Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpella84

Devrem benim için fark etmez, uzun döneme evet dedim ama çıkmazsa da üzülmem. Kısa dönem çıksa da eyvallah uzun dönem de.

Bende aynı kafadayım tertip.
  • mysterio7 kullanıcısına yanıt
    En iyisi bu tertip, kendini uzun ya da kısa döneme şartlayıp da çıkmayınca üzülenler olacak. Bana her ikisi de uyar Ama uzun dönem çıksa maaş alsak fena olmaz tabi
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    hımm, bakalım artık kısmet rahatı yerinde mi yaptı bari ?
    aslında bende aynı durumdayım kısa yazdım ama uzun çıkarsa da sıkıntı yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun şimdiden tezkereyi aldığımı hayal ederek yaşıyorum
  • O zaman içim rahatladı sağolasın üstat yaw fakat sülüs ü aldıgım andan itibaren 1-2 gün içerisinde teslim olmam gerekmiyor mu ? benim bildigim böyle
    Aynen tertip şartlanmaya hiç gerek yok.
  • Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    Yerindeydi hacı ya, sıkıntısı yoktu, gittiği zaman terör de durulmuştu, epey de para biriktirmişti namıssız.
  • mysterio7 kullanıcısına yanıt
    Askerlik sonrası yeni hayatımı kuracağım şehir inşallah
  • kaç gün bunun süresi?
    sınava girilen zamanlarda nerden baksan 2 hafta takıyorlardı askerliğe.
    155 diyen var 167 diyen var
    ---
    25 Ekimde e-devlet üzerinden nereye gideceğin belli olacak dediler.

15 ağustostan önce hiç bir belge falan vermediğim gibi, 15 ağustostan sonra gelen arkadaşımı kasım celbine kabul etmediler şubata bıraktılar.

Bu arada kısa dönemlere fazladan 12-13 gün kilitlediler 5 ay 17gün oldu kısa dönem askerlik süresi
    ---
    Bu durum bildiğim kadarıyla şundan dolayı oldu.

Sülüs kağıdını aldığında normalde askerlik başlıyordu geçen seneye kadar benim arkadaşlarım 30 Kasım'da alıp 12 Aralık'ta teslim oldular 12 gün oradan gidiyordu normalde bu süre zarfında olan durum ortadan kalktı sanırım.

Tam emin değilim ama bana da vurdu bu durum maalesef :/

--
    nedir doğrusu
  • Bizim şafak 130 dahakaranlık olsada gelin arkadaşlar artık ... KD görelim biraz hep UD UD nereye kadar ...
  • Herkese günaydın devrelerim

Haftasonu başladı, özel sektör çalışyor benim gibi

Alpella84'ten geri sayımı alalım da gün başlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Kasım_Celbi -- 21 Eylül 2013; 9:08:49 >
  • yahu bu dalga geçme olayına ne kadar takılmışsınız arkadaş biz çoğumuz açıktanda olsa kitap okumuş okul ünv mezunu insanlarız tabi çalışıp okuyacağız ! Bizle dalga geçen kendi utansın okumuyor diye ?? sonra siz neden kısasınız demesinler.. boşuna okumadık onca sene !! rahat olun bi kaç arkadaş olsa yeter bize çok takmayalım artık bağzı konuları
  • Artık mp3 listemiz bile şaşabilir inanın

Gitsin "Cuban Pete" "Nothing Else Mathers"
    Gelsin "Kibariye" "Güllü" "Ankaralı Namık"

• Devreler günaydın cümleten.

Keyifli bir hafta sonu olur inşallah.

Heyecenla bekliyoruz geri saymı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tms54

Devreler günaydın cümleten.

Keyifli bir hafta sonu olur inşallah.

Heyecenla bekliyoruz geri saymı.

Günaydin devrem
  • Murat_Kasım_Celbi kullanıcısına yanıt
    Geri sayım daha güncellenmedi devrem, kalan gün halen 34 , 3 saati var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertugur kullanıcısına yanıt
    ASAL'ın sitesinde yazdığı gibi kısa dönem askerlik 6 aydır. Her ay 2 gün izin süresi. Toplam 12 gün.
    Sınav olayına gelince.Sınav olsaydı 12 gün evde durucaktık. Sınav olmayınca o 12 gün askeriyede duracağız.Yani artan bir süre yok.
  • günaydın devrelerim hafta içi askerde çarşıya çıkmaya izin veriliyor mu nasıl olur hafta içi çıkmak istersek?
  • 25 Ekim doğum günüm kutlarsınız herhalde dimi
  • günaydın Devreler.. hayırlı haftasonu...
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.