Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 ekimde e devlete yapılacak olan isyandan kimsenın hatırlayacağını sanmıyorum hocam :P
  • Askerde kalan gün olayını hiç dert etmeyin, sadece ay olarak bakın emin olun zaman daha rahat geçer hepiniz için.
  • MadDog1 M kullanıcısına yanıt
    askerde gün saymayacan kuralları sorgulamayacan ayak uyduracan bekar olacan sevgilin olmayacak insanları olduğu gibi kabullendinmi sorun kalmıor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

yahu bu dalga geçme olayına ne kadar takılmışsınız arkadaş biz çoğumuz açıktanda olsa kitap okumuş okul ünv mezunu insanlarız tabi çalışıp okuyacağız ! Bizle dalga geçen kendi utansın okumuyor diye ?? sonra siz neden kısasınız demesinler.. boşuna okumadık onca sene !! rahat olun bi kaç arkadaş olsa yeter bize çok takmayalım artık bağzı konuları

aynen katılıyorum dostum.

kısa dönemlerin kesin başına gelecek mevzu bu askerde. sen niye kısasın olayı. bu diyenler sadece kuru kuru kitap okumuş bi şekilde okulu bitirmiş sanıyorlar. bilmezler ki mesele o değil.

• mantık terk diyorsun yani hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

yahu bu dalga geçme olayına ne kadar takılmışsınız arkadaş biz çoğumuz açıktanda olsa kitap okumuş okul ünv mezunu insanlarız tabi çalışıp okuyacağız ! Bizle dalga geçen kendi utansın okumuyor diye ?? sonra siz neden kısasınız demesinler.. boşuna okumadık onca sene !! rahat olun bi kaç arkadaş olsa yeter bize çok takmayalım artık bağzı konuları

kısa dönemlerin kesin başına gelecek mevzu bu askerde. sen niye kısasın olayı. bu diyenler sadece kuru kuru kitap okumuş bi şekilde okulu bitirmiş sanıyorlar. bilmezler ki mesele o değil.

Okul okumak apayrı bir dünya :)

Okumayan kesinlikle anlayamaz. Şöyle bir durum var. Biz kısa dönemler birbirimizi tutarsak hiç sorun olmaz istedikleri kadar dalga geçsinler. Valla benim umrumda değil. Böyle dalga geçme durumlarında içine atmayacaksın. Sen de kendinle dalga geçeceksin, umursamadığını görünce zaten vazgeçiyorlar. Ben hayatımda hep bu taktiği uyguladım. Başarılı da oldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

quote:

quote:

Okul okumak apayrı bir dünya :)

Okumayan kesinlikle anlayamaz. Şöyle bir durum var. Biz kısa dönemler birbirimizi tutarsak hiç sorun olmaz istedikleri kadar dalga geçsinler. Valla benim umrumda değil. Böyle dalga geçme durumlarında içine atmayacaksın. Sen de kendinle dalga geçeceksin, umursamadığını görünce zaten vazgeçiyorlar. Ben hayatımda hep bu taktiği uyguladım. Başarılı da oldum :)

aynen devrem o taktiği bende çok uyguladım cahile derdini anlatamazsın.

mektepliler birbirimizi bulup takılırız illa ki. İnşallah.

• en çok istedigim şey acemilikteki 2-3 arkadaşlada olsa aynı usta birligine gitmek acemilige alışıyon sonra usta çıkıyo oraya gidiyon oraya uyum falan filan zor iş @recctum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinbekir1907

en çok istedigim şey acemilikteki 2-3 arkadaşlada olsa aynı usta birligine gitmek acemilige alışıyon sonra usta çıkıyo oraya gidiyon oraya uyum falan filan zor iş @recctum

evet acemilik kısa sürüyor tam alışıyorsun hoop başka yere. bir arkadaş geçen nisanda gitmişti şimdi geldi. 21 gün acemilik yaptı. adam lojman kantinine düşmüş bot bile giymedim diyor.
  • valla şans işi birazda bir arkadaş gitti adam giderken ne var gider gelirim diodu şimdi faceye yazmış bir bitmedi amg askerligi die iyi dersin kötü geçer kötü dersin iyi geçer kader kısmet @recctum

• konunun anlam ve önemine binaen

izlememiş olanlar mutlaka izlemeli.

http://www.htpromosyon.com/kampanya/nefes-dvd/
  • quote:

mantık terk diyorsun yani hocam.

aynen yoksa akıllı adamın çekeceği iş değil :))
  • quote:

konunun anlam ve önemine binaen

izlememiş olanlar mutlaka izlemeli.

http://www.htpromosyon.com/kampanya/nefes-dvd/

Devrem şimdi sen NEFES'i izleyin deyince aklıma geldi. DAĞ filmini izlemeyen aslında çok şey kaçırmış demektir çünkü ne tekrarı oldu, ne de DVD'si çıktı.

Dağ filminde bir kısa dönem ve bir uzun dönem askerin anlaşmazlıkları ve zorluktan doğan kardeşlik bağları anlatılıyor. Hiç yoktan fragmanlarını izleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Kasım_Celbi -- 21 Eylül 2013; 12:58:57 >

• bedelli olanlarda izlemli mi acaba onlara hangi filmi öneriyorsunuz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo-02

bedelli olanlarda izlemli mi acaba onlara hangi filmi öneriyorsunuz :))

Dağ filminde kısa dönem askerlik yapan elemanın bedelli hakkı var ve onu kullanmıyor. İzlemeli yani devrem
  • Beyler acil bekliyoruz sizi. Şafak atmıyor
  • Pike Fighter kullanıcısına yanıt
    Şafak kaç dede ?
  • Zonguldak ereğli dikenli teller gelme torun gelme seni de severler
    şafak saymak için daha erken ama tahminen 125 falan
  • herkese selam... ben de işlemleri yaptım 25 ekim'i bekleyecem artıksizin gibi.. herkese kolay gelsin umarım istediğiniz yer çıkar.. şansınız bol olsun.. 25 ekimde görüşmek üzere
  • muzo-02 M kullanıcısına yanıt
    Tam olarak benım askerde bürüneceğim insan tipini anlatmıssın
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.