Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim için formül böyle :) kısa dönemiz ve yaş 29 bizden ne yapmamızı bekleyebilirler? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo-02

benim için formül böyle :) kısa dönemiz ve yaş 29 bizden ne yapmamızı bekleyebilirler? :)

29 yaşında yüksek mühendis kısa dönemim, benden beklentileri,

sabah çayı demlemem, yerleri paspaslamam, tuvaleti temizlemem, onlara çay servisi yapmam, bulaşıkları yıkamam, binanın etrafının temizliğini yapmam, çimleri biçmem, sabah 6 da kalkmam, akşam 8 de yatmam, geceleri de 2 saat nöbet tutmam. ,

basit şeyler :))
  • Şafak sayıcınız geldi devreler

Kasım celbi sonuçlarının açıklanmasına 33 gün 20 saat 6 dk kaldı.
  • Askerden önce bir Milli maç iyi gider bayram bayram :)
    Kurban bayramının 1. günü saat 21.00de Ş.saraçoglu'nda..

https://bilet.tff.org/satis/Turkiye-Hollanda/biletsatis/Turkiye-Hollanda.aspx

biletler kale arkası 25 , diğerleri 40 ve 60 tl :)
  • muzo-02 M kullanıcısına yanıt
    Hocam senın yaş'ta baya varmş benımkı 24 inşallah rahat bir yer ve kafanın uyuşacağı insanlarla askerlik yaparsın. En önemlisi askerde ortam derler bizde inşallah iyi insanlar arasına düşeriz.
  • tosbağa_50 kullanıcısına yanıt
    Sen yine iyiymişsin tertip. ben 28 aralık'ta 22'yi yeni doldurucam :)
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    bence tuvaleti temizletemezler çünkü bizde duyduğum kadarıyla "pis iş" grubuna giren wc temizleme vs o işleri yaptıramıyorlar. onu genelde uzun dönemlere yaptırıyorlarmış. hımm vatan millet aşkına iyi çim biçer, iyi çay servisi yaparız ne yapak. o kadar maliyet muhasebesini, hukuki bilgileri, iktisatı bizden öğrenecek değiller ya :)
  • 22 mi? Ulen ne kadar erken gidiyorsunuz askere , biz 30'a dayandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

quote:

Orijinalden alıntı: muzo-02

29 yaşında yüksek mühendis kısa dönemim, benden beklentileri,

sabah çayı demlemem, yerleri paspaslamam, tuvaleti temizlemem, onlara çay servisi yapmam, bulaşıkları yıkamam, binanın etrafının temizliğini yapmam, çimleri biçmem, sabah 6 da kalkmam, akşam 8 de yatmam, geceleri de 2 saat nöbet tutmam. ,

basit şeyler :))

bunlar askerde yüksek mühendisten beklenen işlerse ben işletme mezunu olarak hangi görevlere aday olurum bilemiyorm

• Seninki daha iyimiş tertip ne kadar çabuk yapıp gelırsen hayata o kadar çabuk atılırsın..Heralde askerde en genç yaş 22 olabilir
  • tosbağa_50 kullanıcısına yanıt
    evet yaşta, yaşadığımda baya var :) elbette askerlik yapılacak yerin üst rütbelileri önemlidir bunda şüphe yok ayrıca şu da var ortam dediğimiz şeyi kişi kendisi oluşturur asosyal değilse tabiki. iyi insanların arasına düşmek için bekle gör taktiğiyle iyi insanları seçip kontak kurmak lazım bana göre. ilk günlerden samimi olursak sonra arkamızı kollama derdine düşeriz :)) 3-5 dünya vatandaşı tertip yeter :) umarım bana alaturkalı wc si olan yeşilliği bol olan güzel bir yer gelir :)
  • 22 diye yaş mı olur :)) valla yerinde olmak isterdim :)
  • onlar bizim için en iyi görevleri düşünürler her zaman ve onu verirler :)
    Ben 28.9 yaşındayım ve yaşımdan da memnunum devrem. Sen de benimle aynı yaşlardasın herhalde. Şimdi 20'li yaşların başında olmak istemezdim, boşversene biz 90'ların şanslı nesliyiz
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    80lerin sonu 90 ların başı diye tabir edilen neslin çocuklarıyız :) unutur muyuz kara şimşekli aksiyonlu filmleri :) unutur muyuz starda lig maçlarını izlemeyi :) bir an için 20 li yaşların başında olmayı istedim ama yaşananları düşününce elimden gelse yaşamımdan çıkarmak isterdim. hayatın daksili yok :) bu dünya kimisine bal kaymak kimisine de yalın ayaklı gidilen kimi zaman fırtınalı kimi zaman kavurucu sıcaklı mevsimli dikenli yol.
    Parliment Pazar gecei sinemasını da unutma hocam. Pazar akşamları bize artık yatıp sabah erken kalkıp okula gitmemiz gerektiğini hatırlatan o müziğini unutma.
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    unutulur mu hiç daha o kadar çok şey var ki :) güzel anılar :)
    Evet anlatılacak yığınla şey var. O yüzden 80'lerin sonu 90'ların başında yetişen nesil akar
  • s.a devreler ne var ne yok= )) 327 de kaldık artıran yok mu yahu = )
  • AMOK! kullanıcısına yanıt
    a.s devre iyilik valla bildiğin gibi bekliyoruz, son 33 gün
    327 derken ? Ağustos celbinde gidenlerin sayfası mı?
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.