Şimdi Ara

353. dönem trabzon il jandarma komutanlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende o yüzden diyorum alırlar belki almayada biraz somurtuk suratlı bir karşılama olabilir. Orda otel bulmada hiç yer yol bilmediğimiz bi yerde biraz yalan olur gibi geliyor şöyleki otellerin yerlerini nerden bilecez farzedelim bildik bi otelle öteki otel arası kim bilir kaç km sabah sporu yapar gibi ordan oraya elde valiz dolan dur işin yoksa bu tür sebepleri göz önünde bulundurmakta fayda var. ahh oteli komutanlığa yakın bulabilsek yemede yanında yat :D yarın sabah otobüs düşünmezsin durak aramazsın gözlerini ovuştura ovuştura uyanır son dakikaya kadar hani derlerya biraz kaba br tabirle göbeğini kaşıya kaşıya iner birliğine teslim olursun. Büyük söğütlü otel çok yakın görünüyor ama fiyat biraz tuzlu. Pazarlık işinden anlayan kimse içimizde :) bi el atarsa belki çözülür.

bikaç yüz metre ilerdeki birliğimizi ziyaret ederiz :D belki bi gün önceden bakarız teslim işlemlerini avludan izleriz :D yarın neyle karşılaşıcaksak görmüş olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micprog -- 2 Kasım 2013; 18:11:59 >

• Gidip kapıda kalmak da var kardeşim ondan dedim gecenin bir vakti zor durumda kalmayalım :) karayel otelle konuştuğumda ordaki bir görevli de ktü'de okuyormuş hergün gidip geliyormuş zaten il jandarmanın oraya 10-15dk dedi

1) nevzat bardakcı
    2)

bu arada birliğin yerini biraz daha araştırdım ve galiba buldum google earth yılı geriye çektim ve resimde maviyle yuvarlak içine aldığım yerde bir helikopter pisti olduğunu gördüm ve ana binanı şekil yapısıyla jandarmanın web sitesindeki bina resimleri yapısı aynı

353. dönem trabzon il jandarma komutanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat8188 -- 2 Kasım 2013; 19:30:25 >

• Nevzat ben burda bukadar kalabalık olacağımızı tahmin etmemiştim sevk evrağını alır almaz karşıma ilk çıkan :) Bulvar Palastan odamı ayırtmıştım 44 liraya :D ama iptalde edebilirim. Aradım az önce belliki yerlisi orda benimle görüşen kişi kısaca kestirip atıyor sorduğum şeyleri tam emin olamıyorum. Derseniz karar verdik hemen iptal ederim. Benide 2 olarak yaz o listeye otel zaten okadar iyi bir otel değil ulaşım açısından kolay olur belki diye seçtim direk sahil yolunun kenarındaydı..
  • micprog ben de bu kadar kalabalık olacağımızı düşünmüyodum otel konusuda da bi öneri benimkide belki senin ayarladığın otel gideriz hep beraber diğer arkadaşlarda bi görüşlerini yazsınlar ne diyecekler benim için hiç fark etmez

1) nevzat bardakcı
    2) micprog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat8188 -- 2 Kasım 2013; 19:36:55 >
    Resimle tespit ettiğin yerin az ilerisi mimar sinan caddesiyle adnan kahvecinin kesiştiği köşeye yakın tahminim bulvara bakan bir otel bu büyük söğütlü birliğe çok yakın. Orda fiyatları tatminkar bir seviyeye çekebilirsek süper olurdu.

http://forum.donanimhaber.com/m_72496058/mpage_399/tm.htm Bu linktede bir konu var ordada Trabzon il jandarma olanlar olabilir. Trabzona gidenlerde var galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayhan1905

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Yok mu Trabzon ?

var trabzon il jandarma

Hayırlı olsun devrem. Trabzon Merkez 4.Mot.Piyade acemi birliğim.

Aynı yerde değiliz sanırım :)

steven birlikteyiz;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micprog -- 2 Kasım 2013; 20:09:53 >

• nevzat benide yaz kardeşim.bu arada tanışmadığım devrelerime selamlar çarşamba 13:55 pegasus uçağında görüşmek üzere:) otel kesin belli demi?
  • Nevzat beni de yaz kardeşim beraber olalım anca beraber kanca beraber :)Zaten dazlak kafalar olarak sırıtırız havaalanında direk.Bu arada benim adım da Kağan :)
    aleyküm selam aramıza hoş geldin booking.com burdan bulabilen buldu beğendi ayırttı yerini sayımız artmaya başlayınca bi araya gelip daha güzel bir yer bulalım dedik. Merkezdeki otellerden 10-15 dk civarı sürüyormuş yol. Birliğe çok yakın bir otel var ondada geceliği 120 diyor tek kişi bakalım ne karar verilecek cümleten.

Karakule = karayel otelden ayırdı gecesi 70lira dedi düzgün bir otele benziyor ayrıca ktüde okuyan bir personel çalışıyormuş yol bulmamız kolay olacak.
    Ben = Bulvar palastan ayırmıştım bukadar kalabalık olacağımız hesapta yoktu 44 lira odamı oda dedim ayırdım sahil yolunda bulması kolay.
    Özeti budur otel mevzusunun şu ana kadar.

birde son gün kim hangi saatte orda olabiliyosa özet bir liste yaparız :) hava alanında buluşulur hiç olmazsa takside tutsanız değer verdiğiniz paraya.

sağolasın yeappa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micprog -- 2 Kasım 2013; 23:07:46 >
    Ben de bu kadar kalabalık olacağımızı tahmin etmiyordum hiç olmadı o 120lik otelde iki kişi bi odada da kalabaliriz daha hesaplı gelir hem zaman sıkıntımız olmadan uykumuzu da almış oluruz.Dediğin gibi micprog havaalanında kararlaştırırız tek derdimiz kalcak yer olsun devrelerim :)Sağlam İzmirli grup olduk şimdiden İzmirimin muhabbeti bol geçcek bu gidişle :)

öncelikle trabzon iyi bir yer arkadaşlar. rahat rahat yön bulursunuz hiç takmayın birine sorun hemen askeriyeye giden dolmuşu göstersin size. Bu arada siz söğütlüdeki jandarma komutanlığından mı bahsediyorsunuz yoksa ataparkın ordaki mi? Tam olarak adresi verirseniz hangi araçla gideceğinizi söylerim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slauter -- 4 Kasım 2013; 4:47:02 >
    Söğütlüdeki İl Jandarma Slauter.

İzmirlileri bu sene Trabzona göndermişler hakikaten :) şekil öyle görünüyor heptende belli olmasın die Mersin, Eskişehir, Düzcedende birer numuneyle kamufle etmişler olayı..

ati03 = İzmir teslim 7/11/2013 13.55 İzmir-Trabzon direk uçuşla gidiyor
    nolito33 = Mersin teslim 7/11/2013 Saat : 2 > Otogardan geliyor.
    micprog = Düzce teslim 7/11/2013 Saat : 10 -> Sabiha gökçenden geliyor
    nevzat8188 = İzmir teslim 7/11/2013 Saat : 10
    radajoinus = Eskişehir - > Sabiha gökçenden geliyor.
    karakule2013 = İzmir teslim 7/11/2013 13:55 uçağıyla geliyor.
    İustitua = İzmir 13:55 pegasus uçağıyla geliyor

Şimdilik 7 Kişiyiz Otogar Uçak Karışık en azından orda 7 kişilik bir ekibiz... 4'ü izmirli :D şu diğer konudaki arkadaşlarıda buraya alabilirsek 3 kişi var görünüyor ordada onlarla 10 oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micprog -- 3 Kasım 2013; 9:36:45 >

• micprog M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardeşim hemen söylüyorum nasıl ulaşabileceğinizi. Öncelikle gittiğiniz otobüse ya da artık nerde kalacaksanız ordan birisine Moloz'a gitmek istediğinizi söyleyeceksiniz. ( Meydanın alt tarafındadır çok da uzak değildir. ) Molozda pek çok yere ( akçaabat tarafındaki yerlere özellikle ) minibüs kalkar. Oraya varınca Akçaabat dolmuşlarını bulacaksınız. Akçaabat dolmuşuna binip söğütlüdeki jandarmada inmek istiyoruz diyeceksiniz, vurgulayın askeriz bilmiyoruz ineceğimiz yeri deyin seve seve yardımcı olur herkes. Tahmini olarak trafik durumunu göz ardı ederek söylüyorum. Araç kalktıktan yaklaşık 8-10 dk sonra söğütlüye girer. Çok uzak değil yani bilginiz olsun. Ücretler konusunu tam hatırlamıyorum ama kişi başı iki, iki buçuk lira falandır oradan tahminim. Üç falan da olabilir =) hayırlı teskereler kardeşlerim. Trabzon çok iyidir, askeriyesini bilemem ama şehirde rahat edersiniz pek sıkıntı olmaz asker olduğunuzu söyleyin asker sever bizim oranın halkı =)

• Slauter kullanıcısına yanıt
    Slauter bu bahsettiğin Molozdaki dolmuş durağı tahminime göre tam Bulvar palas otelin karşısında kalıyor Pazarkapıda sahil yolu üzeri doğrumu dur acaba şu oteli haritada bir incele bakalım en iyi yer orası gibi otel biraz kötü diyorlar ama en uygun otel ve en kolay erişim ordan sanırım.

Linke tıklayıp haritada göster dediğinizde görebiliyorsunuz tam moloz caddesinin sahil yoluyla kesiştiği köşe otel karşı çaprazı duraklar.
    http://www.booking.com/hotel/tr/bulvar-palas-otel.tr.html?sid=640f5994fa5514dcc86cb4fd3c23b5d2;dcid=1;checkin=2013-11-06;checkout=2013-11-07;srfid=b0a48132574254db669224402773726ce9f82d00X1;hptv=do

Diğer konulardan bulunan arkadaşlar..
    Buldukça davet edip eklicem listeye.

desert_18 -> konuya davet edildi..
    umurcak -> konuya davet edildi..
    tghncnr -> konuya davet edildi..

Aktif Liste Çalışmasından
    ahmet.caliskan1 >
    serkan.celik.25 >

---> Aktif Liste Çalışması Yapılmış Arkadaşlar..
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkjJZadnJjihdGFMUXdmb19icXlGbDY1TXJxTUFpTmc#gid=77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micprog -- 3 Kasım 2013; 15:46:36 >

• slauter saol verdin bilgiler için

otel konusunda da atilla arkadaşımız satış pazarlamada çalışıyormuş pazarlık yaparım dio bu iyi çünkü ben pazarlıkta sıfırım yani
    ozamn bence ya karakule bulduğu oteli yada micprog bulduğu otel arasında karar verelim ve ayarlayalım çünkü günler geçiyor :D kaldı 3 gün :D

bu söğütlüdeki otelede baktım çift kişilik odanın fiyatı 170 tek kişilik odanın fiyatı 120 lira bu yakınlıgından dolayı iyi ama fiyat konusunda biraz yüksek hani sonucta bi gece kalacaz hemde slauter arkadaşımızın verdiği bilgilere göre 10 dk mesafedeymiş gideceğimiz yer

izmirde gelenlerin hepsi 13:55 uçağıyla gelio ve 15:30 ta orada oluyo bildiğim kadarıyla yani biz 4 te havalimanında olur tarih ve zaman olarak

1) nevzat bardakcı
    2) micprog
    3)ıustitua (barış)
    4)karakule2013 (kağan)
    5)ati_03 (atilla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat8188 -- 3 Kasım 2013; 10:40:11 >
  • Arkadaşlar sanki en iyi çözüm karayel otel gibi geliyor.İsterseniz siz de bir arayıp sorun içinizi rahatlatın yakınlık uzaklık konusunu falan,çarşamba zaten havaalanında birlikteyiz ordan itibaren konuşur tekrar kararlaştırırız.

Diğer konulardan bulunan arkadaşlar..
    Buldukça davet edip eklicem listeye.

desert_18 -> konuya davet edildi..
    umurcak -> konuya davet edildi..
    tghncnr -> konuya davet edildi..

Aktif Liste Çalışmasından
    ahmet.caliskan1 > davet edilecek
    serkan.celik.25 > davet edilecek

Facede yakaladıklarım :)

Evren Bülbül -> acemide ustada il jandarmada davet edilecek

Bu durumda 5 kişi daha var demektir burda olmayanlardan.

---> Aktif Liste Çalışması Yapılmış Arkadaşlar..
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkjJZadnJjihdGFMUXdmb19icXlGbDY1TXJxTUFpTmc#gid=77

• Serkan.celik.25 benim arkadaşlar davet etmenize gerek yok diğer arkadaşları davet edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.