Şimdi Ara

3D Max ile Mutfak Yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Renderlar çok zayıf. Buzdolabının üstündeki dolaplara merdivenler mi ulaşılacak? tezgah küçük, dolap çok, pencere realistik değil. Bazı dolapların 2 tane kulpu var. Ahşap masaya mermer kaplama? sandalye kaplamaları? yerde kaldırım taşı?Acemice olmuş. Özellikle render almaya çalışman lazım. Bütün dönem boyunca 3dmax görüp de yaptıysan kötü duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 19 Ocak 2015; 13:27:37 >
  • @Kamyoncu Şakir Teşekkürler. Bence de kötü. Hazır model olarak aldım içinde o kaplama vardı.

@GR33K 35cm falan yüksekliği.

@mgmeteor Sağol. Solidwork ü ne kadar sürede öğrenebilirsin bilemem ama benim max i öğrenmem için daha çok çalışmam lazım.

@Ice King Yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçekten ben de farkındayım renderim kötü. Daha zaten 1 ders gördük renderı. Onun haricinde ben video izleyerek yapmaya çalıştım bir şeyler. Bazı dolapların 2 kulpu olmasının nedeni kiler olmasıdır, yani çekmece gibi çekilebilir. Masa hazır modelle birlikte gelen kaplama ben de hiç beğenmedim. Sandalye kaplamasında siyah olan kısım hasırımsı bir dokuya sahip. Yere de kaplama materyalim pek olmadığından en uygun bunu koydum. Bildiğiniz güzel kaplamalar varsa önerin lütfen. Render a uğraşmam lazım gerçekten. 52 saatlik ders süresinde ancak bu kadar yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 19 Ocak 2015; 13:46:11 >

• Çok matlık vermişsin objelere. Mikrodalga ve normal fırın dolapların içinde anormal olmuş. Render kötü gözüküyor epey. Yabancı forumlarda kaplama modelleri var, onları kullanabilirsin. Birde render alırken geniş açıdan almaya bak. Hemde geniş açılı çizebilirsen, göze daha hoş görünür.
  • lavabonun altına nasıl bakacak bu insan? Çekmece yerleştirmişsin oraya dolap yap sen onu
  • Ulan bende küçük parçaları modelleyip 3d printerdan çıkardın sandım... Bunu 10 yaşındaki kardeşim de yapıyor. Geliştirmen lazım.
  • Çok harika olmuş.
    Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

@DaYWaLkeR Teşekkürler. İyice öğrenmeye bakacağım.

@Mcuk Teşekkürler. Hocam, hazır model kullandım eşyalarda. Ama onları şimdilik kabaca modelleyip üstlerine resim olarak kaplama atabilirim. Renderda pek bilgim olmadığından kötüyüm biraz evet.

@CheckVizoR Pencere. Dış mekanı yapmadığımdan dolayı arka zemin siyah gözüküyor.

@vejeteryanzombi Teşekkürler.

@peyotenin yararları Teşekkürler. Ankastre fırınlar önden öyle gözüküyor ama dolabın içinde hacmi biraz daha küçük dolaba temas etmiyor ve zarar vermez yanılmıyorsam. Yanılıyorsam düzeltin.

şaka şaka eğlence amaçlı yazdım hocam forumda adettendir gayet iyi olmuş

• Mutfak standart 130 metrekare bir ev için büyük gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm tasarımlar sana mı ait? hazır kullandığın var mı?
  • @daikataNa~ Teşekkürler. Aslında yüzeyler parlak ama ışıklandırmayı tam beceremediğimden öyle oldu. Renderı yeni yeni öğreniyorum. Kamera kullanımınıda yeni öğrendim bayağı iyi oluyor kamera ile.

@Aazam Çekmecenin lavaboya denk gelen kısmı kesiliyor ve o kısımlardan çekmecenin iç yükseliği doğrultusunda yükseltiliyor. Lavabonun altına bakacak kişide çekmeceyi çıkartsın.

@Pantheon Greyjoy Hocam zatem bem om yaşımdayım.

@Zhang Yuan Çok teşekkürler.

@vejeteryanzombi Önemli değil. biliyorum. Teşekkürler.

@Elsa Hocam biz de ortam böyle geniş ve ferah. Bu mutfağı final projesi olarak çizdim. Hoca ölçüleri(580x450cm) böyle verdi.

@Hadeuweeo-Nyuseu Mutfağın tasarımı ve dolap dizaynları bana ait. Tefrişatlar hazır modellerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 19 Ocak 2015; 18:28:03 >

• Sonradan aldığın renderlar daha iyi olmuş. vray sun kullandın galiba. Camın dışına renderdan yada photoshoptan dış mekan atarsan daha güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.