeye yayılıyor sen tek bir noktada 38-40 derece göreceğine yayılmış olarak 36 derece görüyorsun. ( Evet komik gibi geliyor ama öyle. Cidden aslında ısı farkı 4-5 dereceden fazla değil. 36 dereceden daha sıcak bir şeyi sıcak olarak algılıyoruz. :D 42 derece sıcakta hücrelerimiz ölmeye başlar o yüzden 38 derece gibi ısılar bile fazla hisedilir. A merak etmeyin 42 derece elimize o kadar zarar vermez yani telefon o kadar ısınsa bile eline yapışmaz. :D )

G3 te ise kasa plastik. Bu da ısının tek bir noktada toplanmasına neden oluyor. Yani aslında İPhone ile G3 aynı miktarda ısı üretiyor sadece İPhone un kasası metal olduğu için senin kan dolaşımını radyatör olarak kullanıyor. :D Ayrıca metaller daha iyi ısı iletirler bu sebeple hava ile daha çabuk dengelerler ısılarını. Kısaca soğumaya ve fazla enerjilerini atmaya eğilimlidirler o yüzden metaller genelde soğuk olur.

Bunun dışında normal. Ama normal demek olması gerek anlamında değil. Normal in geldiği anlam sık olanı olağan yapmamızdır. Yani mesela uçurumdan atlarsan ölmen normaldir ama ölmeni ister miyiz? Hayır.

Normalde bu işlemciler telefonlar yapılırken test edilmeleri gerekir ve kullanıcıların böyle sorunlar yaşamaması gerekir. Ben dediğim gibi böyle bir sorun yaşamadım. Bilmiyorum belki de son sürümde ancak düzelttiler. Ama arkadaşımınki de 508K serisi.

Ve son olarak sağlık hakkında bir tavsiye. Ekranı loş ve karanlık ortamlarda son ayarda kullanmayın. İç mekanlarda %50 ekran ışığı yeterli. Fazlası gözlere de zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 31 Aralık 2015; 13:41:03 >

• Hoşgeldin, uzun zamandır yoktun. @DigitalWorld

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Hoşgeldin, uzun zamandır yoktun. @DigitalWorld

Hoşbulduk. :D
  • bu telefonu cebine koyarsan kanser eder oval yeri ekran kendine doğru koycaksın yani , sakat. normalde ekran dışa gelmeli.
    aynı fiyata sony C5 ultra öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 31 Aralık 2015; 13:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

3000 - 5000 liralık telefonlarla karşılaştırma yapmak yerine, 1000 lira civarında alınabilecek telefonlarla karşılaştırdığımızda, bu cihaz çok da kötü görünmüyor. Bu fiyata daha iyi bir 5.5 inç telefon varsa üstatlardan öneri bekliyorum.

Lenovo vibe p1 tek gecerim o fiyata

• Sd615 li cijaz vibe p1 bilmiyorsaniz salla.ayin foyata gore kalite olmaz kalite donanimla olir o fiyatin yarisini ancak hakediyor p1.
    850 liraya gider m4 aqua alirim daha iyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.