Şimdi Ara

4.000 TL üst limit 2.EL Tipi Chopper / Cruiser ÖNERİLERİNİZ yardım bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.EL Marka model takıntım yoktur Tipi Chopper / Cruiser olan titreşimi az yakıt sarfiyatı düşük olan başlangıç motoru önerilerinizi bekliyorum. aslında az yaksın ki gezebileyim . cc takıntım yoktur 250 cc de olabilir 150 cc de olabilir. 2000 önceside olur sonrasıda olur. kışın fiyatlar biraz düşer 4000 tl üst limitim var hertürlü fikire açığım. Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan1905 -- 29 Ekim 2012; 23:06:25 >

• fikri olan yok mu arkadaslar hiç kimsenin
  • ilk motorun olacak ise regal raptor dd 250 e9 modeli iyidir. su soğutmalı 250lik görünüş ve ses olarak ise mtc ve tiger gibi modellerden iyidir. Bayağı tatmin edici bir motor. Ben eylülde 3100 tl ye aldım. Memnunum yani
  • ilk motorum olucak bir kaç başlık okudum forumlarda titreşimden söz ediliyor ayrıca bazı motorlar cok yakıyormuş. bana titreşimi az olan yakıtta da abartmayan bir motor düsündüm. 6 yıldır A2 ehliyetim var 4 yıldırda honda activam ama toplasanız 500 km yol yapmadım arkadaslarla Chopper / Cruiser birer motor alıp kücük turlar düzenleme peşindeyiz. ilk vitesli motorum olucak öğreneceğim zırt pırt arıza cıkarıp canımı sıksın istemiyorum yada yolda zırt pırt bırakmasını 4000 tl üst limit koydum sağolun öneriler için önerilerinize acığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guRizingo

ilk motorun olacak ise regal raptor dd 250 e9 modeli iyidir. su soğutmalı 250lik görünüş ve ses olarak ise mtc ve tiger gibi modellerden iyidir. Bayağı tatmin edici bir motor. Ben eylülde 3100 tl ye aldım. Memnunum yani

kaç model kaç km deydi motorunuz 3100 güzel fiyatmış
  • 2005 model 6000 km deydi. Aldığım zaman akü ve ön tekerlek bilyalarının değişmesi gerekiyordu. toptan bakıma soktum. 270 tl masraf ile birlikte toplamda 3370 e geldi
  • çok güzel fiyat peki başka motor önerileri olan yok mu arkadaşlar yada gv 250 bu fiyatlara bulabilirmiyim kış aylarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan1905 -- 31 Ekim 2012; 20:49:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gv250 sınıfının en kuvvetlisi 3. viteste 100km görür amatörler için tavsiye etmem

arkadaşın dediği gibi çin malı ama kalitesi fena olmayan regal bakabilirsin. ama sürüşü hakkında bir şey diyemem seni yorar dönüşlerde bir tiger kadar rahat olamaz

ön teker ileride ve yatık ise dönerken direksiyon yerine motoru yatırarak geniş açı dönmelisin bu olay seni zorlar... beceremezsen yere yapıştırıverir...

keeway ve zealsunlarıda incele
  • ben keeway superlıght 150cc almayı pilanlıyorum suan için hem fiyatı uygun geldi bu motor hakkında bilginiz varmı 150cc çok düşük gibi geldi yokuş çıkarken yada 2 kişi binerken aksilik olurmu .zaten aldığımda direk bobber hale getiricem
  • benim fikrim, eski olsun ama japon olsun . honda rebel olabilir, yamaha dragstar 250, yamaha virago 250,535 olabilir veya kawasaki en 500 olabilir.. japon al. Daha yeni olsun ucuz olsun dersen de en azından kore malı gv 250 yada kymco venox, diğerlerini yani çinleri tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 2 Kasım 2012; 12:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

benim fikrim, eski olsun ama japon olsun . honda rebel olabilir, yamaha dragstar 250, yamaha virago 250,535 olabilir veya kawasaki en 500 olabilir.. japon al. Daha yeni olsun ucuz olsun dersen de en azından kore malı gv 250 yada kymco venox, diğerlerini yani çinleri tavsiye etmem

bahsettiğiniz 2, el japon motorları kış ortasında 4000 tl li fiyatlara bulabilirmiyiz ki. aslında keewayda düzel diyorlar yakıt olarak nasıl japon motorlar fikriniz var mı. az yaksın birazcık :)
  • motor almak istiyorsan zaten en iyi kış ortamında hareket etmelisin. yazın yada yaz başlangıcı motor alınmaz,alsan dahi pahalı alacağını bilmelisin.

Motor almak istiyorsan malesef sahibinden .com dan başka bakabileceğimiz geniş bir kaynak yok, lakin kesinlikle ve kesinlikle mevcut fiyatlarının çok üstünde fiyat yazmaktalar, yani motor piyasası o sitedeki fiyatlardan bariz derece daha düşük. Ya da sana çok fazla pazarlık payı sunmaktalar.

Keeway diğer çinlere nazaran iyi bir markadır, özellikle 250 land cruiser modeli Harley Davidson un Fat Boy modeliyle görünüş bakımından benzerlik gösterir.

Daha önce de söylediğim gibi Kymco venox yada gv 250 ye bakmanı tavsiye ederim. Japonları aratmaz.

Limitini biraz arttırsan buna benzer sorunsuz , kendini kanıtlamış ve az yakan japonlar bulabilrisin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kirmizi-seytanimi-satiyorum-92887702/detay

• Aslında bütçe biraz daha arttırılabilirse gv250,yok arttırılamıyorsa superlight 150 en iyi seçenekler gibi gözükmekte..Tabi temiz olmak koşuluyla..
  • 0-250 cc aralığında şuan piyasada eli yüzü düzgün tek chopperun hyousung gv 250 olduğuna inanıyorum...
  • O bütçe ile alınacak en güzel chopper Hyosung gv250 olur. Ancak motor tecrübenizin az olduğunu yazmışsınız. 30 bg çift silindir racing motoru olan bir makine yani biraz kırma bir motor. Bu güç size fazla gelebilir, dikkatli kullanmak gerek. Ancak kalite olarak çok iyidir fiyatına göre sınıfına göre. Zaten bunun dışında da bütçenize uyan çin malı olmayan pek eli yüzü düzgün yeni motor yok. Ancak çin malıda alacaksanız mondial 250 MCT öneririm. Benimde ilk vitesli motorumdu . Tasarım olarak çok hoş, yakıtıda üzmez. Bilinen pek ağır problemi yok ancak kalite olarak iyi değildir. Kanuni tiger S modelide iyidir ancak S olmayanı kesinlikle önermem. Titreşim istmeiyorsanız 2 silindirli motor almanız gerekiyor bu arada.
  • Hyosung gv250 arada ilan sitelerinde Gv 250 yi kontrol ediyorum ama 4000 tl ve kullanım acısından temiz motora rastlayamadım. bakalım arayısım devam ediyor. biraz daha zaman gecsin belki düser fiyatlar.
  • gv250 o fiyatların da altına düşerse alma bir bit yeniği vardır. 4000tl olanların km değerlerine baktın mı?

Amatör için tavsiye etmiyorum ama GV250 için 2010 + modelleri efi daha az yakar gerçi hepsi çok yakıyor ama işte efi olunca birazcık düşüyor. 250cc den 30bg çıkartmanın yan etkileri

Her zaman derler ki motorun yapmış olduğu km arabanın ki gibi değildir 4 ile çarp derler yani 30bin km bir motor 120bin km bir araba gibidir.
  • chopper düşünüyorsan gözün kapalı git keeway cruiser 250 al,macar malı ama montajı çinde yapılıyor,6 ay kadar kullandım ve sattım önümüzdeki yaz nasip ise 600rr alacağım,depo 55 liraya full oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam ya 452 ya da 542 km yol yapıyordu,benzini ne zaman doldurduğumu unutuyordum. çok cimri bir motosiklet kaslı nikelajlı alengirli gören harley davidson sanıyor,oturuş pozisyonu olsun her şeyi mükemmel sele rahat uzun yol yapılabilir üstelik hava soğutmalı,su ya bile gerek yok,aylık vergi borcu 45 tl,bakımlarını ise kendiniz bile yapabilirsiniz,4 zamanlı 10 40 motor yağı ile yağını değiştirebilirsiniz,parçaları ucuz,bence motosikleti görün derim bu da motosikletim ve benim fotoğrafım arkadaşlar.

4.000 TL üst limit 2.EL Tipi Chopper / Cruiser ÖNERİLERİNİZ yardım bekliyorum.

• keeway cruzer 250 de güzel bir model onuda takip ediyorum.
  • Yeni konu açmak istemedim ortalama benim'de 4000 -5000 tl limitim var. ilk olarak racing mi chooper mı teredüdde kalmıştım boy( 189cm ) ve kilo( 79kg ) nedeniyle motor modellerine hakim olan arkadaşlar altımda kaybolmayacak bir motor modeli önerebilirler mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.