Yüzbaşı
13 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar geçen gün hig power element 400w aldım ancak ana kart konnektörlerinden 20+4 pin liğinde 20 lik olan kısmında 1 pin yok eksik

şimdi bu üretim hatasımıdır yoksa bu model böylemi sorun yokmu anlamadım. ürünü geri götürecem ama hatalı diye sizlerin yardımını bekliyorum.

teşekkürler.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-40169-HIGH-POWER-Element--HPC-400-H12S---400-Watt.html

yukardaki resimde de görüldüğü gibi eksik bir pin var. anlamadım şimdi nasıl olcak. hatalı ürünmü aldım ben.
selam arkadaşlar

bende bu sorun yeni çıktı. pc iyi güzel açılıyor ama 3 4 saat çalıştıktan sonra donuyor ve ekrana görüntü akışı kesiliyor ekran kararıyor, ekranın ışığı yanıkduruyor.

veya gece windows tan ekranı kapatıp sistemi açık bıraktığımda sabah ekranı açıyorum görüntü yok, maus yanıp yanıp sönüyor, sabit disk seri seşilde yanıp yanıp sönüyor. hiç bir komut işlemiyor, ekranın ışığı yanık gösteriyor. reset atmak zorunda kalıyorum her iki durumda da.
Hakkında
Forum İmzası:
EĞİTİM BİRLİĞİ: DAĞ, KOMD.OKL. VE EĞİTİM MERKEZ K.LIĞI / ISPARTA EĞİRDİR / ISPARTA
ESAS BİRLİĞİ : DAĞ, KOMD.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI KIŞLA HİZMET BİRLİĞİ / ISPARTA EĞİRDİR / ISPARTA
STATÜ : KISA DÖNEM ER
SINIF : PİYADE
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 671
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.689 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.