Şimdi Ara

37LG5000 aldım sizde alın diye yazıyorum :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lg lcd tv ler ne mali bu model vede 6000 700 serileri bilgisi olan paylasabilirmi ?
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Arkadaşım Bende 37LG5000 düşünüyorum. Ama benim için öncelikli olan SD yayınlar, SD yayyınlarda sorun yaşıyormusun.
    Yoksa 100 Hz LG6000 mi önerirsin.

Orjinalden alıntı: manas35

Arkadaşım Bende 37LG5000 düşünüyorum. Ama benim için öncelikli olan SD yayınlar, SD yayyınlarda sorun yaşıyormusun.

arkadaslar 5000 modelini bilmiyorum. ama ben 6100 modelini aldim. ama daha gelmedi. stokta olmadigi icin alamadim. magaza yetkilisiyle hergun kavga ediyoruz. iki hafta icinde gelecek demisti
    yabanci sitelerde cok arastirdim bu modeli SD yayinlarda eski modellerine gore baya iyi deniyor. yani 5000 seriside 6100 den eski olduguna gore SD performansi baya bir iyilesme varmis. bir cok test sitesinde bu nu okdum. birde siyah basarisi da cok iyiymis. 100 hz de basarli. benim tv gelirse artik kendi gozlerimle test edecegim

panasonic 12-35mm 2.8 + panasonic 20mm1.7 + olympus 45mm 1.8 + panasonic 45 150mm

• bir haftalık 32 lg 7000 kullanıcısıyım. öncelikle yardımlarından dolayı Albani' ye çok teşekkür ederim ama imkansızlıklar yüzünden onun önerdiği lcd yi alamadım.

kısaca 32 lg 7000,

1. sd yayınlarda oldukça başarılı. özellikle arkadaşlarımda izlediğim samsung, philips ve pana göre olduça iyiydi. açıkcası ben bile bu kadarını beklemiyordum. hatta bir ara plazma bile almayı düşünüyordum.
    2. ses kalitesi ve dağılımı oldukça iyi. izlediğim filmlerden çok keyif aldım. özellikle er ryan' ı kurtarmaktaki görüntü ve ses çok etkileyiyciydi.
    3. filmleri philips multimedia hdd vasıtasıyla izliyorum ve oldukça başarılı.
    4. lig tv de sivas maçının özetini izledim. görüntüde net ve akıcıydı.
    5. akıllı sensör diye bir olay var. ışık değişimlerinde hemen lcd ortama kendini uyduruyor.

sonuç olarak ve açıkcası,

çok korkarak aldığım lcd tv yi şu anda gönül rahatlığıyla ve keyifle izliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mayalin

bir haftalık 32 lg 7000 kullanıcısıyım. öncelikle yardımlarından dolayı Albani' ye çok teşekkür ederim ama imkansızlıklar yüzünden onun önerdiği lcd yi alamadım.

kısaca 32 lg 7000,

1. sd yayınlarda oldukça başarılı. özellikle arkadaşlarımda izlediğim samsung, philips ve pana göre olduça iyiydi. açıkcası ben bile bu kadarını beklemiyordum. hatta bir ara plazma bile almayı düşünüyordum.
    2. ses kalitesi ve dağılımı oldukça iyi. izlediğim filmlerden çok keyif aldım. özellikle er ryan' ı kurtarmaktaki görüntü ve ses çok etkileyiyciydi.
    3. filmleri philips multimedia hdd vasıtasıyla izliyorum ve oldukça başarılı.
    4. lig tv de sivas maçının özetini izledim. görüntüde net ve akıcıydı.
    5. akıllı sensör diye bir olay var. ışık değişimlerinde hemen lcd ortama kendini uyduruyor.

sonuç olarak ve açıkcası,

çok korkarak aldığım lcd tv yi şu anda gönül rahatlığıyla ve keyifle izliyorum.

hayirli olsun

panasonic 12-35mm 2.8 + panasonic 20mm1.7 + olympus 45mm 1.8 + panasonic 45 150mm

• kullanan arkadaşlar component veya hdmı bağlantısı yapıldığı zaman ekran boyutu ayarında 16:9 un altında digital tara diye bir seçenek var ayarlayınca ekrandaki göründü daha ufalıp(ufalmaktan kastım siyah alanın çoğalması deiğl) izleme alanı daha büyük oluyor bilgisi olan varmı??
  • Arkadaşlar arkadaşımda bu televizyondan aldı.Laptop bağlayınca fullhd harika bir görüntü alıyoruz yalnız scarttan digitürk(philip decoderli) bağlayınca görüntü çok kötü.Maç izlerken adamların yüzünü seçemiyoruz.Acaba bi ayarsızlıkmı var yoksa televizyon bu kadar büyük ekran olduğu için normalmi?

Orjinalden alıntı: dervis2007

quote:

Arkadaşım Bende 37LG5000 düşünüyorum. Ama benim için öncelikli olan SD yayınlar, SD yayyınlarda sorun yaşıyormusun.

arkadaslar 5000 modelini bilmiyorum. ama ben 6100 modelini aldim. ama daha gelmedi. stokta olmadigi icin alamadim. magaza yetkilisiyle hergun kavga ediyoruz. iki hafta icinde gelecek demisti
    yabanci sitelerde cok arastirdim bu modeli SD yayinlarda eski modellerine gore baya iyi deniyor. yani 5000 seriside 6100 den eski olduguna gore SD performansi baya bir iyilesme varmis. bir cok test sitesinde bu nu okdum. birde siyah basarisi da cok iyiymis. 100 hz de basarli. benim tv gelirse artik kendi gozlerimle test edecegim

Sonuçları bekliyorum arkadaşım şimdiden hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

arkadasim 42LG6100 cuma gunu geldi. ama dun geri gitdi.

SD performansin hic begenmedim. hiremco x3 e HDMI ile bagladigim halde cok berbat goruntu vardi. tam bir hayel kirikligi. bir ay once 42PFL7633 almistim. SD yayinlarini begenmedigimicin geri verdim. 6100 ondan daha kotu goruntusu vardi. renkleri iyiydi. ama cak kotu pixellesme ve bozulmalar vardi. yazilar okunmayacak sekilde.
    iki tane uydu alicida denedim. yinede 6100 almayin demiyorum. isterseniz kendi gozunuzle test edin.
    begenmedigim bir yanida 6100 un gorunusu. magazada iyi gibi duruyordu. inceligi arkasinin kirmiziligi. ama eve gelince duvar koydum. inceliginin ve arkasinin kalinliginin hic bir anlami kalmadi. duvada 50 inc tv gibiydi. ama 42. on tarafi duzgun yapilmamis. egri bugru. parlak oldugu icin yansimayla birlikte cok kotu gorunuyordu. bende vakit gecirmeden geri verdim.
    ama 100MHZ olayi gercekten iyidi. 100 hz bazi lcd lerde basarili bulunmuyor ama bunda iyi . ama SD performansi kotuolunca birsey anlam ifade etmiyor.

• 42" veya üstü lcd tv'lerde sd yayınlarda iyi performans bekleyenler boşuna beklemesin. Marka ile alakalı bir şey değil. Sd yayın için ya 32" lcd alın ya da Crt izleyin daha iyi sonuç alırsınız.

quote:

quote:

quote:

arkadasim 42LG6100 cuma gunu geldi. ama dun geri gitdi.

SD performansin hic begenmedim. hiremco x3 e HDMI ile bagladigim halde cok berbat goruntu vardi. tam bir hayel kirikligi. bir ay once 42PFL7633 almistim. SD yayinlarini begenmedigimicin geri verdim. 6100 ondan daha kotu goruntusu vardi. renkleri iyiydi. ama cak kotu pixellesme ve bozulmalar vardi. yazilar okunmayacak sekilde.
    iki tane uydu alicida denedim. yinede 6100 almayin demiyorum. isterseniz kendi gozunuzle test edin.
    begenmedigim bir yanida 6100 un gorunusu. magazada iyi gibi duruyordu. inceligi arkasinin kirmiziligi. ama eve gelince duvar koydum. inceliginin ve arkasinin kalinliginin hic bir anlami kalmadi. duvada 50 inc tv gibiydi. ama 42. on tarafi duzgun yapilmamis. egri bugru. parlak oldugu icin yansimayla birlikte cok kotu gorunuyordu. bende vakit gecirmeden geri verdim.
    ama 100MHZ olayi gercekten iyidi. 100 hz bazi lcd lerde basarili bulunmuyor ama bunda iyi . ama SD performansi kotuolunca birsey anlam ifade etmiyor.

Üzüldüm dostum, umarım gönlüne göre bir tane bulursun. Ben almaktan şimdilik vazgeçtim. Malum kriz var 2-3 ay sonra bakarım artık.

• arkadaşlar bgn lcd tvden bizde aldık ama şu an için normal kablolu yayın kullanıyoruz ama bu tv için digital yayın ne almak lazım digitürk d smart teledünya hangisini tavsiye edersiniz bnm aklımda tele dünya hd var ama sizde bi yorum yazarsanız ii olur...

Orjinalden alıntı: kopete

Teknosada 37lg5000 1599 ytl. taksitle 1799. Bu fiyatı da göz önüne alırsanız kesinlikle alınır. Özellikle teknosada olması, 100 ytl hediye çeki, görüntü kalitesi ve ve world play clup üyelerine 250 ytl world puan vermesi (7 taksitle alınabiliyor max. world ile sipariş tamamlama adımındaki jokervadaa ile) bu LCD konusuna son noktayı koyar sanırım. (World kartı olanlar müşteri hizmetleri veya world online yardımı ile kolayca playclup üyesi olabilirler, bir de gençtürkcelli olma şartı var kampanyadan yararlanmak için, ayrıca 100 türkcell kontör hediye, ayrıca tv yi almadan müşteri hizmetleri ile kart ücreti konusunda belirli harcama sözü verip daha sonra tv yi alırsanız 40 ytl de oradan kar etmiş olursunuz). Evet evet benim yaptığım tam olarak budur ;) Bir de belirtmek isterim almadan mağazaya gidip oturup tvleri izledim :) 32-37-40-42 bir çok marka model. Evet sony zaten marka ispatlamış kendini. Ve evet sony nin çok üst serileri ki bunlar 6-7bin ytl den başlıyor hoş. Paran varsa bastır al. Ama ortadirek işi istiyorsan bu tv yi, bu kampanyalarla kaçırma. Eylül 30 son sanırım. Taksitle aldığını varsayalım 1800-250-100=1450. Piyasada bu fiyata bu özellikte kaç tana lcd tv var? Hatta param olsa alır satarım :)

Gelelim kampanya dışında özelliklerine. Merak ediyorum kontrast oranını firma kendi ölçüyor madem ve yanlış 50000:1 oranı, fazla yazdı yarısını düşürelim 25000:1(dinamik) olur. Tepki süresi de mi ölçüm farklılığı? Özellikle ekran büyüdükçe tepki süresi küçülürse sonuç daha iyi olur. Ayrıca aynı çözünürlükte küçük ekranda daha iyi sonuç alınır. Bütün bunlara rağmen başka marka alacağım diyorsanız ramazan size yaramamış derim :) (Tabi illa daha büyük ekran tv lazım değilse)...

Not 1: Evet LG almış adam Sony den bahsediyor diyebilirsiniz ama genel olarak forumda yazılan bir çok şeye cevaben yazılmış bir yazıdır bu :)

Not 2: Klavyedeki boşluk tuşunda sorun var :)

Not 3: 100 ytl hediye çeki internet siparişlerinde geçerlidir.

güle güle kullan

• bende simdilik vaz gecdim. cocuklarin odasindaki 22 lik lcd ile idare ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermis1453 -- 22 Şubat 2009; 3:15:56 >

• TELEDÜNYA AL
    sorun olmazsa hd olarak al.
  • LG 37LG5000 FULL HD LCD TV Şu an Teknosada 1699 TL Arkadaşlar Almayı Düşünenler İnceleyebilir...

Orjinalden alıntı: Bacteri

LG 37LG5000 FULL HD LCD TV Şu an Teknosada 1699 TL Arkadaşlar Almayı Düşünenler İnceleyebilir...

fiyat artmış. 2 hafta önce 1599'du.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.