Şimdi Ara

Max 12500 TL ye 2000 model ve üstü en az yakan otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen hergün arabaları inceler dururum ve en cok merak ettiğim konulardan birisi başlıkta yazdığım gibi en fazla 12500 Tl ye en az yakan araba hangisidir? benzin/lpg yada dizel olabilir HB de olabilir sedan da küçükde olabilir büyükde ama van hariç sevmiyorum onları. Kullanım değerlerini biliyorsanız onlarıda paylaşırsanız çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 17 Şubat 2009; 2:26:16 >
  • Arkadaşım paranı şöyle biraz daha biriktir.Piyasa düşüyor.Şu anda kullanmakta olduğum 2002 sedan kasa Civic aracın 2002 LS modelini geçen gün nette 15.000'e gördüm.Yani 15-16 civarına bu araca bakabilirsin.2000 ve üstü,az yakan bir araç.
  • dedegurban arkadaşım, dünyanın en az benzin yakan 4 kapılı küçük aile arabası daihatsu cuore dir. 100 karışık 4.6 lt benzin yakar. 90 km. sabit hızda 3.9 lt benzin yakar. 12500 e çok güzel cuore 2005-2006 model bulabilirsin. üstelik orjinal japon. yıllarca dertsiz tasasız kullan.
  • Arkadaşlar peki skoda fabia nasıl bir araba? ilgimi çekti de
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alacak mısın araç? yoksa meraktan mı soruyorsun acep?

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?
  • Almayacağım sadece merak ediyorum öğrenmek istiyorum.. Alacak arkadaşlarada yardımı olur diye süşünüyorum
  • arkadaşlar bende böyle bir araba arıyorum ve alacam. 12.000 - 15.000 civarlarında bir araba arıyorum. dizel olabilir yada lpg ama az yakan bişey. Önerilerinizi sayısal değerlerle beraber bekliyorum.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.