Şimdi Ara

Driver kurarken Winsat Aero kurmadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Asus X550VC aldım. Aldığımdan beri ekranıyla ilgili sorunlarım bitmedi. Bu yüzden gözlük bile değiştirdim. Ekranı mat ona dediğim bir şey yok diğer mat ekranlı bilgisayarla daha parlak ve daha güzel. Asus gereksiz programları yüzünden ekrana bakılmayacak kadar kötü vaziyetteydi. Kaldırmadığım program kalmadı. Recovery sildim format attım bu şekilde kullanıyorum. Ekran çok güzel ama ışığı yine az ve karaltı vardı. İki gün önce tekrar format atmadım bu sefer Resimde gözüktüğü gibi Aero ve Winsat kurmadım. Ekran ışığı diğerine göre daha açık ve net oldu. Windows teması gözümü yorduğu için güzel bir tema kurdum. Gözü yormuyor beyazlık değeri ve netlik gayet iyi. Aero Win 8 de olmadığı için sorun yok peki Winsat ne ayak onu anlamış değilim..

Driver kurarken Winsat Aero kurmadım.

Şuan görüntü güzel fakat ekranı değiştirmek istiyorum. Asus ile iletişime geçsem ücret karşılığında Full HD Led takarlar mı ? Görüntü bozuk desem düzgün olduğu için aldırış bile etmezler. Birde değişim ensasında çerceve tırnaklarının içine edecekler ilk olduğu gibi olmayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 31 Mayıs 2014; 0:51:55 >

• up

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.