Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hillshade

Devreler, ben de 2012 kpss'ye hazırlanmadım. 2014'e hazırlanmak istiyorum ağustos olsaydı güzel zaman kalacaktı ama olmadı. Askerde 1 saatte olsa tarih, coğrafya ve anayasa bakmak istiyorum tabi usta birliğinde. Acaba usta birliğinde kitaplarımızı kendi dolaplarımıza koymaya izin verirler mi ? Kardeşim 15 ay yaptı. Sorun çıkarmazlar dedi ama emin olamıyorum. Sizce yapılır mı ? Zaten kasım celbi çıkarsa kpss falan çalışmam ama aralık celbi çıkarsa çalışmaya çalışacağım. Yapılabilir mi ne dersiniz ?

Valla devrem eğer kısa çıkarsa ben nisandan sonra hızlandırılmış falan bir eğitim alıp bu sene girmeyi düşünüyorum,acemilikte zor olur senin dediğin ama usta birliğinde olabilir. Zaten çoğu birlikte kütüphane var diye biliyorum tarih,coğrafya ve anayasa gibi kitapları orada bulabilirsin belki çok sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum tabi daha detaylı araştırmak lazım.Ağustos'ta gidenler suan ustadalar onlardan da bilgi alabilirsin.

• hillshade kullanıcısına yanıt
    Devrem ben de senin gibi düşünüyordum, ufak ufak çalışırım, 1'er saat da olsa, dediğin gibi sözeli aradan çıkarmış ya da en azından epey kolaylamış olurum, geldikten sonra genel bir tekrar ve matematik dersi alır sınava girerim diye düşünüyordum ama şimdi zor olduğunu düşünüyorum. Ben yorgunken asla ders çalışamam, ama kararsızım kpss seti götürsem mi götürmesem mi deyu. Neyse 25 Ekim'den sonra karar veririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Hoş geldin tertip gel katıl sen de, bence oldukça sakin burası bu akşam, ağustos celbinde gidenler başlıklarını 327 sayfada bıraktılar, bakalım biz onları geçebilecek miyiz Şimdi onun derdindeyim, daha çok ilgi alaka lazım

Hoş bulduk hocam buralardayım zaten hep ama çok girmiyorum Şu 10 gün bir geçsin sevk öncesi işlemler bitsin daha da hareketlenir buralar.Haftasonuna girdik zaten çalışanlar dinleniyordur düşerler yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: sahne amiri

quote:

Devreler, ben de 2012 kpss'ye hazırlanmadım. 2014'e hazırlanmak istiyorum ağustos olsaydı güzel zaman kalacaktı ama olmadı. Askerde 1 saatte olsa tarih, coğrafya ve anayasa bakmak istiyorum tabi usta birliğinde. Acaba usta birliğinde kitaplarımızı kendi dolaplarımıza koymaya izin verirler mi ? Kardeşim 15 ay yaptı. Sorun çıkarmazlar dedi ama emin olamıyorum. Sizce yapılır mı ? Zaten kasım celbi çıkarsa kpss falan çalışmam ama aralık celbi çıkarsa çalışmaya çalışacağım. Yapılabilir mi ne dersiniz ?

Valla devrem eğer kısa çıkarsa ben nisandan sonra hızlandırılmış falan bir eğitim alıp bu sene girmeyi düşünüyorum,acemilikte zor olur senin dediğin ama usta birliğinde olabilir. Zaten çoğu birlikte kütüphane var diye biliyorum tarih,coğrafya ve anayasa gibi kitapları orada bulabilirsin belki çok sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum tabi daha detaylı araştırmak lazım.Ağustos'ta gidenler suan ustadalar onlardan da bilgi alabilirsin.

Devrelerim ben de kasım celbi çıkarsam kitap falan götürmeyeceğim zaten. Aralık celbi çıkarsa götürürüm diye düşünüyorum. Neyse bakacağız artık duruma göre, ama kasımda gidip geldikten sonra (temel varsa) bence çok rahat yapılır kpss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kpss götürmezsem İngilizterece kitap ya da birkaç tane Hürriyet Daily News götürür orda okurum. İngilizcem süper değil yavaş yavaş okurum.
  • Hayırlı geceler devreler muhabbetiniz bol olsun
  • quote:

Kpss götürmezsem İngilizterece kitap ya da birkaç tane Hürriyet Daily News götürür orda okurum. İngilizcem süper değil yavaş yavaş okurum.

Devrem bunu da söylediğin iyi oldu. Sınav olarak başarım olmasa da İngilizcem iyi sayılır benim. En çok korktuğum askerde ıngilizce ile haşir neşir olamayacağım için unutmak. Şimdi makale, ıngilizce şarkı, yabancı dizi ile zihnimi diri tutmaya çalışıyorum ama askerde nasıl olacak bilmiyorum. Reader at work veya english through reading gibi kitaplar da götürülebilir ama işte sanırım herşey 25 ekimde belli olacak :)

• selamünaleyküm devreler.yahu şu askere gitme durumu hayatımı o kadar etkilediki...okulda ek ders alamadım maaş karşılığı giriyorum ders programım berbat askere gideceğimden ses çıkartamıyorum.. millet asker demeye başladı resmen askerliğim başladı sanki.bir de şu savaş muhabbeti yok mu?herkes bu celbin direkt suriye sınırına gideceğinde hem fikir ne kadar bilgililerse!!!!daha askere gideceğimi çevreme söylemeden millet askere gidiyormuşsun demeye başladı bile...şu zaman geçse de hayırlısyla gitsek gelsek.çok yoğun duygulardayım gençler sormayın bir de kısmetse baba olacağım bizim oğlanı 1 hafta ya göreceğim ya göremeyeceğim tam da o sıralara denk gelecek.offf offf Allah hayırlısını versin hepimiz için umarım kısa dönem çıkar da gidip geliriz erkenden...herkese iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kader_katibim

selamünaleyküm devreler.yahu şu askere gitme durumu hayatımı o kadar etkilediki...okulda ek ders alamadım maaş karşılığı giriyorum ders programım berbat askere gideceğimden ses çıkartamıyorum.. millet asker demeye başladı resmen askerliğim başladı sanki.bir de şu savaş muhabbeti yok mu?herkes bu celbin direkt suriye sınırına gideceğinde hem fikir ne kadar bilgililerse!!!!daha askere gideceğimi çevreme söylemeden millet askere gidiyormuşsun demeye başladı bile...şu zaman geçse de hayırlısyla gitsek gelsek.çok yoğun duygulardayım gençler sormayın bir de kısmetse baba olacağım bizim oğlanı 1 hafta ya göreceğim ya göremeyeceğim tam da o sıralara denk gelecek.offf offf Allah hayırlısını versin hepimiz için umarım kısa dönem çıkar da gidip geliriz erkenden...herkese iyi geceler.

Devrem kardeşim de 15 ay yaptı ve o da evliydi. Aynı zamanda senin gibi çocuğunu bırakıp gitti. Senin biraz daha sabırlı olman gerekiyor :) yani giden tanıdıkların, arkadaşların %100 ü askerde ihtiyacın olan tek şeyin sabır olduğunu söylüyorlar. Bekara karı boşamak misali belki buradan konuşmak kadar kolay olmuyor ama sen millete, ülkenin durumuna, olanlara kulağını kapat. Kimseye aldırış etme.
    5-6 ay sonra bu forumda bitti ulan yazdığımız günleri düşün :) forumdaki yaptığımız sohbetleri hatırlayıp, hatırlayıp vay be diyeceğiz.
    :)
    inan bana..
    Herşey güzel olacak

• kader_katibim K kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam devrem. Gözün aydın Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin çocuğuna. En büyük heyecanlardan birini yaşadın evlat sahibi olarak, şimdi sıra 25 Ekim heyecanında

Savaş konusuna gelince biliyorsun müdahale askıya alındı ama geçen başbakan tezkere çıkacak tarzı bir açıklama yaptı. Yani kesin kararlılar Esad'ı göndermeye, yahu bunlara ne oluyorsa, deli olmamak elde değil. Neyse hayırlısı diyoruz artık.
  • Diego034 kullanıcısına yanıt
    Sanada hayırlı geceler devrem sağolasın hoşgeldin
  • kader_katibim K kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam devrem sen hiç kafana takma söylenenlerede kulağını tıka Allah'ın izniyle yapıp geleceğiz görevimizi kısa istemişsin evli olduğun için büyük ihtimal kısa çıkar,Allah analı babalı büyütsün şimdiden hayırlı evlat olsun diliyorum

hillshade ve alpella84 devrelerimin yazdıklarınada katılıyorum sabırlı olmak lazım herşeyin hayırlısı,iyi geceler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kader_katibim

selamünaleyküm devreler.yahu şu askere gitme durumu hayatımı o kadar etkilediki...okulda ek ders alamadım maaş karşılığı giriyorum ders programım berbat askere gideceğimden ses çıkartamıyorum.. millet asker demeye başladı resmen askerliğim başladı sanki.bir de şu savaş muhabbeti yok mu?herkes bu celbin direkt suriye sınırına gideceğinde hem fikir ne kadar bilgililerse!!!!daha askere gideceğimi çevreme söylemeden millet askere gidiyormuşsun demeye başladı bile...şu zaman geçse de hayırlısyla gitsek gelsek.çok yoğun duygulardayım gençler sormayın bir de kısmetse baba olacağım bizim oğlanı 1 hafta ya göreceğim ya göremeyeceğim tam da o sıralara denk gelecek.offf offf Allah hayırlısını versin hepimiz için umarım kısa dönem çıkar da gidip geliriz erkenden...herkese iyi geceler.

Devrem kardeşim de 15 ay yaptı ve o da evliydi. Aynı zamanda senin gibi çocuğunu bırakıp gitti. Senin biraz daha sabırlı olman gerekiyor :) yani giden tanıdıkların, arkadaşların %100 ü askerde ihtiyacın olan tek şeyin sabır olduğunu söylüyorlar. Bekara karı boşamak misali belki buradan konuşmak kadar kolay olmuyor ama sen millete, ülkenin durumuna, olanlara kulağını kapat. Kimseye aldırış etme.
    5-6 ay sonra bu forumda bitti ulan yazdığımız günleri düşün :) forumdaki yaptığımız sohbetleri hatırlayıp, hatırlayıp vay be diyeceğiz.
    :)
    inan bana..
    Herşey güzel olacak

Sağ olasın devrem Allah razı olsun

• quote:

Aleyküm selam devrem. Gözün aydın Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin çocuğuna. En büyük heyecanlardan birini yaşadın evlat sahibi olarak, şimdi sıra 25 Ekim heyecanında

Savaş konusuna gelince biliyorsun müdahale askıya alındı ama geçen başbakan tezkere çıkacak tarzı bir açıklama yaptı. Yani kesin kararlılar Esad'ı göndermeye, yahu bunlara ne oluyorsa, deli olmamak elde değil. Neyse hayırlısı diyoruz artık.

eyvallah devrem eksik olma darısı sizlerin başına

• quote:

Orijinalden alıntı: sahne amiri

Aleyküm selam devrem sen hiç kafana takma söylenenlerede kulağını tıka Allah'ın izniyle yapıp geleceğiz görevimizi kısa istemişsin evli olduğun için büyük ihtimal kısa çıkar,Allah analı babalı büyütsün şimdiden hayırlı evlat olsun diliyorum

hillshade ve alpella84 devrelerimin yazdıklarınada katılıyorum sabırlı olmak lazım herşeyin hayırlısı,iyi geceler

Allah razı olsun devrem.yahu şu forumun en güzel taraflarından biri de moral bulmak.teşekkür ederim hepinize sağ olun var olun devrelerim

• sahne amiri kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk devre sağolasın
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler devrem. ben kısa dönem istiyorum kısmetse sen ?
  • Beyler şu an çalışıyorum işten ekimin ilk haftasında ayrılmayı düşünüyorum.biraz dinlenmiş olurum, hemde sağa sola bi gidip dolaşırım diyorum.yazın hiç tatil yapamadım.25 ekimi beklicez tabi birde.benim gibi düşünen varmı, yada bi fikir verecek olan
  • 34 İSTANBUL dedik tertipler hayırlı olsun

Gözünü sevdiğim istanbulu kısa bi ara vericez bakalım hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterio7 -- 21 Eylül 2013; 0:40:49 >
  • sakal28 kullanıcısına yanıt
    Devrem benim için fark etmez, uzun döneme evet dedim ama çıkmazsa da üzülmem. Kısa dönem çıksa da eyvallah uzun dönem de.
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.