Dolandırıcı Lokman Yetişen 0538 769 65 27

-
-
Merhaba ben dün bu şerefsiz yüzünden 30
bin tl dolandırıldım karakola gittik ama bana verdiği iban da farklı. Daha önce bunu yaşayan parasını alan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı
-
ben banka hesabını kapattırmıştım demekki yenisini açmış aynı yöntemimi kullandı anlatırmısın
-
Ben karakola gittim şikayetçi oldum. Mücahit kaya isimli kişinin ibanı. Böyle dolandırıcılar zaten sürekli iban değiştirir. İphone 16 pro max almak için konuştuk cihazı gerçekten satan kişiye alıcı olarak bana da satıcı olarak yazıyor bizi buluşturuyor bana elemanım verecek dedi ben de geç kalmıştım işim var çıkacağım demişti o yüzden garip gelmedi anlık bir gaflete düştüm. Aylardır biriktirdiğim param gitti. Polisler umutsuz konuşuyor yanlarına kalıyor böylelerinin
Polisten medet umuyorsanız geçmiş olsun.
-
az bir para değil uğraşılsa bulunur herşeyi ortada kolayca banka hesabı açıyor telefon alıyor yurtdışı merkezli değilse yakalanmaları gerek bilişim suçlarınada detaylı şekilde yazmak lazım ama onlarda pek ilgilenmiyor
-
Beyefendi kimden medet umacağım ya savcılığa ya karakola gidiliyor zaten karakol direkt savcılığa sevk ediyor dosyayı. Avukatım ilgileniyor daha napılabilir Sedat pekeri arayıp topuklarına mı sıktırıcam adamın? Bir öneriniz yok bir şeyiniz yok eleştiri için gelmeyin
bddkyı da bilgilendirdim bakalım, sonuç ne zaman gelir nolur bilmiyorum. Ama işin peşini bırakmayacağım
aşırı rahatlar konuşurken filan birşey olmayacağından eminler demekki suç işleyenin yanına kar kalan bir ülke oldu hemde bu devirde yazık.
-
Genellikle dolandirilan kişiler, ederinin neredeyse yarı fiyatına mali kaçırmamak için satıcının her dediğini yapiyor. Kimse sorgulamıyor neden ucuza versin. Zaten bunu sorgularsın ve mal bir yere para bir yere olarak düşünürsen dolandirilmazsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de karşı tarafin dolandırıcı olduğunu açıklamaya borç/alacak vs. yaz, sakın telefon bedeli vs. yaz demezse bilin ki dolandiricidir. Paranızı kurtaramazsiniz. Mahkeme de delil olarak kullanmayın diye yapiyor ve yasaların bosluklarindan faydalaniyordur.
Gecmis olsun
Piyasa fiyatını çok bilmediğim için dolandırıldım yarı fiyatı bile değildi 7-8 bin tl uyguna almisim meğerse. Peşini bırakmayacağım hiç öyle şeyler demedi zaten o şekilde konuşsa direkt anlarım anlık bir gaflet ve boşluğumdan yararlandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X