Şimdi Ara

3Dakikada bir sınav biter mi ¿ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçede diğer sınıftan test sorularının cevplarını almıştım hala aklımda ezberimdedir ebdeccebaccabbd gibi gidiyordu işte. yapıp vermiştim belki 5 dakka sürmemiştir.

Ama yazılı sınavlarda en son ben verirdim hiç unutmam coğrafyadan 100 alacağıma iddiaya girmiştim, aceleden C° yazacağıma °C yazarak santigrat simgesinde yazdığım metin içinde bir hata yapmışım, 3 puan kesti 97 almış ve iddayı kaybetmiştim. Ama öbür sınavdan 100 almayı bilmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 22 Kasım 2007; 11:24:13 >
  • Lise sonda mat sınavlarım 3dk sürerdi en fazla,
    Alırdık kağıtları ad-soyad yazardık, soruları da aynen alta tekrar yazardık,
    bu şekilde sınavdan çıkardık soruları çözmeden ve 45 alırdık. (3 arkadaş)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Lise sonda mat sınavlarım 3dk sürerdi en fazla,

O nasıl oluyor yav
  • 5 Dakikada Şipşak
  • ben bir keresinde 15-20 saniyede tamamlamıştım din dersinde hemde 100 alaraktan . şöyleki : bizim dinci bütün okula aynı soruları soruyordu.bizde sanki yazılı olcakmış gibi sorular cevaplar isim numara olcak kağıt hazırlamıştık yazılı kağıdının bitmişi işte sınav başlayınca onu çıkardık ve sınav bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Lise sonda mat sınavlarım 3dk sürerdi en fazla,

O nasıl oluyor yav

Hocayla anlaşmıştık, birazcık emrivaki olmuştu ama sağolsun kırmadı bizi :D
  • Sizinkide bişey mi ben Spectral Analysis and Numerical Filters sınavını 1 buçuk saatte zor bela bitirip 100 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 22 Kasım 2007; 11:39:09 >
  • 7. sınıftayken bir tarih dersinde ingilizce sınavı olmuştuk. 3 dk da sınav olmuştuk (yanlış hatırlamıyorsam soru sayısı 40 küsürlü birşeydi ve boşluk doldurma, çoktan seçmeli, klasik sorulardan oluşuyordu). Soruların tamamına yakınını cevaplayabilmiştim ve sınıfın en yüksek notunu almıştım diğer 2 arkadaşımla beraber: 42.
    O soruları nasıl cevapladığımı ve o notu nasıl aldığımı hala hatırlamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Sizinkide bişey mi ben Spectral Analysis and Numerical Filters sınavını 1 buçuk saatte zor bela bitirip 100 aldım

O da bişey mi, Üniv'de çocuk edebiyatı dersinin sınavı 2:30 saat sürüyordu ve 60-70 anca alıyorduk,
    sınıfın yarısı kalmıştı ben yine bi yolunu bulup geçmiştim.

• geçen salı günü bnde fizik lab sınavını yaptm 5 dk da.kmya bölümü birinci sınıftaym:)
  • 5 yıl önce üniv son sınıfta; Farmakoloji sınavına 3 arkadaş (gece aynı evde geçirdiğimiz) 80dk sınava son beş dk kala yetişebildik(uyukalmışız) sınav salonuna girerken hocaya kaza yaptığımızı söyledik (hoca dalga geçip bir çok espipri patlattıktan sonra) kabul etti ve 3 soru soracam dedi sizin için özel bizi anfinin en önünde sınavda çıkmış ögrencilerin yerine otutrurdu. 3 dk süre verdi kocaaaa farmakoloji dersi için. Sorulardan 2 tanesi dersle ilgili sonunucusu ise::::: gelişte kazanın oluş şeklinin kısaca ne net olarak anlatınızdı.

Sonuç dersle ilgili sorulara 3 arkadaş doğru cevap vermiştik ama son (soru kazayla ilgili olan) hepimizin cevabı farklıydı, zaten doğru cevap olamazdı.

Dönem uzattık

• Daha erken bitirdiğimi söyleyebilirim. Lisedeyken din dersi yazılılarından hep 100 alırdım en son iki sınavda hocamız senin girmene gerek yok sözlü notunu yazılıdan sayacağım dedi ve girmedim daha hızlıyım galiba
  • quote:

quote:

Sizinkide bişey mi ben Spectral Analysis and Numerical Filters sınavını 1 buçuk saatte zor bela bitirip 100 aldım

O da bişey mi, Üniv'de çocuk edebiyatı dersinin sınavı 2:30 saat sürüyordu ve 60-70 anca alıyorduk,

Ya valla lise ne güzelmiş ya. Ünide anamızı ağlatıyolar. Sen 3 dkda üniversitede sınav bitirde bak napıyolar Ya çok abartı sınavlar oluyor. Bi sınav vardı süre 3 saatti. 1 saat 15dk'da bitirdim 100 aldım 1 buçuk saat dışarda arkadaşları beklemiştim ve hepsi kaldı Senin sınavda iyiymiş valla

• quote:

Orjinalden alıntı: haluksengul

5 yıl önce üniv son sınıfta; Farmakoloji sınavına 3 arkadaş (gece aynı evde geçirdiğimiz) 80dk sınava son beş dk kala yetişebildik(uyukalmışız) sınav salonuna girerken hocaya kaza yaptığımızı söyledik (hoca dalga geçip bir çok espipri patlattıktan sonra) kabul etti ve 3 soru soracam dedi sizin için özel bizi anfinin en önünde sınavda çıkmış ögrencilerin yerine otutrurdu. 3 dk süre verdi kocaaaa farmakoloji dersi için. Sorulardan 2 tanesi dersle ilgili sonunucusu ise::::: gelişte kazanın oluş şeklinin kısaca ne net olarak anlatınızdı.

Sonuç dersle ilgili sorulara 3 arkadaş doğru cevap vermiştik ama son (soru kazayla ilgili olan) hepimizin cevabı farklıydı, zaten doğru cevap olamazdı.

Dönem uzattık

hep aynı hikaye sıktı artık,
    diğer versiyonu da otobüsün tekeri patlamış sınava geç kalmışlar,
    hoca da onlara 3 soru sormuş son soru "hangi tekeri patladı?"...

• quote:

quote:

quote:

Ya valla lise ne güzelmiş ya. Ünide anamızı ağlatıyolar. Sen 3 dkda üniversitede sınav bitirde bak napıyolar Ya çok abartı sınavlar oluyor. Bi sınav vardı süre 3 saatti. 1 saat 15dk'da bitirdim 100 aldım 1 buçuk saat dışarda arkadaşları beklemiştim ve hepsi kaldı Senin sınavda iyiymiş valla

2 oturum toplamda 4 saat bi mukavemet sınavım olmuştu 2 sene önce. geçme notunu zor alıp kılı kılına geçmiştim o dersten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: haluksengul

5 yıl önce üniv son sınıfta; Farmakoloji sınavına 3 arkadaş (gece aynı evde geçirdiğimiz) 80dk sınava son beş dk kala yetişebildik(uyukalmışız) sınav salonuna girerken hocaya kaza yaptığımızı söyledik (hoca dalga geçip bir çok espipri patlattıktan sonra) kabul etti ve 3 soru soracam dedi sizin için özel bizi anfinin en önünde sınavda çıkmış ögrencilerin yerine otutrurdu. 3 dk süre verdi kocaaaa farmakoloji dersi için. Sorulardan 2 tanesi dersle ilgili sonunucusu ise::::: gelişte kazanın oluş şeklinin kısaca ne net olarak anlatınızdı.

Dönem uzattık

hep aynı hikaye sıktı artık,
    diğer versiyonu da otobüsün tekeri patlamış sınava geç kalmışlar,
    hoca da onlara 3 soru sormuş son soru "hangi tekeri patladı?"...

Sen sıkılmaya devam et!!!

Artık hocalarda hikayeleri biliyor..

Ama ozaman biz bilmiyorduk ..

Hatta hiç unutmam sabah birazda kar yağmıştı başka yalan bulamıştık.

• ben 8. sınıftayken 5 dk. da matematik sınaını bitirmiştim :D
  • [Deleted by Admins]
  • 1hafta önce lise 2 Din kültürü sınavını 8-10 dk da bitirdim verdim kagıdı Okula uykusuz gitmiştim 35dk uyudum sınıfın en düşük notunu aldım 52 ..
  • Bi arkadaş L3'teyken geometri sınavını 7 dk'da bitirmişti. "Hocam bitiren çıkabiliyor mu ?" diye sorduğunda oha,çüş,... gibi sesler duyuluyordu o ayrı mesele ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.