Şimdi Ara

372km/h BMW M6 G-Power...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar modlamış ve otobana çıkıp uzunları da yakıp test etmişler ancak 1.vites kalkış anını anlamayamadım ve son sürate tabiki redline içinde ulaşıyorlar sesi ise duyulması gerekiyor jacker ile izlenebilir...

http://www.youtube.com/watch?v=dtAPyoBC-bw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 7 Ekim 2008; 16:26:50 >

• Verdiginiz linkin içinden Kurye motoru çıktı TVS apache.. YBR 125 lerden saglam oldugu soyleniyor

Herneyse konumuz bu degil.G-Power adı pek duyulmasa da 2000 li yılların başında BatıOto tarafından disbiritörlügü vardı. iş yapamadıklarından olsa gerek artık gp ile bir anlaşmaları yok. TR de yapılmış örnekleri de var

G-Power genelde BMW'leri modifiye eden ve Hamann - Ac Schnitzer gibi firmaların aksine motorda Hard modifiyeye giden firmalardan biridir. Muhtemelen M6 da Twin Turbo kullanmışlardır. Ancak ulaştıkları sürat bana pek dogrucu gelmedi.
  • Sadece sesi gene yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceramony

Verdiginiz linkin içinden Kurye motoru çıktı TVS apache.. YBR 125 lerden saglam oldugu soyleniyor

Herneyse konumuz bu degil.G-Power adı pek duyulmasa da 2000 li yılların başında BatıOto tarafından disbiritörlügü vardı. iş yapamadıklarından olsa gerek artık gp ile bir anlaşmaları yok. TR de yapılmış örnekleri de var

G-Power genelde BMW'leri modifiye eden ve Hamann - Ac Schnitzer gibi firmaların aksine motorda Hard modifiyeye giden firmalardan biridir. Muhtemelen M6 da Twin Turbo kullanmışlardır. Ancak ulaştıkları sürat bana pek dogrucu gelmedi.

yaaa sorma yanlış linki ekledik ancak araç tuhaf geldi banada....

• quote:

Orjinalden alıntı: marea8875

Sadece sesi gene yeter

Harbi sesi bile yeter bu arabananın evde bile zevk aldım o sesi duyduğumda

Bu arada 7. vitese attıktan sonra 7 bi ara kayboluyo. 7 kaybolduğunda tam 7nin üstündeki gösterge ne göstergesi. Ön kaput falan mı açık ne

• sesi yeter
  • dehşet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • direksiyon simidine kurban olduuummmm...
    inş birgün bize de nasip olur
  • sesi yeter
  • Bence var bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 7 Ekim 2008; 17:56:32 >
  • oyle hızlanan bi aracımın olmasını isterdim..
  • yalancıktandır o video
  • Ne kadar stabil gidiyor
  • 320 den sonra bagaj ya da kaput açık uyarısı mı veriyor ?
  • harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

320 den sonra bagaj ya da kaput açık uyarısı mı veriyor ?

biraz daha basarsan kaputu eline alıcan uyarısı veriyor.yalnız sürende iş yok ne o öyle yarım saat pati çekti 0-100 7 sn... o hareketi ışıklarda kalkarken yapsan güzel olur ama
  • http://www.youtube.com/watch?v=rq-A4wPrHjc&feature=related

1000 hp

• O kaput uyarısı neydi acep..
  • "Abu Dhabi" ibaresini gördüğünüz herşeyden korkun
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

O kaput uyarısı neydi acep..

adam 7. viteste kesiciye sokmuş aracı.sadece uyarı geldiğine dua etsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.