Şimdi Ara

3dsmax 2012 win7 64bit 0xc000007b hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • the application was unable to start correctly (0xc000007b) . click to close ......

hata bu arkadaşlar.. nette pek birşey bulamadım

hata kodu bozuk dosyaları gosterır ..bu hatayı nerede nasıl aldıgnı belırtmemıssın ama sanırım kurarken aldın hatayı ..sıstem 32 bıt mı 64 bıt mı ::?? baslıkdakı sızın sıstemınız mı programın 64 bıt versıyonu oldugunu mu belırttınız ?

ben kısaca kurulum yapmaya calısdıgınız kaynak her neyse bozuk dusuncesındeyım ..daha fazla ayrıntı yazarsanız yardımcı olmaya calısayım ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

(0xc000007b)

hata kodu bozuk dosyaları gosterır ..bu hatayı nerede nasıl aldıgnı belırtmemıssın ama sanırım kurarken aldın hatayı ..sıstem 32 bıt mı 64 bıt mı ::?? baslıkdakı sızın sıstemınız mı programın 64 bıt versıyonu oldugunu mu belırttınız ?

ben kısaca kurulum yapmaya calısdıgınız kaynak her neyse bozuk dusuncesındeyım ..daha fazla ayrıntı yazarsanız yardımcı olmaya calısayım ..

64 bit sistemim var
    format atmadım
    daha önceden yüklüydü açıyordum güzelce.
    silmek zorunda kalmıştım. şimdi ise tekrar yüklüyorum bu hatayı alıyorum. setup ise aynı setup

o zaman benım aklıma son bırsey sılerken yada sıldıkden sonra kalıntıları gelıyor ..nasıl sıldıgnızı bılmıyorum ..claenar yada revo unınstal ıle bır kalıntı var ıse tamamen sılmeye calsısın ..

bunun dısında ben tıkandım ..sırf yazmak ıcınde yazmak ıstemıyorum ... dedıgım gıbı aldıgınız hata kurlum kaynagının eksık yada bozuk oldugu hatası bundan emınım ama buna neden olabılecek ıhtımallerı curuttunuz .. umarım arkadaslar yardımcı olurlar ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

dostum format atmadınız aynı kaynakdan daha oncede kurdunuz ve calsıyordu program 64 bıtte caslıyor emınsınız...

o zaman benım aklıma son bırsey sılerken yada sıldıkden sonra kalıntıları gelıyor ..nasıl sıldıgnızı bılmıyorum ..claenar yada revo unınstal ıle bır kalıntı var ıse tamamen sılmeye calsısın ..

bunun dısında ben tıkandım ..sırf yazmak ıcınde yazmak ıstemıyorum ... dedıgım gıbı aldıgınız hata kurlum kaynagının eksık yada bozuk oldugu hatası bundan emınım ama buna neden olabılecek ıhtımallerı curuttunuz .. umarım arkadaslar yardımcı olurlar ..

asc ve ccleaner le temizledim. ve benim dosya oalrak bulabildiğim kalnıtısı yok.
    kayıt defterini ise bu programlar temizliyor ( ? öyle yazıyor programlarda )

daha demin tekrar kurdum ( tabi tekrar temizledikten sonra.. aynı hatayı aldım. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baryen -- 17 Mart 2012; 14:13:02 >

• Hocam bır onerı bır soru soracagım :D

C surucusu ıcerısınde yenı bır klasor olusturup bu klasorun ıcıne yukleme yapmayı deneyın.
    Kurulum dosyasıda bu klasorun ıcerısınde olsun.

Sıstem ozellıklerınızı tam olarak yazabılırmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

Hocam bır onerı bır soru soracagım :D

C surucusu ıcerısınde yenı bır klasor olusturup bu klasorun ıcıne yukleme yapmayı deneyın.
    Kurulum dosyasıda bu klasorun ıcerısınde olsun.

Sıstem ozellıklerınızı tam olarak yazabılırmısınız.

Solidworks e başladım hocam

Kurulum dosyaları bende değil artık.

C2q q8200
    P35 diamond
    1066 mhz 2x2 gb.ram ddr3
    Pc hd4850 pcs

Güncel.driver falan hepsini yüklemiştim tekrardan
  • Bu hatayla ilgili çözümleri denedim internette bulduğum ya ben beceremiyorum ya da çözümler de sıkıntı var bilen var mı çözümü. c++ ları kaldırıp yüklemeyi denedim sonra güvenli modda dll leri system32 nin içine attığımız bi yöntem var onu denedim. bir de bir program var depends diye onu denedim ama o programda bahsedildiği gibi çalışmadı yani tıkandım kaldım oyunların hiç birini açamıyorum bilgisayarda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

C:\Windows\System32 kalsöründeki D3DX9_43.dll dosyasını siliyoruz.

Ardındanhttp://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 adresinden dxwebsetup ı indirip açıyoruz.

Program otomatik çalışıyor zaten, siz sadece ileri diyorsunuz.

Alıntıdır, kendim bulmadım. (http://forums.autodesk.com/t5/installation-licensing/0xc000007b-error-when-running-3ds-max/td-p/3806830)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.