Şimdi Ara

3500 km yolculuk sonrası operatörler hakkındaki izlenimlerim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta istanbuldan yola çıkıp sırasıyla izmit, adapazarı, düzce, bolu, zonguldak, karabük, kastamonu, sinop, samsun, ordu, gresun, trabzon, rize, artvin, batum, erzurum, erzincan, sivas, yozgat, kırıkkale, ankara üzerinden tekrar istanbul olmak üzere yaklaşık 3500 km yol katettim. şehirlerin hepsine uğradık. gel gelelim operatörlerin performansına.

ilk olarak şunu belirtmek isterim son zamanlarda forumdaki bir çok kişi tarafından da kabul gördüğü gibi vodafone ve avea turkell'i yakalaşım durumda. yollarda, ilçeler arası yollarda hatta tünellerde dahi üç operatörde birbirine çok yakın. kalkıp şu operatör şu operatörden demek neredeyse imkansız gibi.

ikinci olarak ise yollardan ve kasabalardan alışıksınızdır yanyana üç kule görmeye. bu rakam artık bir çok yerde iki kuleye düşmüş. avea ve vodafone ortak kule kullanmakta.

son olarak ise batumda en uzun süre kesintisiz kalan operatör avea. vodafone avea'dan yaklaşık bir 5 dakika önce kesiliyo. turkcell ise ilk giden operatör. batum merkezse ise roaminge açık değilsen telefon kullanamıyosun.

özetleyecek olursak, avea ve vodafone gerçekten çok iyi bir noktaya gelmişler. ülkemizin kapsama alanı konusunda bu derece iyi bir noktaya gelmesi beni mutlu etti. işin aslı karadenizin coğrafi koşullarını düşününce yarı yoldakalırız diyodum ama sonuç gerçekten çok iyi. ben bu kadar beklemiyordum. hatta artvin erzurum arasında sarp kanyonların arasında bile çekiyo avea da vodafone da çekiyo. turkcellin çekip diğer iki hattın çekmediği bir tane bile yer yok. yol boyunca istasyonlar hep yanyana.

• 3 hat mı kullanıyorsunuz?

btk onderliginde baz istasyonlarinin ortak kullanimi konusunda uzlasmaya varilmali.

DH FOSİL GRUBU
  • Kardesim sorun cekip cekmeme degil, hepsi cekiyor, 3G ye bakacaktin sen? Trcell in 3g si gibisi yok. Aveanin 3g kapsamasi berbat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farklı telefonlar farklı performans gösterir. Bu nedenle objektif bir karşılaştırma yapılamaz.

Ayrıca hepsi çekiyor olabilir ama Turkcell'in farkı var, Turkcell 4x4 çeker, billur gibi çeker.

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • Güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş.ancak birşeyi atlıyorsunuz.bu hatlarla her yerde aynı netlikte konuşulabiliyor mu.yoksa ses gidpi geliyor mu.ayrıca 3g kalitesi.millet 4g ye geçecek bırakında 2g heryerde çeksin bir zahmet.ama tabiki bunu test etme sansınız yok.insanın tatili zehir olur:d
  • gaziantepte aynı telefonla 3 şebekeyi de kullandım ve şaşırtıcı bir şekilde en iyi çeken avea. Turkcell 3g nin 3-4 çubuk çektiği her yerde bile avea 3g full. internet kullanımı olarak da avea diğerlerinden kat kat daha iyi burada. Keşke daha önce aveaya geçseydim.
    Ayrıca turkcell den turkcelle arıyorum konuşurken cızırtı hırıltı gürültü her sey var ama avea dan aveaya arayınca billur gibi resmen ya hayran kaldım 4gündür aveadayim. 6-7 sene önce kullanırdim adam gibi konuşamazdim yarıda kesilirdi. Şu an avea ilk tercihim. Tebrikler Avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_murat -- 6 Eylül 2011; 14:03:12 >
  • Yola bakmayı ihmal etmeseydin.
  • Arkadaşlar Bu bayram Çankırının maruf köyüne gittim Wodafone ve Turkcell harika çekiyor ve konuşturuyor iken ben dağların taşların tepesinde rezil oldum full çekiyor bazen ama arama yapmıyor lanet olsun en kısa zamanda değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansant -- 6 Eylül 2011; 21:28:41 >

Bir de annem Vodafone kullaniyor. Doktorun yeri diye mesire alani var. Oraya gittik. Annemin vodafone hic cekmiyordu. Ama Turkcell vardi. Hem de full. Merak edip manuel tarama yaptim. Avea da yoktu.

Not: Yollarda ve sehir merkezlerinde zaten hepsi cekiyor (cekiyor gorunuyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SeTha

Kimse asansorde de telefon kullanmayayim demesin :) mersinde asansorde kaldim. 1 ile 2. kat arasinda. Benim Turkcell cekiyordu. Annemi aradim. Geldiler kurtardilar.

Bir de annem Vodafone kullaniyor. Doktorun yeri diye mesire alani var. Oraya gittik. Annemin vodafone hic cekmiyordu. Ama Turkcell vardi. Hem de full. Merak edip manuel tarama yaptim. Avea da yoktu.

Not: Yollarda ve sehir merkezlerinde zaten hepsi cekiyor (cekiyor gorunuyor)

asansör mevzusu için mersine gitme istanbul ataşehir şerifali apartmanımız asansöründe vodafone 2 kademe çekiyor görüşme mümkün, turkcell ve avea sinyali yok..billur gibi çeker neredesin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.