quote:Orjinalden alıntı: jxoch eskiden bir programla oluyordu ama tt düzeltti sistemi :) ama numaradan 118 den bir dene şansını 11811 i aradım numaradan sorgulama yapamıyoruz dedi...
quote:Orjinalden alıntı: trista pena telekom 1.0 die bi program var onu bul indir ögren o programı indirdimde bulmuyor.. hatta hiç bir numarayı bulmuyor
quote:Orjinalden alıntı: asdfghha quote:Orjinalden alıntı: trista pena telekom 1.0 die bi program var onu bul indir ögren o programı indirdimde bulmuyor.. hatta hiç bir numarayı bulmuyor hadi ya eskiden buluyodu demekki bozulmuş
quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss ne demişki kardeşine kardeşim dışardaymış.. benim ismimi söylemiş bir şeyler demiş(gürültüden ne dediğini anlamamış)en sonunda onaylıyormusunuz demiş?? kardeşimde onaylıyorum demiş..
quote:Orjinalden alıntı: asdfghha quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss ne demişki kardeşine kardeşim dışardaymış.. benim ismimi söylemiş bir şeyler demiş(gürültüden ne dediğini anlamamış)en sonunda onaylıyormusunuz demiş?? kardeşimde onaylıyorum demiş.. oha :S ara bul hemen
quote:Orjinalden alıntı: trista pena numara finansbanka aitmiş yoksa kart başvurusu içinmi aradılar..1.5 ay önce bi başvuru yapmıştım onun için heralde.. arayınca neden cevap vermezlerse ne korktum ama ya.. teşekkürler..
bundan sonra her yetişemediğin çağrı için tırsıp ilk buraya yaz. sonra yetişemediğin kapılar için kapının çalış stilini buraya yazıp yardım bekle.