Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tosbağa_50

Seninki daha iyimiş tertip ne kadar çabuk yapıp gelırsen hayata o kadar çabuk atılırsın..Heralde askerde en genç yaş 22 olabilir

Bende 8 kasımda 23 olacağım tam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunuyum. askeriyede görev alanımız nedir? çalışma şartlarımız nedir? ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo-02

evet yaşta, yaşadığımda baya var :) elbette askerlik yapılacak yerin üst rütbelileri önemlidir bunda şüphe yok ayrıca şu da var ortam dediğimiz şeyi kişi kendisi oluşturur asosyal değilse tabiki. iyi insanların arasına düşmek için bekle gör taktiğiyle iyi insanları seçip kontak kurmak lazım bana göre. ilk günlerden samimi olursak sonra arkamızı kollama derdine düşeriz :)) 3-5 dünya vatandaşı tertip yeter :) umarım bana alaturkalı wc si olan yeşilliği bol olan güzel bir yer gelir :)

alatrka wc olayı konusnda bende senınıle aynı fikirdeyim.Biraz önce işyerine askerliğini yapmış arkadaslarla konustum bu alafranga tuvalet işini hepsie oyle birsey yok dedı hepsi alaturka oluyor askerde dediler ama benım duyduguma göre alafranga tuvaletlerde oluyormuş.konu hakında bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi iyi olur

• Ulan o DAĞ filmindeki gibi bir uzun dönem denk gelirse askerlik zulüm olur
  • Safagi hafta olarak saymak daha mantıkli beyler. 22 haftayı çize çize ineriz. 167 olarak bakınca çok gözükuyor

• tosbağa_50 kullanıcısına yanıt
    umarım bu konu istediğimiz gibi olur alafrangaların hijyeniğini düşündüğüm farklı evrenlere gidip geliyorum hem hijyen hem de vücut fonksiyonlarının iyi çalışması açısından alaturka olmasını istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

a.s devre iyilik valla bildiğin gibi bekliyoruz, son 33 gün
    327 derken ? Ağustos celbinde gidenlerin sayfası mı?

bizim devre = ) az gidiyoruz ağustosa göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword.38

rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunuyum. askeriyede görev alanımız nedir? çalışma şartlarımız nedir? ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim..

Rdm veya revir olası muhtemel. Asteğmen olursunuz tahminim.

• AMOK! kullanıcısına yanıt
    usta bizim başlık henüz 121. sayfada
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    Sen bu sayfa sayısına fazla taktın :D
    Adam listedeki kişi sayısından bahsediyor :D 327 kişi var.
  • La devreler aranızdan birisi asteğmen olur da aynı bölüğe düşersek, komutanım demek çok zoruma gidecek ya
    Komutanım demezsem yakmazsınız di mi askerliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyfox

quote:

Orijinalden alıntı: sword.38

rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunuyum. askeriyede görev alanımız nedir? çalışma şartlarımız nedir? ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim..

Rdm veya revir olası muhtemel. Asteğmen olursunuz tahminim.

teşekkür ederim
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun ağustos celbi listesinde 481 kişi var. Bizimki 400 zor olur.
  • daha 40 gün var devrelerim biz 500 ü bile geçeriz bence
  • metocan87 kullanıcısına yanıt
    devrem belli olmaz o takip edipte ismini eklemyenlerde vardır
  • Arkadaşlar bu 1. grup 2. grup mezun durumuna göre olabilir mi ? Örneğin haziran mezunları başvuru tarihi erkene çekildiği için Ağustosta gidemedi.Ağustosta gidemedikleri için onlar kasımda gidecek daha eski mezunlar aralıkta gidecek diye bir durum olabilir mi ?

Böyle bir düşünce geldi aklıma.
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    gelirse cevapını alır puşt ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canerksk88

Ben çok merak ediyorum askerliğe elini kolunu sallaya sallaya hiçbirşey götürmeden giden var mıdır acaba ?

Kesin vardır hocam olmaz mı. :)
  • şimdi biz orda bavullarımızı yatağımızın yanında tutabiliyor muyuz acaba ? çünkü çamaşırı çorabı dolaba koysak sabaha hiçbiri kalmayabilir
  • yanımızda götürdügümüz bavullar emanet bir yerde durcak galiba yanımıza ihtiyaçlarımızı alcaz ordan verdikelri felan zaten sıgmaz dolaba @ugri28
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.