Şimdi Ara

37LG5000 aldım sizde alın diye yazıyorum :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en iyisi yarın bir teknosada şöyle alıcı bir gözle incelemek.

psn : demirarca
  • Demek bir fiyat kırma dalgası geliyor.

Orjinalden alıntı: kenya64

Evet stokta yok şu an,

en iyisi yarın bir teknosada şöyle alıcı bir gözle incelemek.

Orjinalden alıntı: kopete

Tekrar stoklara girmiştir ilgilenenlere duyrulur :)

Bakayım, belki gaza gelirim
  • Kopete

Sen worldcard dan puanlarını bi kontrol et istersen nedeni ise worldcard ın bu kampanya için teknosa dan alışverişin %25 i kadar WORLDPUAN ek olarak alabilirsiniz diyor yani 250 ytl alabilirsiniz demiyor maksimum alabileceğin para miktarı o.

World Play Club sayfasından alıntı
    "9 Haziran- 30 Eylül tarihleri arasında gnçtkcll'lilere Teknosa, Mango... larda Play Club üyesi Worldcard'ları ile yapacakları alışverişlerde kazanacakları Worldpuan'lara ek olarak alışverişin %25'i değerinde Worldpuan hediye edilecektir.Kampanya dönemi boyunca, bir müşteri Teknosa'dan en fazla 250 YTL, diğer markalardan ise marka bazında en fazla 10YTL değerinde Worldpuan Kazanabilir."

Worldcard sayfasından alıntı
    "Worldcard'ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuanlar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer.Kazandığınız her 2 Worldpuan, üye işyerlerinde 1 Yeni Kuruş değerindedir. 10 YTL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz. "

Senin 1600 ytl lik ürüne 400 worldpuan verecekler artı normal worldpuan o da 400 olacak yani toplam 800 puan gerisini sen hesapla artık :)

• SADECE TEKNOSADA DEĞİL ELECTROWORLD'DE İNDİRİM ARTI PEŞİN FİYATA 5 TAKSİT YAPTILAR HAFTA SONU...SANIRIM KIŞA DOĞRU İYİCE İNECEK FİYATLAR NEDE OLSA YENİ MODELLER YOLDA
    öyle bir anlatmışınki karşımda teknosadan biri var gibi burnuma reklam kokuları geliyor nedense...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokkas -- 23 Eylül 2008; 17:49:31 >
  • Evet yazdığın yazıyı dikkatli okudum tekrar. 10. kez falan oldu ama olsun. "alışverişlerde kazanacakları Worldpuan'lara ek olarak alışverişin %25'i değerinde" ifadesinden ne anlıyorsun? Ben 1800e aldım 7 taksit. bunun %25i 450 ytl yapar. En fazla kazanabileceğim 250 olduğu için 250 ytl değerinde world puan kazandım. Neresini yanlış anlamışım hala anlamadım. Hesabındabir sorun var arkadaşım :) Alışverişin %25i değerinde ifadesi çok önemli.Dikkatli hesaplarsan anlaşabiliriz:)

quote:

Orjinalden alıntı: xolicx

Kopete

Sen worldcard dan puanlarını bi kontrol et istersen nedeni ise worldcard ın bu kampanya için teknosa dan alışverişin %25 i kadar WORLDPUAN ek olarak alabilirsiniz diyor yani 250 ytl alabilirsiniz demiyor maksimum alabileceğin para miktarı o.

World Play Club sayfasından alıntı
    "9 Haziran- 30 Eylül tarihleri arasında gnçtkcll'lilere Teknosa, Mango... larda Play Club üyesi Worldcard'ları ile yapacakları Worldpuan hediye edilecektir.Kampanya dönemi boyunca, bir müşteri Teknosa'dan en fazla 250 YTL, diğer markalardan ise marka bazında en fazla 10YTL değerinde Worldpuan Kazanabilir."

Worldcard sayfasından alıntı
    "Worldcard'ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuanlar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer.Kazandığınız her 2 Worldpuan, üye işyerlerinde 1 Yeni Kuruş değerindedir. 10 YTL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz. "

Senin 1600 ytl lik ürüne 400 worldpuan verecekler artı normal worldpuan o da 400 olacak yani toplam 800 puan gerisini sen hesapla artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopete -- 23 Eylül 2008; 18:23:14 >

• Yok yapıkredi çalışanı :) Arkadaşım yaklaşık 20 gün araştırdım. En uygun fiyata en avantajlı alış verişi yapmak için tabi. Ve tam sıkıldım full hdler pahalı veya ekran 32", hd ready ler işime gelmedi çözünürlük açısından. Ve bir gece internetten modelleri belirleyip teknosaya bakmaya gittim. Artık o ya da bu alacağım bir şey diye mağazandan bakıp internetten sipariş vererek. Sonra teknosada baktım ve çıkarken haftalık dergilerini aldım. Bir baktım bir gece önce 2199 olan bu lcd 1799 (taksitli). Üstelik world kampanyasıda vardı. Çok sevindim :) Araştırırken bu sitede yazılanları çok okumuştum. Benimde buraya bir katkım olsun istedim. Başta dediğim gibi dediğim modeli almak şart değil tabi. O benim tercihim. Özellikleri bakımından. Ama indirimli modeldi ve puan falan derken baya düşüyordu fiyat. Peşin para da veremiyordum :) Ve yazdım buraya. Şimdi sen diyorsun ki teknosa işi gücü bıraktı forumlarda reklam mı yapıyor? Az çok internetten alış veriş yapanlar bilir ki teknosa fırsat ürünleri harici neredeyse hep pahalıdır. Bunu da söylemiştim. Bu kampanya işime geldi. Ayrıca ben bilgisayar öğretmeniyim :) İspat gibi bir mecburiyetim yok ama yine iyi niyetimle özelden yok arkadaş inanmadım dersen sana telefon adres bilgileri verebilirim :) Komik geldi bana yazdıkların. Yani azcık mantıklı düşünen biri 250 ytl world puan veriyor deyince iyiymiş be der. Hatta işin aslı 10 gün önce İB den bonus express kredi ile 36 taksitle almak istemiştim limit yok diye ve fax çekmiştim mail order ı banka vermedi. O sony nin 32" full hd bir modeli idi. Stokta o vardı. Şimdi o kadar araştırma zahmete karşılık böyle güzel bir lcd ve kampanya bulmuşum. Ve paylaşmışım. Seni tanımam etmem ama en azından teşekkür edebilirsin. Lcd almak şart değil. Ne alırsa %25. Ayrıca sadece teknosa da değil. Başka mağazalarda da var kampanyaları. Ayrıca türkcell 100 kontörden ve kart ücretinden bahsetmişim. Abesle iştigal etmişsin arkadaşım. Şurada birilerine faydamız olsun diye yazmışız üşenmeden (ki ben almıştım zaten aynen dediğim gibi) sen gelmiş çalışan diyorsun. Teknosa uzun zamandır çek veriyordu. World uzun zamandır kart ücreti iptal tekliflerine harcama sözü istiyordu. Buradaki fark world puan ve 100 kontör. Eminim bir ay araştırsan bunları ancak toplardın. Önüne koymuşuz. Ayıp ayıp. Hem internetten yapılan satışın primi yok :) Yazdıkça kötüye gidiyor daha yazmayayım :)

quote:

Orjinalden alıntı: zokkas

@kopete
    toplam 17 mesajın var 12si bu başlık altında
    öyle bir anlatmışınki karşımda teknosadan biri var gibi burnuma reklam kokuları geliyor nedense...

• Tvnin Uydu yayınları maç, PS3, DVD, DivX performansı nasıl acaba
  • Aslına bakarsan daha kurduramadım :) Detaylı bir biçimde deneme şansım olmadı. Uyduda güzel duruyordu. Gelince dvd ve maç yayınlarında da denerim. PS3 kullanmıyorum. Ama full hd ve 50000:1 kontrast oranı iyi duruyor. PS3 için yeterli bence. F/P olarak en iyi sonuçları alacağıma inanıyorum. Hakkında güzel yorumlar okumuştum.

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Tvnin Uydu yayınları maç, PS3, DVD, DivX performansı nasıl acaba
  • 7000 serisi sizce nasıl olur
    ama ben biraz daha işi ileri götürdüm.
    nasılmıı :)
    2 adet play club kartı alınır.
    sonra
    1600 ytl lik nakit fiyat
    ilk 1000 ytl bir kart ile çekilir 250 ytl puan gelir
    diğer 600 ytl diğer kart ile çektirilir.150 ytl puan gelir. toplam 400 ytl puan olur.
    sonuç olarak 1200 ytl ye nakit fiyata bir adet full hd 37lg5000 alınır.
    isterseniz bu taktiği taksite uydurun.
    benimde bir katkım olsun.
    tv yi daha kurmadım yeni evleniyorum evime kurunca görcez bakalım
    ama bu fiyata ben 82 ekran bişi düşünüyordum..
    süprizoldu :)

teknosa nın kasa önü reklamlarında örnek olarak 1000 ytl alın 250 ytl kazanın diyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanthunder -- 24 Eylül 2008; 0:31:48 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.