Şimdi Ara

37LG5000 aldım sizde alın diye yazıyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosada 37lg5000 1599 ytl. taksitle 1799. Bu fiyatı da göz önüne alırsanız kesinlikle alınır. Özellikle teknosada olması, 100 ytl hediye çeki, görüntü kalitesi ve ve world play clup üyelerine 250 ytl world puan vermesi (7 taksitle alınabiliyor max. world ile sipariş tamamlama adımındaki jokervadaa ile) bu LCD konusuna son noktayı koyar sanırım. (World kartı olanlar müşteri hizmetleri veya world online yardımı ile kolayca playclup üyesi olabilirler, bir de gençtürkcelli olma şartı var kampanyadan yararlanmak için, ayrıca 100 türkcell kontör hediye, ayrıca tv yi almadan müşteri hizmetleri ile kart ücreti konusunda belirli harcama sözü verip daha sonra tv yi alırsanız 40 ytl de oradan kar etmiş olursunuz). Evet evet benim yaptığım tam olarak budur ;) Bir de belirtmek isterim almadan mağazaya gidip oturup tvleri izledim :) 32-37-40-42 bir çok marka model. Evet sony zaten marka ispatlamış kendini. Ve evet sony nin çok üst serileri ki bunlar 6-7bin ytl den başlıyor hoş. Paran varsa bastır al. Ama ortadirek işi istiyorsan bu tv yi, bu kampanyalarla kaçırma. Eylül 30 son sanırım. Taksitle aldığını varsayalım 1800-250-100=1450. Piyasada bu fiyata bu özellikte kaç tana lcd tv var? Hatta param olsa alır satarım :)

Gelelim kampanya dışında özelliklerine. Merak ediyorum kontrast oranını firma kendi ölçüyor madem ve yanlış 50000:1 oranı, fazla yazdı yarısını düşürelim 25000:1(dinamik) olur. Tepki süresi de mi ölçüm farklılığı? Özellikle ekran büyüdükçe tepki süresi küçülürse sonuç daha iyi olur. Ayrıca aynı çözünürlükte küçük ekranda daha iyi sonuç alınır. Bütün bunlara rağmen başka marka alacağım diyorsanız ramazan size yaramamış derim :) (Tabi illa daha büyük ekran tv lazım değilse)...

Not 1: Evet LG almış adam Sony den bahsediyor diyebilirsiniz ama genel olarak forumda yazılan bir çok şeye cevaben yazılmış bir yazıdır bu :)

Not 2: Klavyedeki boşluk tuşunda sorun var :)

Not 3: 100 ytl hediye çeki internet siparişlerinde geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopete -- 21 Eylül 2008; 3:46:12 >

• _____________________________
  • ne oldu ne düşünüyorsun :)

bir çok kişi görerek alışveriş yapmayı ister netten alışveriş görmeden alışveriş yapmaya göre risklidir. ayrıca o kadar ayrıntı vermişsin ki insan anlamaya çalışırken zorlanıyor 3 bilinmeyenli denklem gibi

soru 1 : teknosa internetten alınca 250 ytl worldclub yukleniyor mu
    soru 2 : teknosa internetten alınca 100 ytl hediye çeki geliyor mu?

siz teknosa internetten mi aldınız
  • Canım ben tv nin pazarlamacısı değilim ki :) E zaten olay burda. Git gör araştır uygun fiyata al. O kadar ayrıntı dediğinin içinde evet haklısın kredi kartı ücreti dahi var. Ama kime zararı dokunur 40 ytl ücret vermemenin :) Sonradan bankayı arayıp iptal edin etmeyin vs muhabbeti yapmaktansa. Kolay bir çözüm.

Bir lcd tv alıp bir çok yerden nasıl kazanılacağını göstermek istedim. Ayrıca alınan lcd de Full Hd ve 37". Maliyet 1450. Hatta 1400. (Askı aparatından hiç bahsetmedim mesela onu da uygun fiyata beraer alabiiyorsunuz).

Veya bunlar kompleks konular deyip gidip bakıp almak lazım. Ama bugün teknosada gördüm ki lcd ve plazma arasındaki farkı birilerine anlatmaya çalışan eleman hem yanlış biliyor çalışma prensiplerini hem de müşteriye içinden bana ne ya diyecekleri şeyler anlatıyor. Her zaman en iyisi kendi araştırdığımdır. Tv budur. Uygun fiyata alma yolu da budur. Amaç yardım etmek aklında olan varsa. Böyle tuhaf bir cümle kuracağınızı hiç düşünmedim :) Aman ucuza geliyor ama çok şey var. E para kolay kazanılmıyor ;)

• lg nin az olan satışlarını arttırmak için teknosa nın yaptığı güzel bir kampanya.
  • cevap 1: öncelikle world kartınızı world play clup üyesi yapıyorsunuz. Ve alışverişi mutlaka 1 gün sonra yapıyorsunuz. World play klup yapmak için yapıkredi müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ama mutlaka üye olduktan 1 gün sonra alın.www.playclub.com.trden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Evet internetten alınca da 250 ytl değerindeki world puan yükleniyor.

Cevap 2: hediye çekini sadece internet mağazasından alınca kazanabilirsiniz. normal mağazalarda verilmiyor. Ve sadece internet mağazasında kullanabilirsiniz.

Evet ben teknosa internetten aynen dediğim adımları uygulayarak 2 günde aldım. 2199 ytl den 1799 ytl ye düşmesi (bugün)bu tvyi almama neden oldu. Geçici birindirimgibi duruyor. :) Yoksa 2299 verir 42 alırım diyordum ama kıyamıyordum :)

quote:

Orjinalden alıntı: sioux

gayet iyi bir açıklama olmuş bence teşekkürler bu cihazı almayı düşünüyor-dum epeyden beri bakalım alacam sanırım.

soru 1 : teknosa internetten alınca 250 ytl worldclub yukleniyor mu
    soru 2 : teknosa internetten alınca 100 ytl hediye çeki geliyor mu?

siz teknosa internetten mi aldınız

• :) ben onu bunu bilmem. Gerçi teknosada bir sony vardı fiyat 6 küsürden 3e düşmüştü. Onlara özel fiyat yalnız. Sanırım teknosa başka markaların satışlarına da yardımcı oluyor. Bir de öyle samsung vardı :)
    Önemli olan o değil. Markayı kaldırıp özelliklerini koysak önüne en az 1800 dersin böyle bir mağazadan almak için. Şimdi 1400e maliyet var daha ne :) Boş polemikler. Bir de internet kullanıyorsunuz madem markalara göre satış rakamlarını incelemenizi tavsiye ederim. Pek önemli değil ama. Yine de bakın :)

quote:

Orjinalden alıntı: universteli

lg nin az olan satışlarını arttırmak için teknosa nın yaptığı güzel bir kampanya.
  • evet doğru. gençtürkceli atlamışım :) onsuz olmaz. uzun işlem gibi duruyor ama iki telefona bakıyor.

Bu arada dayanamadım rakam vereceğim. Türkiyede geçen yıl pazarın yaklaşık %8i LG tarafından karşılandı. Plazmada 1. zaten. Bu bir mağaza kampanyasıdır. Ve genelde alışveriş yaptığım bir mağaza değildir.

quote:

Orjinalden alıntı: erhanthunder

play club üyesi olacaksınız birde gençturkcell üyesi olacaksınız.bunu da unutmayalım..
    bilgi içinde teşekkürler...
    neden soruyorum derseniz bu tv olmasa bile diğer ürünlerde de 250+100 son derece iyi indirim.

şimdi şunuda soracam teknosa online mağzadan aldığınızda gnctrkcll şifresi mi soruyor? Yani gnctrkcll ile worldplay integrasyonunu banka arkada kendi mi hallediyor? yoksa cep tel bilgisini teknosa sitesine girerken gnctrkcll li olan numarayı mı veriyoruz? merak ediyorum.
  • Bence herkes her itediği televizyonu alabilir onda bir sorun yoktur heralde... Bende düşünüyorum çünkü LG5000 serisin üstelik ben 12 taksitte 1650 YTL ye buldum....... Bir kaç kişi almış gayet memnunlarmış....İB den... ne dersiniz....

İhtiyacım olsa hemen alırdım.
  • En son ödeme onayı vermeden önce Joker Vada seçeneği var turuncu. Oraya tıklayınca ister +3 ister +4 taksit ekleyebiliyorsunuz. onay vermeden önce yalnız. En son aşamada. Kredi kartı no vs girilirken hemen orada turuncu bir buton :)

quote:

Orjinalden alıntı: erhanthunder

bir de word e 3 taksit seçeneği var.
    siz 7 taksit artı olayını söylüyorsunuz.bunu işlemlerde görebiliyormuyuz?
    nasıl yapıyoruz kısacası
    neden soruyorum derseniz bu tv olmasa bile diğer ürünlerde de 250+100 son derece iyi indirim.

• Hayır hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece bu üyeliği gerçekleştirdikten sonra 1 gün beklemeniz. Bu şart. Aynı gün olmuyor. World de kayıtlı telefon numaranız gençtürkcelli iseişlem tamamdır. Önemli olan worldde kayıtlı olan telefon numaranız.Onu da görebiliyorsunuz ve değiştirebiliyorsunuz zaten world online dan. Gold paket zaten pek avantajlı değil :) Siz sadece teknosadan alışverişi yapıyorsunuz gerisi world kartın işi. Ekim ilk haftası world puanları yüklüyor ve kullanma süresi yok. Ne zaman isterseniz kullanın. 2-3 gün sonra da 100 kontörünüz gelir. Kısaca şifreye vs gerek yok.

Bir de dediğim gibi worldü arayınalmadan önce kart ücreti için harcama sözü vermek istiyorum deyin. 1800 tl gibi 3 ayda harcama sözü istiyorlar. Tama deyin. Sonra lcd yi alın. 40 tl de kart ücreti ödemezsiniz :)

quote:

Orjinalden alıntı: sioux

cvp için teşekkürler. Ben yazıyı yazdıktan sonra goldclub olan üyeliği (ki haberim yokmuş öle bişeyden) worldonlinedan üye olup playclub a çevirttim ve gnctrkcll üyesi oldum

şimdi şunuda soracam teknosa online mağzadan aldığınızda gnctrkcll şifresi mi soruyor? Yani gnctrkcll ile worldplay integrasyonunu banka arkada kendi mi hallediyor? yoksa cep tel bilgisini teknosa sitesine girerken gnctrkcll li olan numarayı mı veriyoruz? merak ediyorum.

• Tabi canım LG benim değil ya :) Ben neden 37lg5000 dedim? Çünkü hem Full hd hemde diğer özellikleri çok iyi. Ekran büyüklüğü de güzel. 19 Eylül 2008 de yani 1 gün önce 2199 ytl idi. Dün kampanyaya girdi. İB den de alınabilir. 1660 ytl. Ama hesabını yapmıştım :) 1800e 7 taksit. -250 world puan - 100 hediye çeki. Hatta 200 ytl lik bir harcamadaha yaparsanız 2000 ytl ye 200 ytl hediye çeki veriyor.yani 200 ytl lik malı 100 e almış oluyorsunuz bu mantıkla. Benim kartta limit kalmamıştı o yüzden yapamadım :) Bekleyemedim de 1 hafta sonra alırım diye ne olur ne olmaz:)

quote:

Orjinalden alıntı: DooMDaTa

Bence herkes her itediği televizyonu alabilir onda bir sorun yoktur heralde... Bende düşünüyorum çünkü LG5000 serisin üstelik ben 12 taksitte 1650 YTL ye buldum....... Bir kaç kişi almış gayet memnunlarmış....İB den... ne dersiniz....

• quote:

Orjinalden alıntı: kopete

Hatta 200 ytl lik bir harcamadaha yaparsanız 2000 ytl ye 200 ytl hediye çeki veriyor.yani 200 ytl lik malı 100 e almış oluyorsunuz bu mantıkla.

Gitgide cazip hale geliyor
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.