Bu genel olarak yurtdışı avrupa ülkelerinde bulunan çeterlin bir oyunu. ( nerden biliyorsun diye sorun )
- nerden biliyorsun ?
-Aynı olay benim başıma da geldi günde belli aralılarla saat faketmeden 5-10 kez arıyorlardı bende psikopata bağlayıp olayın aslını araştırdım ve sonuç : demin de dediğim gibi yurtdışı avrupa ülkelerinde bulunan çeterlin bir oyunu akıllarınca bu kadar rahatsız edince siz de kek gibi arayacaksınız ve sizi sömürecekler . Sömürmek ne mi demek ? : Siz aradığınız zaman saniye başına 30-40 kontorunuzu veya 3-4 liarnızı yiyorlar
Yardımıcı olabildiysem ne mutlu bana
İyi de ben diyelim ki aradım karşı tarafı dediğin gibi birileri çıktı 10 saniye konuştuk falan diyelim. Benden giden onca kontür ya da ücret nasıl onların cebine gidiyor ki beni sömürebilsinler? Ben paramı ülkemde hattını kullandığım GSM operatörüne bayılıyorum. He sömürmek derken "maksat pislik olsun karşı tarafın durduk yere kontörleri gitsin biz de eğlenelim" mantığıysa bu ayrı, buna zaten sömürmek denmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme