Şimdi Ara

+359 89 7370519 numarasından aradırlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce +359 89 7370519 numarasından arandım tam açıyordum kapandı?. nedir bu bilen var mı?

• Ne zaman telefona yetişemezsen arayan kesinlikle bilmediğin bir numaradır.
  • Son günlerde cep telefonunuza gelen + 393 ve + 359 alan kodlu çağrıları dikkate almamanız konusunda öneride bulunacağım. Geçtiğimiz günlerde + 359 alan koduyla gelen bir çağrı ve sonrasında arkadaşımızın o numarayı araması sonucu durduk yere onlarca kontörünün bir kaç saniyede gittiğine şahit olmuştum.
    Şimdilerde ise yine aynı yöntemi kullanıp farklı alan kodundan ( + 393 ) arıyorlar ya da otomatikmen çağrı bırakıyor sistem. Bu kişi ya da kişiler gsm operatörleriyle nasıl bir anlaşma yapmışlarsa artık anlamak mümkün değil. İlk aklıma gelen şu kontörlerimize göz diken sahte çıkarcı siteler oluyor. Bunlar işi biraz daha büyütüp profesyonelleştirmişler ve hırsızlık işlemini online yapar olmuşlar.. Bahsi geçen alan kodunu gördüğünüzde tekrar dönüş yapmayın veya mesaj göndermeyin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

şeklinde bir yazı buldum... sakın geri aramayın deniyor...

• az önce babamın telefonu +358 ile başlayan biri aradı,sakın arayım deme dedim.Peder meraklıdır zart diye arar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

az önce babamın telefonu +358 ile başlayan biri aradı,sakın arayım deme dedim.Peder arar.meraklıdır zart diye arar.

dikkatli olsun baban insanın başına ya meraktan ya ...
  • Numaramı niye veriyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0216 524 49 60 kimdir bu numara??
    16 yıl önce açıldı
    Hint Horozu - 0543 699 53 90
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15194553

• sen seçilmiş kişisin
  • ihtiyarlar olmasın
  • arkadaşlar şunu öğrendim.. bulgaristanlılar Türklerden nefret ettiği için yapıyorlarmış. ya da Türk erkeklerini kazıklamak için.. türkiyeye gelecem gelecek param yok bana para gönder diyorlarmış.sonrada açmıyorlarmış bir daha teli... söyliyim de millet atlamasın..
    hade iyi akşamlar
  • benide caldirdi boyle bi numara baktim internetten bulgaristanin kodu bende geri cagri attim kapattim
  • Bulgaristan Numarasi
  • buna benzer bi tel de demin sabit hattan beni aradı aynı olay bana da oldu açtım kapandı telefon

0077 gibi bişeyle başlıyo numarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 19 Kasım 2009; 18:18:25 >
  • Gerçekten haarika bir hikaye

quote:

• Bu genel olarak yurtdışı avrupa ülkelerinde bulunan çeterlin bir oyunu. ( nerden biliyorsun diye sorun )

- nerden biliyorsun ?

-Aynı olay benim başıma da geldi günde belli aralılarla saat faketmeden 5-10 kez arıyorlardı bende psikopata bağlayıp olayın aslını araştırdım ve sonuç : demin de dediğim gibi yurtdışı avrupa ülkelerinde bulunan çeterlin bir oyunu akıllarınca bu kadar rahatsız edince siz de kek gibi arayacaksınız ve sizi sömürecekler . Sömürmek ne mi demek ? : Siz aradığınız zaman saniye başına 30-40 kontorunuzu veya 3-4 liarnızı yiyorlar

Yardımıcı olabildiysem ne mutlu bana
  • bu işte bi bit yeniği var yakında çıkar kokusu ortayaa..
  • Bana da geldi öyle bi çağrı Hollandadan arıyorum pardon yanlış numara dedi kapadı...
  • Aynen beni de aradılar..Geri aradım kardeşim aramış felan dedi..Adamın benden iyi türkçesi vardı..Yabancı ülkede yaşıo
  • quote:

Çok sürükleyiciydi beğendim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.