Şimdi Ara

3D Max ile Mutfak Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene üniversitenin başlamasıyla birlikte öğrenmeye başladım.
    Bilgisayar destekli tasarım dersinde görmekteyiz.
    Haftada 1 gün 4 saat ders ile şuan ki durumum aşağıdaki gibidir.

Sizce nasıl olmuş?

3D Max ile Mutfak Yaptım 3D Max ile Mutfak Yaptım 3D Max ile Mutfak Yaptım 3D Max ile Mutfak Yaptım
     3D Max ile Mutfak Yaptım 3D Max ile Mutfak Yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 19 Ocak 2015; 13:49:40 >

• gta 5 pc versiyonu ciktimi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç için gayet iyi valla. Arkadaşım mobilya işleri yapıyor ve mimar sevgilisi var, böyle çizimler yaptırıyorlar firmalara falan. İyi para var profesyonel olmaya bak.

Ayrıyetten 3ds max i yalayıp yutmuş bir adam bilgeadam'da ders verip 5bin tl maaş alıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Başlangıç için gayet iyi valla. Arkadaşım mobilya işleri yapıyor ve mimar sevgilisi var, böyle çizimler yaptırıyorlar firmalara falan. İyi para var profesyonel olmaya bak.

Ayrıyetten 3ds max i yalayıp yutmuş bir adam bilgeadam'da ders verip 5bin tl maaş alıyordu.

Bu bilgeadam yüzünden üniversite okumak anlamsızlaştı valla :D tiyatroyla ugraşan bir tanıdıgım buraya gitti şimdi bilgisayar mühendisliği yapıyor
  • Doğrudur valla
  • Şimdi makineleri sen mi tasarladın sıfırdan hazır kullanmadıysan gayet iyi + olarak render konusunda biraz daha gerçeklik katabilirsen (ışık) vs oynayıp çok daha iyi işler yapabilirsin tebrikler
  • fırın yeteri kadar ısınırsa dolaplara zarar vermez mi? onun dışında gayet başarılı buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özürlü mutfak olmuş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluğun arkasındaki LED TV mi ?
  • @DaYWaLkeR Teşekkürler. İyice öğrenmeye bakacağım.

@Mcuk Teşekkürler. Hocam, hazır model kullandım eşyalarda. Ama onları şimdilik kabaca modelleyip üstlerine resim olarak kaplama atabilirim. Renderda pek bilgim olmadığından kötüyüm biraz evet.

@CheckVizoR Pencere. Dış mekanı yapmadığımdan dolayı arka zemin siyah gözüküyor.

@vejeteryanzombi Teşekkürler.

@peyotenin yararları Teşekkürler. Ankastre fırınlar önden öyle gözüküyor ama dolabın içinde hacmi biraz daha küçük dolaba temas etmiyor ve zarar vermez yanılmıyorsam. Yanılıyorsam düzeltin.

• Yeni başladıysan eğer yeni başlayan birine göre fena değil çalışmaların. Biraz oranlama problemin var. Onuda düzeltirsen daha iyi gözükecektir. Kaplamalar ve renkler üzerinde biraz daha çaba gösterirsen daha güzel görüntü elde edebilirsin. Evyenin arkadasındaki şeyin cam olduğunu tahmin ediyorum. Eğer camsa onu arkasına bi plane koy ve üzerine dış mekan kaplaması koy daha güzel gözükecektir.
  • sacma

• kaplamalara bir miktar parlaklık verirsen daha gerçekçi görünecektir.
  • Güzel görünüyor ben anlamam bu işlerden ama sanki tezgah biraz ufak kalmış gibi geldi.
  • Ne kadar süredir ders görüyosun şu anlık baya iyi bence.

• Yeni başlayan birisi için iyi olmuş. Kaplamalar mat olmuş biraz parlaklık ver.
    Çalıştıkça kendini geliştirirsin, youtube da anlaşılır eğitim videoları var izleyerek kendini daha da geliştirebilirsin.
    Eşyalar evermotion galiba
  • @shinesee Teşekkürler. Işıklandırmayı ve kamerayı nasıl kullancağımı pek çözemedim. O yüzden oranlamada görüntüde sıkıntı var. Bir kaç video izleyerek aşağıdaki ışıklandırmayı(güneş ışığı) verip render aldım.
     3D Max ile Mutfak Yaptım 3D Max ile Mutfak Yaptım

@cemus Sağolun hocam.

@A.S.L.A.N Teşekkürler. Tezgah uzunluğu 280cm falan. Aslında 60cm lik boş bir tezgah bölmesi daha olsaydı iyi olurdu.

@Lümpen Teşekkürler hocam. 13 haftadır ders görmekteyim. Haftada 1 gün 4-5 saatlik dersler.

@khan2041 Sağolun. Aslında kaplamalarda parlaklık var ama ışıklandırmayı ve bakış açısını pek beceremedim. Aslında ışıklandırmayı falan daha derste öğrenmedik. Ben videolara falan bakarak yaptım az bir şey. Eşyalar archive 3d sitesinden indirdim. Evermotion modellerini indirmeye fırsat bulamadım onlar bayağı iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 19 Ocak 2015; 12:41:02 >

• Masanın kaplaması kötü bence, kalanı güzel.
  • musluk fırın ile bulaşık makinesinden büyük
  • eline/emegine sa?lik hocam ?imdi hocam senin için bebek i?idirde , bu Solidwork programini biliyorsun herhalde simdi bu programi çok iyi bir ?ekilde ö?renmek zor mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 19 Ocak 2015; 13:29:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.