Şimdi Ara

(4.5G-AND 6.0.1) 1155 TL LG G FLEX2 Snpdrgn 810 5.5' F.HD OLED 13Mp 2Gb DDR4 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
13.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi sabah sipariş verdim, telefon bugün geldi. güncellemeleri yaptım, bir sıkıntı yok şimdilik
  • S_O_S kullanıcısına yanıt
    Performansından memnun kaldınız mı? İlk izlenimlerinizi yazar mısınız alacak kişilere fikir olması açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Bu telin foyati neden bu kadar dustu bir anda ? Anlamadim ben bu isi. Bi aralar 1800 du. Biri bana aviklayabilir mi su meseleyi

uretilmiyor.. 1800tl teknomarketlerdeki fiyatiydi, internetten 1400tl civarina mal edilebiliyordu yazin sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    telefon ilk kutudan çıktığında açıkcası korktum. ana ekran yüklenirken parça parça geldi, uygulamaya geçerken bariz şekilde bir takılma oldu falan ama güncellemeden sonra bunlar gitti. tabi bunlar ilk gözlemler detaylı bir kullanım yapmak lazım performansını görmek için. oyun oynamak, multitasking şeklinde işlere girmek lazım.
    gerçi benim önceki telefonum sony ericsson x10'du, yani neye geçsem memnun kalırdım herhalde (:
    5.5 inç elime biraz büyük geldi, özellikle tek elle kullanımda yıpratır gibi.
    sizin sayenizde haberimiz oldu, lg türkiye garantili aldık. fiyat/performans olarak en iyi tercih olduğunu düşünüyorum. size de teşekkür ederim

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_S -- 11 Ocak 2016; 15:27:47 >
  • S_O_S kullanıcısına yanıt
    Hocam Hayırlı Olsun. ürünü hangi mağazadan aldınız . ve çek felan kullandınız mı kaça maal ettiniz. bende düşünüyorum da elimde LG G2 Var. lg türkiye garantili istiyorum.
  • teşekkür ederim, ilk mesajda link var hocam. hepsiburadanın kendisinden distribütör garantili olarak aldım. forumdan 200 tl'lik çeki 90 tlye aldım. 1060 tl gibi bir şeye gelmiş oldu.

http://www.hepsiburada.com/lg-g-flex-2-16-gb-p-TELCEPLGFLX16D-S
  • slm lg tukiye garantilimi cihazlar
  • Hb heralde maden buldu habire 90 cihaz diyip duruyor dunya genelinden yenilenmis cibazmi topluyorlar napiyorlar anlamadim

• benimde niyetim var ama hayırlısı,

hala nokia x1-01 kullanmakta inat ediyorum. 15 gün şarjı özleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myrit

işlemci snapdragonun en sorunlu işlemcisi. çok çabuk ısınıp hızını birden kaybediyor. ne kamera ne uygulamalar doğru düzgün çalışıyor. onun dışında bir sorunu yok. ama bu işlemci en güçlü işlemci denmesi saçma bunun yerine g3 alın kafanız rahat olsun ya da g4 ü 2 3 ay daha bekleyin g5 çıkınca fiyatlar direk 1200 lere inecek.
    Ama lg g flex 2 ile en son çıkan sony z5 in içindeki snapdragonun aynı olduğunu söyleyen arkadaş varsa gitsin biraz araştırsın derim. Lg g4 te 810 yerine 808 kullanmasının nedenide o işlecinin ilk versiyonlarının çöp olmasıdır.

Almadan önce iki kere düşünün youtube da shitdelete in incelemesine bir bakın derim.

bu yorumlar kullanıcı yorumumu ?

yani kullandınız mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler snapdragon 810larda ısınma sorunu var. Tavsiye etmem sizlere. Sırf bu yüzden yalan oldu bu 810lar

800de var mı hocam?
  • LG Turkiye'de telefon satisinda distributoru yok diye biliyorum. Telefonlara sadece kendisi garanti veriyor paraleller haric. Bilen arkadaslar aydinlatir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 12 Ocak 2016; 10:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

http://www.lg.com/tr/destek/teknik-servis/teknik-servis-bulun

Verdigin link yetkili servislerin linki yanlis anlamadiysam ve bunlar LG Turkiye yetkili servisleri yani LG garantili satilan telefonlarin servisleri.

Benim sorum farkli. LG smart phone satislarinda LG den baska distrubitor firma varmi yokmu. Misal KVK, Genpa gibi...

• distribütör başarı getiriyordu şimdi birçok firma var kvk gibi servis işlemi sadece lg sitesindeki firmalar yapıyor ist avrua yakasında mecidiyekoyde vintek ve okmeydanında LGE tenik servisvar distribütör firmaların butun cihazlarına bular bakıyor
  • Revenge® kullanıcısına yanıt
    800de yok. Gayet sorunsuz islemciler. Mesela g2 de vardi. Canavar gibi cihazdi

• Çeşitli Kullanımlarda Yeni Nesil Akıllı Telefonların Batarya Ömrü Kıyaslaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 12 Ocak 2016; 22:12:27 >

• Birden bire noldu da popüler oldu bu cihaz. Piyasaya çıktığı tarihten 4-5 gün öncesine kadar bu telefonun yüzüne bakan yoktu. 1 ay öncesiyle aynı fiyatı, 3-4 gündür HEPSİBURADA `da en fazla satılan android cihazlar içinde ilk 3'teydi, şu an 1. sırada .
  • Gflex 1 ve Gpro 1 cihazlara sahibim kısmetse 2018 e kadar yeni telefon düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abime aldık bitane hayırlı ugurlu olsun herkeze
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.