Şimdi Ara

Windows Boot Manager 0xc0000017 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

denemek için masaütü bilgisayarımdaki Sandisk 128GB SSD sistem diskimi Laptop'uma takıp üzerine Windows7 yükledim.Sonra dock station ile formatlayıp masaüstü pc'ime taktım ama sürekli Windows Boot Manager hatasına takılıyorum. Windows 7 DVD tools ile flash diske attım ordan yüklemeye çalışltım yine aynı sorunla karşılaştım.

Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelozel -- 9 Haziran 2013; 11:27:45 >

• Bu arada XP yüklemeye çalışırkende sorunla karşılaştım herhangi bir tuşa basından sonra siyah ekranda kalıyor,yine hirens boot cd ile mini xp açmaya çalıştım açılmıyor.
    Anakart yada biostamıdır sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelozel

Arkadaşlar

denemek için masaütü bilgisayarımdaki Sandisk 128GB SSD sistem diskimi Laptop'uma takıp üzerine Windows7 yükledim.Sonra dock station ile formatlayıp masaüstü pc'ime taktım ama sürekli Windows Boot Manager hatasına takılıyorum. Windows 7 DVD tools ile flash diske attım ordan yüklemeye çalışltım yine aynı sorunla karşılaştım.

Ne yapmalıyım?

Auslogic Boost Speed Ve Advanced SystemCare Gibi Programlar bunu Yapıyor Aynı Sorunla Karşılaştım Cevabını Aramayıp Formata yöneldim

• Hocam ssd zaten formatlı win7 den boot ederken windows boot manager problemini aşamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm önerisi olan yok mu ?
  • Ben bu hatayı okulda eski bir pc ye (112mb ram li bir pcye) win7 kurmak isterken aldım. Sonra biraz araştırdım ve yetersiz bellek yani ram olduğunu öğrendim. 1 gb ram taktığım zaman düzeldiğini gördüm ve formatladım. (Biraz geç olduğunun farkındayım cevabın ama başka yaşayanlar varsa belki denk gelir diye yazayım dedim :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.