Şimdi Ara

3Dakikada bir sınav biter mi ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

L3 . :)

War mı sizinde erken bitirdiginiz sınavlar ?

• Ben lisede analitik geometri yazılısın 10 saniyede bitirmişdim o ne ki rekor dediğin benimki gibi olur dediklerim tamamiyle gerçekdir ona göre bende yalan olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray08

Ben lisede analitik geometri yazılısın 10 saniyede bitirmişdim o ne ki rekor dediğin benimki gibi olur dediklerim tamamiyle gerçekdir ona göre bende yalan olmaz

10 saniyede adını soyadını ve numaranı yazman büyük başarı
  • 10SN de analitik yazılısımı?. Tamam imkansız yoktur çok zor vardırda , senin ki harbi imkansız be hocam.Boşmu verdin yoksa
  • Edebiyat sınavım 1 dk da bitti

Ad-Soyad yazdım verdim ve 10 aldım
  • İngilizce sınavım 10 dk da bitti. Ama 45 dakka sınıfta kaldım geri kalan zamanımda millete kopya verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    limit bir gunde biter mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada sınav 5 Soruydu we tüm kagıtlarının dagıtılması tamamlandıgında ben 3. Soruyu yapıyodum
  • İngilizce sınavını 6-7 dk bitirip 100 le 90 arası bir not alırdım(10 soru)
  • Bizim ing sınavları 50 soru+listening+writing den oluştuğu için erken verme şansım olmadı hiç. Ama geçen senelerde sağlık falan vardı sallayıp çıkıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious -- 21 Kasım 2007; 20:35:45 >
  • matematik yazılısı 2dk da bitti isim yazıp verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Ben lisede analitik geometri yazılısın 10 saniyede bitirmişdim o ne ki rekor dediğin benimki gibi olur dediklerim tamamiyle gerçekdir ona göre bende yalan olmaz

• Aynen benimde lise 3 din sınavlarım erkenden biterdi en aşağıda 90 alırdım 5 kişi kafa kafaya verir yapardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 21 Kasım 2007; 22:45:47 >
  • din kültürü demişsin bende geçen gün din kültürünü 5 dk da yapmıştım :D bugunde E sınıfı sınav olmuştu sen E lerdenmisin yoksa
  • dincinin istedii bütün duaları okudum.. 6 kızın arasına oturmuş muhabbet ediom die dinsiz sandı heralde. hey sen gel gel dedi. efendim dedim gel dua oku cabuk dedi. olur dedim hangisini okuyiim. sordu hemen okuyuverdim kaldı adam
  • eeeeeeeee 10 saniyede başka ne yapabilirsin zorlama yoktur bende 10 saniye içerisinde adımı ve soy adımı + numaramı yazdım ve brakdım ama dikkatinizi çekerim geometrim 5 geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

• muhasabe sınavını(lise 3- şirketler muhasebesi) 10 dakika gibi bir sürede hatasız olarak tamamlamışlığım vardır
  • ünv de gecen hafta vizelerde makine bilgisi sınavını hiç başlamadan bitirdim rekor bende sadece imza attım imza kağıdına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 22 Kasım 2007; 1:53:52 >
  • 6 sene evvelinde geometriyi bitirmiştim 10 dakikada, üstüne yanımdaki arkında kağıdını alıp onuda yapmıştım. etrafımdaki 5 kişiyi ihla etmiştim o sınavda sonuçta mezun olurken okul sonuncusu olduk ama olsun o geometri sınavı efsanelerimden biridir...
  • iöo'da ing hocası sınıfa kağıdı dağıttı. süreniz şu kadar dakka dedi. bir süre sonra hocam bitti dedim verdim kağıdı iyi bir de not almıştım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.