Şimdi Ara

37LG5000 aldım sizde alın diye yazıyorum :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • Ben hem maliyet açısından hem de oda büyüklüğü ve izleme mesafesi açısından 37 yi tercih ettim. Tabiaralarında en güzeli lg6000. Ancak lg5000 de işi görüyor fazla para vermek istemiyorum diyorsanız. Ben aldım memnunum. Bir sorun yok. Kılına yününe kadar ayar yapabiliyorsun :) Uydu yayını için daha iyi bir scart kablosu şart. Hem teknik servisteki eleman söyledi hem de gözle görülüyor kablonun adi olduğu :) İzlerkende mesela TRT nin amblemi noktanokta görünüyor. Ama sebep tamamen kablo :) Onun dışında 1 ayaraştırım f/p ye bakarak aldığım bir tv. Eğer paran çoksa Toshibanın bazı kampanyaları oluyor. 3000 YTL ye 52" fullhd + dvd player falan verdiğini görmüştüm. Ama bana yaramazdı :)

quote:

Orjinalden alıntı: earus_

kopete tşk kardeşim.2 aydır lcd tv alcam kararsızım.seçimim ilk başlarda lg yönündeydi şimdi hem lg hem sony hocam bana tam okey verirsen bende 42lg5000 almayı düşünüyorum.

• Teknosanın sitesinde zaten yoktu bu kampanyanın yazısı. World play club da vardı. Kampanya son tarihi 30 eylüldü :) İlk yazımda nasıl olacağından bahsetmiştim. Üzgünüm biraz geç kalmışsınız :) Ancak 5-10 kişi telefon edip kampanyanın uzatılmasını talep ederse uzatırlar :)

quote:

Orjinalden alıntı: virtuoz065

Arkadaşlar merhaba. Bu forumun yeni üyesiyim ve bu ilk mesajım :) Başka bir siteden, adını vermek istemiyorum (thg) bir arkadaşın bu yazıya bakmamı istemesiyle oldu herşey... Ben bilgisayara bağlayabileceğim iyi bir tv almak isterken yazınızın tamamını okudum ve Teknosa'nın sitesine girdim. Ürün ve fiyat doğru ama bahsettiğiniz world kampanyasından hiçbir yerde bahsedilmiyor. Ben mi bulamadım acep Ayrıca aynı ürün istanbl bilişm'de 1659 hem de 12 taksit.
    Konu hakkında yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.... Sevgilerle...

• Daha önce yorumları ve sorulan soruların cevaplarını görebilirsiniz.İyice tatmin olmak için ingilizce sitelere bakabilirsiniz. Siz veya ingilizce bilen biri ile. Kısaca sorarsan al :) İstiyorsanda böyle araştır bak.
    quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

yardım edecek yokmu arkadaşlar?

laptop'tan full hd goruntu alınabiliyor hdmi ile, ayrıca benim laptopta hiçbir ayar yapmadan Fn+F5 ile goruntu dired 1:1 cıktı tv de
    sesi de tv den alabilmek için ayrıca ses kablosu takmak durumundaymışız gördüğüm kadarıyla. Ben hdmi üzerinden ses ve görüntüyü birlikte tv de alabileceğimi umuyordum...
  • kotepe maalesef hiçbir yerde görmedim, ama tv de olacağını umuyordum olmamasına cok sasırdım doğrusu. en salak tv lerde bile var, hatta dağa once kullandığım migrostan alma seg de bile hem pip hem pat vardı

lg nin boyle bir üst modelinde bu ozelliğin olmamasını anlayamıyorum
  • ilk yazına cevap veremeyeceğim maalesef bilmiyorum hiç denemedim. Zaten alma amacım Lig TV + sinema kanalları. HD yayınartınca ve uygun fiyata geçince (sanıyorum yakındır) elimde hd bir LCD olsun istedim. Laptop var bende ama genelde iş amaçlı kullandığım için tv ye bağlama isteği yok :) Zaten HDMI kabloda yok. Ve yine zaten oyuna falan merak salarsam konsolu tercih ederim :) Bahsettiğin türde özellikler aslında benim işime yaramayacak özellikler olduğu için hiç bakmadım bile. 32" üstü, kontrast, HD arıyordum ben. Ve çok uygun fiyata aldım. Elinde olan varsa ve başka elektronik aletlerle kullanıyorsa buraya yazabilirler herkes faydalanır. (Param olsa ve vermeye kıyabilirsem bu teknoloji hızına rağmen, Toshiba veya Sony alırım, çok üst modellerini ;) Ama değmiyor iki gün sonra aaa şu çıktı diye yanıyorsun. O yüzden genellikle orta seviye kulanıcı oluyorum :)

quote:

Orjinalden alıntı: mesutkececi

kotepe maalesef hiçbir yerde görmedim, ama tv de olacağını umuyordum olmamasına cok sasırdım doğrusu. en salak tv lerde bile var, hatta dağa once kullandığım migrostan alma seg de bile hem pip hem pat vardı

lg nin boyle bir üst modelinde bu ozelliğin olmamasını anlayamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mesutkececi

selamlar

laptop'tan full hd goruntu alınabiliyor hdmi ile, ayrıca benim laptopta hiçbir ayar yapmadan Fn+F5 ile goruntu dired 1:1 cıktı tv de
    sesi de tv den alabilmek için ayrıca ses kablosu takmak durumundaymışız gördüğüm kadarıyla. Ben hdmi üzerinden ses ve görüntüyü birlikte tv de alabileceğimi umuyordum...

HDMI kblosu ile hem ses hemde görüntüyü alabilirsiniz. Ayrı bir ses kablosuna gerek yok.

Ben 37LG3000 kullanıcsıyım ve HAMA marka altın uçlu bir HDMI kablo ile laptobumun HDMI çıkışından görüntü ve ses aktarımı yapıyorum. Şimdiye kadar denediğim hiçbir Bluray veyahut HDDVD rip filmlerde sorun yaşamadım.

1920*1080p film bile izledim. Ancak bu çözünürlüğü 720p olarak tarayıp gösterdi. Ancak aradaki farkı hala anlayabilmiş değilim.

Ben laptoptaki komutlardan değil de, Power Strip adı verilen bir yazılım ile 1:1 Pixelmapping yaptım, bir kere ayarladıktan sonra bir daha çözünürlük için tekrar ayar yapmanızda gerekmiyor.

• word puanlarım sorunsuz yüklendi.arkadaşların bilgisine...

Bu arada almak isteyenlere önerebilirim görüntü gayet güzel Next 2000 receiver var ve görüntüde hemen hemen hiç gölgelenme yok.Bu akşamda laptop tan 1080p denemesi yapıcam yarın gözlemleri paylaşırım.
    eğer plazma değil de lcd almakta kararlı isen, ben next'in d-smart'ını altın uçlu scart kablodan bağladım ve minimum 4 metreden seyrediyorum, goruntuden cok memnunum (aslında normal dandik scart ile altın uçlu pek te farketmedi bende) . 2-3 metreden bakınca pikselleşme belli oluyor tabi ama 4 metre ve uzeri piksel falan kalmıyor. samsung'un 6 serisine cok baktım ilk başlarda 100 hz olduğu için, hatta sony d ve v serilerine de. Ama ben LG yi renklerde daha doğal ve başarılı olduğunu düşünündüğüm için tercih ettim. bence ya lg al yada sony'nin W serisi

bu tv nin tek eksik yanı picture in picture yok. Ama zaten bu ozelliği de zaten genelde tek receiver ile kullanamıyoruz (sadece bazı receiverlar destekliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutkececi -- 16 Ekim 2008; 21:36:07 >

Orjinalden alıntı: kopete

Teknosada 37lg5000 1599 ytl. taksitle 1799. Bu fiyatı da göz önüne alırsanız kesinlikle alınır. Özellikle teknosada olması, 100 ytl hediye çeki, görüntü kalitesi ve ve world play clup üyelerine 250 ytl world puan vermesi (7 taksitle alınabiliyor max. world ile sipariş tamamlama adımındaki jokervadaa ile) bu LCD konusuna son noktayı koyar sanırım. (World kartı olanlar müşteri hizmetleri veya world online yardımı ile kolayca playclup üyesi olabilirler, bir de gençtürkcelli olma şartı var kampanyadan yararlanmak için, ayrıca 100 türkcell kontör hediye, ayrıca tv yi almadan müşteri hizmetleri ile kart ücreti konusunda belirli harcama sözü verip daha sonra tv yi alırsanız 40 ytl de oradan kar etmiş olursunuz). Evet evet benim yaptığım tam olarak budur ;) Bir de belirtmek isterim almadan mağazaya gidip oturup tvleri izledim :) 32-37-40-42 bir çok marka model. Evet sony zaten marka ispatlamış kendini. Ve evet sony nin çok üst serileri ki bunlar 6-7bin ytl den başlıyor hoş. Paran varsa bastır al. Ama ortadirek işi istiyorsan bu tv yi, bu kampanyalarla kaçırma. Eylül 30 son sanırım. Taksitle aldığını varsayalım 1800-250-100=1450. Piyasada bu fiyata bu özellikte kaç tana lcd tv var? Hatta param olsa alır satarım :)

Gelelim kampanya dışında özelliklerine. Merak ediyorum kontrast oranını firma kendi ölçüyor madem ve yanlış 50000:1 oranı, fazla yazdı yarısını düşürelim 25000:1(dinamik) olur. Tepki süresi de mi ölçüm farklılığı? Özellikle ekran büyüdükçe tepki süresi küçülürse sonuç daha iyi olur. Ayrıca aynı çözünürlükte küçük ekranda daha iyi sonuç alınır. Bütün bunlara rağmen başka marka alacağım diyorsanız ramazan size yaramamış derim :) (Tabi illa daha büyük ekran tv lazım değilse)...

Not 1: Evet LG almış adam Sony den bahsediyor diyebilirsiniz ama genel olarak forumda yazılan bir çok şeye cevaben yazılmış bir yazıdır bu :)

Not 2: Klavyedeki boşluk tuşunda sorun var :)

Not 3: 100 ytl hediye çeki internet siparişlerinde geçerlidir.

bu yorumu yapan tek yıldız arkadas sanırım sıradan bir alıcı değilsin büyük ihtimal teknosanın veya lg nin elemanı olabilirsin yorumunu okuyunca amatör bir vatandaş gibi yorum yapmamısın hepimize hadi gidin sizde alın teknosadan diyorsun birsürüde kredi kartı seçenekleri sunuyorsun bir bankacı gibi kuzum kimsiniz siz

• quote:

bu yorumu yapan tek yıldız arkadas sanırım sıradan bir alıcı değilsin büyük ihtimal teknosanın veya lg nin elemanı olabilirsin yorumunu okuyunca amatör bir vatandaş gibi yorum yapamamısın hepimize hadi gidin sizde alın teknosadan diyorsun birsürüde kredi kartı seçenekleri sunuyorsun bir bankacı gibi kuzum kimsiniz siz

bana saçma gelen "tek yıldız" "çift yıldız" "çokyıldız" diye ayırmanız.
    kopete sadece haber vermek istemiş.ama bir şey demeyi unutmuş "BU KAMPANYA BÜTÜN ÜRÜNLERDE TEKNOSADA GEÇERLİ" yani ütüde alsan lcd de alsan %25 indirim kazanıyorsun.kopete lcd alacakmış sanırım.gitmiş en uygun full hd bunu görmüş.sonrada ben bunu bu fiyata aldım sizde alın demiş.
    lg yada teknosa çalışanı olsun olmasın ben buradan teşekkür ederim tv yi 1200 ytl ye aldım 5-6 ay sonra belki 1200 ytl ye full hd tv 94 ekranlar bu fiyatlara gelir.
    neyse kopete teşekkürler...ama heyecan yapmadan:)
    üç yıldızlı arkadaş sende eve bir bilgisayar alsaydın teknosadan %25 indirimli...yada ne bileyim ütü masası,blender,düdüklü tencere alsaydın.

• Bacım kusura bakma dilinden anlayamadım. Bir daha yazmayı dene ama önce bütün yazıları oku.
    Bu arada şimdi de world ün yeni kampanyası var. bir kaç firmada daha %25 (en çok 100 ytl lik) world puan kampanyası. Bimeks, hepsiburada vs geçerli. Ben teknoloji mağazalarına baktığım için :) Hatta bir projektör de almışlığım var ama kendime değil :) Nike da da vardı mesela. Ve benim world kartım yok :) Başkasının kartı üzerinden alıyorum.

Dipnot: Herhalde koskoca yapı kredi gidip bir mağazanın bir ürününe böyle bir promosyon uygulayacak değildi. Aman millet 37lg5000 alsın vs. sikayetvar.co m sitesinde de UPS kargo diye aratan olursa orada da başıma gelenleri yazdım kargo yüzünden :)

Tekrar kusura bakma bacım. Anlamsız geldin bana.

quote:

Orjinalden alıntı: doganbeyyy

quote:

Orjinalden alıntı: kopete

Teknosada 37lg5000 1599 ytl. taksitle 1799. Bu fiyatı da göz önüne alırsanız kesinlikle alınır. Özellikle teknosada olması, 100 ytl hediye çeki, görüntü kalitesi ve ve world play clup üyelerine 250 ytl world puan vermesi (7 taksitle alınabiliyor max. world ile sipariş tamamlama adımındaki jokervadaa ile) bu LCD konusuna son noktayı koyar sanırım. (World kartı olanlar müşteri hizmetleri veya world online yardımı ile kolayca playclup üyesi olabilirler, bir de gençtürkcelli olma şartı var kampanyadan yararlanmak için, ayrıca 100 türkcell kontör hediye, ayrıca tv yi almadan müşteri hizmetleri ile kart ücreti konusunda belirli harcama sözü verip daha sonra tv yi alırsanız 40 ytl de oradan kar etmiş olursunuz). Evet evet benim yaptığım tam olarak budur ;) Bir de belirtmek isterim almadan mağazaya gidip oturup tvleri izledim :) 32-37-40-42 bir çok marka model. Evet sony zaten marka ispatlamış kendini. Ve evet sony nin çok üst serileri ki bunlar 6-7bin ytl den başlıyor hoş. Paran varsa bastır al. Ama ortadirek işi istiyorsan bu tv yi, bu kampanyalarla kaçırma. Eylül 30 son sanırım. Taksitle aldığını varsayalım 1800-250-100=1450. Piyasada bu fiyata bu özellikte kaç tana lcd tv var? Hatta param olsa alır satarım :)

Gelelim kampanya dışında özelliklerine. Merak ediyorum kontrast oranını firma kendi ölçüyor madem ve yanlış 50000:1 oranı, fazla yazdı yarısını düşürelim 25000:1(dinamik) olur. Tepki süresi de mi ölçüm farklılığı? Özellikle ekran büyüdükçe tepki süresi küçülürse sonuç daha iyi olur. Ayrıca aynı çözünürlükte küçük ekranda daha iyi sonuç alınır. Bütün bunlara rağmen başka marka alacağım diyorsanız ramazan size yaramamış derim :) (Tabi illa daha büyük ekran tv lazım değilse)...

Not 1: Evet LG almış adam Sony den bahsediyor diyebilirsiniz ama genel olarak forumda yazılan bir çok şeye cevaben yazılmış bir yazıdır bu :)

Not 2: Klavyedeki boşluk tuşunda sorun var :)

Not 3: 100 ytl hediye çeki internet siparişlerinde geçerlidir.

bu yorumu yapan tek yıldız arkadas sanırım sıradan bir alıcı değilsin büyük ihtimal teknosanın veya lg nin elemanı olabilirsin yorumunu okuyunca amatör bir vatandaş gibi yorum yapmamısın hepimize hadi gidin sizde alın teknosadan diyorsun birsürüde kredi kartı seçenekleri sunuyorsun bir bankacı gibi kuzum kimsiniz siz

• Maalesef. Zaten kampanya bitti. Ama bimekste görünüyor stoklarda olmasa bile. Arayıp ne zaman gelir diye sormak lazım. Şu an yaklaşık 1800 YTL. Tabi euro uçtuğu için. 4 adet world kart bulup 400er ytl çekim yaptırırsanız 400 ytl indirim yapmış olursunuz. Bimekste en fazla 100 ytl veriyor.

Tabi bu ürünü almanız şart değil. Bir çok seçenek var. Hatta ana sayfasında çifte fırsat kampanyası var. Şimdi olsa ve 5 world kartım olsa gider hemen alırım :)

42 Toshiba XV5000 alana 15" hediye. 2300 ytl. Gayet uygun. 1800e gelir. Biraz zahmetli bir iş tabi.

En azından kampanyayı duydunuz tercih size kalmış.

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bu urun teknosa'da satılıyor mu hala. sitesinde bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopete -- 17 Ekim 2008; 1:05:20 >

Orjinalden alıntı: erhanthunder

word puanlarım sorunsuz yüklendi.arkadaşların bilgisine...

Puan olayını yazmamın sebebi bizim gibi bu kampanyadan yararlanan arkadaşlara bilgi vermektir
    birileri şimdi banane kardeşim ne yazıyonuz deemesin.

bu arada " 2 yıldız " olmuşsun kopete 3 yıldıza ne kaldı???
    sonra sende tek yıldızlara laf atarsın boş mesaj atıp 3 yıldız mı olsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanthunder -- 18 Ekim 2008; 23:56:05 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.