Şimdi Ara

353. dönem trabzon il jandarma komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acemi birliği trabzon il jandarma olanlar gelin tanışalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam devrem.benim acemi de usta da Trabzon il Jandarma.

İzmirden selamlar
  • Bende mersindenim devrem

• Saygı ve sevgilerimle bende aranıza Düzceden katılıyorum Trabzon İl Jandarma. Acemi ve Usta aynı yer.
  • Arkadaşlar sülüsleri aldınız mı teslim tarihi kaç yazıyor?

• selam arkadaşlar bende izmirden
    benim sülüste 7 sinde saat 10 teslim tarihi
  • Şu sülüsü tek ben alamadım galiba bende alırsam 6si akşam 5 te otobüsle gitmeyi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEYLER CÜMLETEN SA

Eskişehir'den geliyorum. Perşembe sabahın köründe istanbul'dan pegasusla geleceğim (sabiha gökçen). Yanınıza neler almayı düşünüyorsunuz? Henüz alışveriş yapmadım.

Şimdiden hayırlı tezkereler hepimize.
  • Nihayet bugün sülüs işi bitti ayın 7 si saat 2 de teslim ol dediler ama ben öğleye dogru teslim olmayı düşünüyorum zaten 8-9 gibi otogarda inerim biraz gezi sonra başlasın askerlik

• Bu arada çok fazla eşya götürmeyi düşünmüyorum zaten orda bir çoğu satılıyor sadece traş seyi, iğne, havlu ve içlik alırım o kadar

• Selamlar arkadaşlar ben de aranıza İzmir'den katılıyorum.Çarşamba günü 13:55 uçağıyla Trabzon'a gidiyorum,bir gece otelde kalıp teslim olmayı planlıyorum.Var mıdır Trabzon İl Jandarma'yla ilgili bir bilgisi olan araştıran?
  • Valla araştırmayla da pek birşey bulunmuyor facede eski gruplar var iyi rahat yer denmiş ama ilçeden ilçeye değişebiliyor malum usta birliğine geçişte herkes ilde kalmayacak

• evet ben de araştırdım bir miktar, bazı ilçeler oldukça ufak ve sakinmiş. çarşıda sıkılıp geri dönenler oluyormuş hangi ilçe hatırlamıyorum. oraya gidince göreceğimiz muamele veya ihtiyacımız olacak şeyler hakkında bir bilgi paylaşılmamış. adamlar ilk günlerden şafak saymaya başlamış. demek ki pek eksiklik hissetmemişler
  • Hayırlısı artık inşallah güzel vukuatsız bir şekilde askerliğimizi atlatırız arkadaşlar.Kısa dönemler olarak birbirimize uzun dönemler karşısında destek olursak herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.
  • arkadaşlar selamlar.
    neler aldınız,alışveriş yaptınız mı ? sanırım çoğumuz aynı 6 Kasım 13.55 Pegasus İzmir-Trabzon uçağıyla gidiyoruz.
    keyifler nasıl ?
  • Ben boxer atlet içlik kişisel bakım malzemeleri çorap vb. şeyler aldım.Terlik,havlu falan götürmeyi düşünmüyorum orda veriyorlarmış geçen dönem giden bir arkadaşım yanında birkaç parça dışında hiçbirşey götürmene gerek yok zaten askeriyede girişte veriyorlar ve alman gerekirse de kantinde oluyor demişti.
  • Ben de elzem olarak gördüğüm kişisel bakım ve temizlik, iç çamaşırı, çorap vs. aldım. Hala kafamda orası hakkında net bir fikir oluşmadı. Acemilikte yürümeyi öğreneceğiz de sonrası muamma

Bu arada izmirliler iyi geliyosunuz
  • Merak etmeyin arkadaşlar içiniz rahat olsun laıyıkıyla askerliğimizi yapıp döncez acemiliğimizi atlattıktan sonra da daha rahat olacağımızı düşünüyorum.
  • Kitap falan getiren var mı ??
  • Ben acemiliğe götürmüycem ama usta birliğinde ortama göre ailemden yollamasını isterim usta birliğinde bol bol boş vaktimiz oluyormuş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.