Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
726.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cocainer

quote:

Orijinalden alıntı: mustor

quote:

quote:

Arkadaşlar benim usta birliğim (1'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA ) burası hakkında güncel bilgi bulamadım, kimisi buraya gittikten sonra tekrar dağıtım demiş kaydırma birlik olayı sanırım bu konuda cevap verebilir misiniz? Burdan birdaha Güney Doğu'ya gitme olasılığı filan var mı?
    Nedir? Nasıldır?

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda

Arkadaşlar kimsenin bilgisi yok mu?

10 Numara yere sakarya çok rahat edersin

Hadi ya valla sevindim şimdi :)

ben emekli astsubay çocuğuyum 6 sene orada yaşadım üniversiteyide orada bitirdim =) toplamda 10 sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustor -- 11 Ağustos 2012; 13:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yy1907

Aynı yere gidecek arkadaşlarımız özelden mesajla irtibata geçsin.. Şuan 2-3 kişi varız ve Doğuya düşen sınırlı sayıda Kısa Dönemleriz..

Kontrol ediyorum Şırnak ve Hakkari'ye düşen forumda 3-4 arkadaş var, belki yazmayan üyelerle birlikte bu sayı 6-7 olabilir..

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ŞIRNAK
    - ŞIRNAK
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim usta birliğim (1'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA ) burası hakkında güncel bilgi bulamadım, kimisi buraya gittikten sonra tekrar dağıtım demiş kaydırma birlik olayı sanırım bu konuda cevap verebilir misiniz? Burdan birdaha Güney Doğu'ya gitme olasılığı filan var mı?
    Nedir? Nasıldır?

ben emekli astsubay çocuğuyum 6 sene orada yaşadım üniversiteyide orada bitirdim =) toplamda 10 sene

Ovv :) sen rahat diyorsan oyledir o zaman :)) acemilikte izmir narlidere umarim oradada sıkıntı cekmem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nedir? Nasıldır?

Ovv :) sen rahat diyorsan oyledir o zaman :)) acemilikte izmir narlidere umarim oradada sıkıntı cekmem..

İzmir için birşey diyemem acemilik sonuçta 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı zorluyorlar =) 28 gün idare etcen artık

• quote:

Orijinalden alıntı: rozogul

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Orijinalden alıntı: rozogul

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Ankara İl jandarma
    Rize İl jandarma

Hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler.

Ankara il jandarma hakkında bilgi verebilir misin?

Benim acemi orası.

Hocam öncelikle sana ve tüm tertiplerine hayırlı teskereler dilerim.
    En başta Ankara il jandarma komutanların gözünde torpilli mekanı olarak geçer.Elin yere deymeden acemiliği bitirceksin.Koğuş nöbeti yok bot nöbeti yok.Zaten şehrin ortasında demetevlerde 2.haftadan itibaren çarşıya çıkmaya başlıycaksın.Komutanlar tarafından hiçbir şekilde bişey yapmaya zorlanmıycaksın.20dk eğitim yapıp yemin törenine hazırlık 1 saat istirahat vericekler Orda kamelya vardır yeşil alan o 1 saat boyunca orda uyuycaksın kimse sana dokunmıycak Hatta öğlen yemeği arasında ictimaya kadar koğuşa çıkıp uyuyabilceksin.Bu kadar rahat olucak.Akşam 8 de hergün banyoda sıcak su var.Yeteri kadar wc duş ve koğuş olcak.Büyük ihtimalle koğuşunda sadece tertiplerin olucak.Kocaman bir cafeteryası ve içinde lig tv si olucak.Lahmacundan tavuk dönerine kadar herşey var.Ama çok ucuz sayılmaz. Lahmacun geçen sene bu dönem gittim ben. 2 TL'ydi.
    Bunun dışında öğlenleri biraz sıcak olucak ama komutanlarınız sizi o sıcakta eğitim yaptırmıycak.Gölgeye çekicek.Şöyle bişey söyliyim kıyafetlerini bile deneyerek alıcaksın.Deniyceksin olmadıysa geri verip küçüğünü veya büyüğünü alıcaksın.Çok eğlenceli bir acemilik geçireceksin.Bol bol ictima olucak ama sürekli sayılacaksınız tek derdin o olcak.Gecenin 12 sinde çavuş koğuşları sayamaz nöbetçi subay herkesi aşağı indirtir saymaya
    Ancak yemin törenine son bir hafta kalaharbi yürütücekler sizi günde 5 saat yürüyceksiniz.
    Çok iyi dostluklar kurucaksın.
    Sıkıntı yapıcak hiç ama hiçbir nedenin yok kardeşim.

Allah razı olsun kardeşim ya ağzından bal damlıyor mübarek :)

Zorluk açısından bir çekingem yok. ne kadar zor olursa olsunda ibadetlere karşı rahatlık varsa ne ala :)

O konuda hiç sıkıntın olmasın dostum.Mescit var bayram namazı ve cuma namazını kılarsın.5 vakit namazınıda kılmana kimse karışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kodal

quote:

Orijinalden alıntı: gazi_1990

acemilik amasya olan var mı tertipler...

benimde amasya acemilik nereden gidiosun

ankaradn tertip sn?
  • kastamonu gölköy hakkında bilgi almak istğen atkadaşlar kastamonu otagarda inmeğin kastamonu merkezden minibüsler kalkıyor gölgöye cumhuriyet meydana inin zaten orda sizi mücahit abi diye bir arkadaş bekler hem askeri malzemeci hemde internet cafesi var o sizi kazıklatırmaz ona güvenin birde her gittiğiniz yerde fiyat sorun tuvalate bile gitseniz sim kartlarınızı mutlaka alın cep telefonu kıraya veriyolar yemin töreninden sonra carşıvar mrkzden gölköy uzaklığı 10 dk aralığı var botlarınız cok vurur onlara dikkat edin gölköyde ksd lere ii davranıyorlar internet cafe bilardo halı saha sinama salonu var parfüm kolonya deodrant sokmak yasak açık paket sigara yasak ilaç yasak komutanlar iii ksd ii savranıyorlar ilik haftalarda eğitim sıkıcı sonra rahat yemin törenine yakın yürüyüş bol TAFSİYE EDECEĞİM YERLER SENGÜL PASTANESİ
    KEBABİSTAN ARABA PAZARI HAMAMI (ÇAMAŞIR YIKATMAK)AYDIN ASKERİ MALZEME SAFAK ASKERİ MALZEME SAFAK İNTERNET CAFE (ASKERLERE MAHSUSTUR HAFTA SONLARI SİVİL ALMAZ) BÜYÜK Alışveriş merkezivardır barutçu AVM GİDEBİLİRSİNSİZ KALESİ KULESİ ORTADA DERESİ VARDIR BOL FOTO CEKİNİN HATIRA KALIR HIMM FOTOGRAF MAKİNASI KİRALARLAR ) KENDİNİZE İİ BAKIN TORUNLAR BİLETLER GELİN SİZİ BEKLİYORUZ kartı var bende burdan bilgi alın 0366 214 07 77 size hertürlü konuda yardımcı olurlar orsa 2 tane abla var

343 KSD Lİ AYDIN ERSÖZ

• zaman su gibi aktı bugün çoğumuz yola çıkıcaz herkes allaha emanet olsun arkadaşlar
  • jandarmanin giydigi ic camasirlari ayni demi, haki yesil ve kollu atlet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak ben askerlik şubesinden 1 tane fazladan sevk kağıdı aldım.KPSS sonuçları bu gidişle biz askerdeyken belli olacak orda başvuru şansımız olur mu devlet memurluğuna? Bir de atanma durumunda o fazladan aldığım sevk kağıdımı yanımda götürmem gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider22

quote:

Orijinalden alıntı: 345 KD

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asii_cocuqq

Arkadaşlar benim için önemli olan digiturk askerde . İnş olurda herhaftasonu Bjk maçlarını bekleyerek kendimi motive ederim zaman anca öle geçer

samsuna dusersen dev + dev ekranda izlersin ;)

Samsun Sahra Sıhhıye Okul Komutanlığına Düşüne arkadaşlar çok ama çok şanslı tabi usta birliği de Aynı yer olursa :) projeksiyonda maç keyfi 11-12 tane play station var 0,50 kuruş ile çalışan ve çay kahve makineleri + 5 adet kantin de mevcut o tatil köyünde :D 345 ler olarak Samsundaki Tatilimiz 21 gün sürdü keşke daha uzun sürseydi dedik kıbrısa gelince ama yapacak bişey yok...

Samsun gene Kıbrısa Gönderebilir ama iiçinizde şanlı arkadaşınız olacaktır acemi ve usta birliiği samsun olan inşallah onlardan birisi olursunuz ve orada kalırsınız :)

HATAY / SERİNYOL Acemi birliği çıkan olursa bilsinki Doğudaki sınır birliklerine gidecektir. 345 lerden hatay serinyola düşenlerin usta birilikleri hakakri çukurca -- şırnak uludere ye giden 8-9 kişi hatılyıroum foruma yazan. İnşşalah hakınızda hayırlısı olur.

bacanak ben samsunda 3. bolukyrydim o.c. bi kisa cavus vqrdi. kisa donem olmasina ragmen agzimiza etti. resmi tatilde bile 5 te kaldirtti bizi.
    ayrica tam 1 ay faranjitim gecmedi. kibrista duzeldim.
    imkanlqri iyidir ama yetersizdir samsunun.
    nisan celbi cok az olmamiza ragmen rezaletti.
    tam 300 kisiydik kogusta. havalarda soguktuda oksijen sikintisi yasamqdik. suan tahmin bile edemiyorum lanet olasica yeri.
    tuvaletiniz sabahtan yapin samsuna duserseniz. yoksa altiniza edersiniz cunku kapali olacak her yer. yada cimlere edersiniz :)
    allahim hatirladikca o gunleri kendimi kotu hissediyorum. cok sukur kibrista rahatim

Kıbrısda rahat bir göreve düşmek çok önemli zaten devrecilik ve sıracılık var bölük içinde fazla durmamak lazım. Sabit bir görev kıbrısda Kd için 10 numara olur.

Samsuna gelince bizim Eğitim çavuşu çok efendi adamdı zaten teskereciydi :) onunda vermiş olduğu bir rahatlık vardı :) biz samsunda resmen yattık :D ama Baki Ast subay vardı ÇAvuş eğitim takım komutanı o biraz ızdırap olmuştu bize ama ne dediysekde getirdi :D baklaya dondurma vs :) 300 kişilk koğuşlar kışın büyük sıkıntı :) çünkü havaszılıkda boğulabilrsiniz ama bizim acemilik 300 kişilk koğuş çok keyifliydi çok eğlenceli zmanlar geçirdik geyik resmen koğuşda atlaya zıplaya geziyordu :D özlewdim o günleri birde üstüen kıbrısa gelince samsun gözümde cennet oldu :D ben hala SAMSUN diyorum :) kıbrısdaki şartlarla samsunu kıyaslamak çok büyük bir yanlış olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim için önemli olan digiturk askerde . İnş olurda herhaftasonu Bjk maçlarını bekleyerek kendimi motive ederim zaman anca öle geçer

Samsun Sahra Sıhhıye Okul Komutanlığına Düşüne arkadaşlar çok ama çok şanslı tabi usta birliği de Aynı yer olursa :) projeksiyonda maç keyfi 11-12 tane play station var 0,50 kuruş ile çalışan ve çay kahve makineleri + 5 adet kantin de mevcut o tatil köyünde :D 345 ler olarak Samsundaki Tatilimiz 21 gün sürdü keşke daha uzun sürseydi dedik kıbrısa gelince ama yapacak bişey yok...

Samsun gene Kıbrısa Gönderebilir ama iiçinizde şanlı arkadaşınız olacaktır acemi ve usta birliiği samsun olan inşallah onlardan birisi olursunuz ve orada kalırsınız :)

HATAY / SERİNYOL Acemi birliği çıkan olursa bilsinki Doğudaki sınır birliklerine gidecektir. 345 lerden hatay serinyola düşenlerin usta birilikleri hakakri çukurca -- şırnak uludere ye giden 8-9 kişi hatılyıroum foruma yazan. İnşşalah hakınızda hayırlısı olur.

bacanak ben samsunda 3. bolukyrydim o.c. bi kisa cavus vqrdi. kisa donem olmasina ragmen agzimiza etti. resmi tatilde bile 5 te kaldirtti bizi.
    tam 300 kisiydik kogusta. havalarda soguktuda oksijen sikintisi yasamqdik. suan tahmin bile edemiyorum lanet olasica yeri.
    tuvaletiniz sabahtan yapin samsuna duserseniz. yoksa altiniza edersiniz cunku kapali olacak her yer. yada cimlere edersiniz :)
    allahim hatirladikca o gunleri kendimi kotu hissediyorum. cok sukur kibrista rahatim

Kıbrısda rahat bir göreve düşmek çok önemli zaten devrecilik ve sıracılık var bölük içinde fazla durmamak lazım. Sabit bir görev kıbrısda Kd için 10 numara olur.

Samsuna gelince bizim Eğitim çavuşu çok efendi adamdı zaten teskereciydi :) onunda vermiş olduğu bir rahatlık vardı :) biz samsunda resmen yattık :D ama Baki Ast subay vardı ÇAvuş eğitim takım komutanı o biraz ızdırap olmuştu bize ama ne dediysekde getirdi :D baklaya dondurma vs :) 300 kişilk koğuşlar kışın büyük sıkıntı :) çünkü havaszılıkda boğulabilrsiniz ama bizim acemilik 300 kişilk koğuş çok keyifliydi çok eğlenceli zmanlar geçirdik geyik resmen koğuşda atlaya zıplaya geziyordu :D özlewdim o günleri birde üstüen kıbrısa gelince samsun gözümde cennet oldu :D ben hala SAMSUN diyorum :) kıbrısdaki şartlarla samsunu kıyaslamak çok büyük bir yanlış olur.

2. topçu taburu hakkında bilgin var mı? (Sanırım Türkeli'nde olan)

• Amasya 15. Piyade Eğitim Tug. K.lığı

can_dostum
    mustor
    apc
    Orw
    Ersen10
    punkofdamned
    7seven7
    Kayra468
    Hd
    33

(benim gördüklerim bu kadar vrsa daha listeyidevam ettirsin )

Bu arada adım Tayfun Amasya da görüşrz inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer 5635 -- 11 Ağustos 2012; 13:50:33 >
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler şimdiden.
    335. dönem olarak bizde bu zamanlarda gitmiştik. Şimdi kardeşim gidiyor o yüzden bu sayfaya tekrar uğradım.
    Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor askerlik. Biz bu heyecanı yaşayalı 2 sene olmuş şaka gibi.

Hepinizin Allah yardımcısı olsun.
    Kafaya birşey takmayın, tadını çıkarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer 5635

Amasya 15. Piyade Eğitim Tug. K.lığı

can_dostum
    mustor
    apc
    Orw
    Ersen10
    punkofdamned
    7seven7
    Kayra468
    Hd
    33

tertip beni unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: get_low

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2. topçu taburu hakkında bilgin var mı? (Sanırım Türkeli'nde olan)

ben 1. topçu taburundayım. seninki 39. Alay / TÜRKELİ nde 2.ve 4. tabur ALayın içerisinde.

Su sorunu mevcut aynı zamanda Devrecilik ve sıracılık da var.

hakkında hayırlısı olur inşallah rahat bir göreve düşersen hiç bir sıkıntı çekmezsin.

• quote:

31'inci İkm. Mrk. Loj. Des. K.lığı Hiz. Bl. K.lığı AKŞEHİR KONYA bilen gören yok mu???

Acemilik ve usta birliğinde beraberiz, sıkıntı yapma iyi yerlere gidiyoruz.. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazi_1990

quote:

Orijinalden alıntı: acer 5635

Amasya 15. Piyade Eğitim Tug. K.lığı

can_dostum
    mustor
    apc
    Orw
    Ersen10
    punkofdamned
    7seven7
    Kayra468
    Hd
    33

tertip beni unutma

Ben de oradayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah__88

quote:

Orijinalden alıntı: eses1111

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

T.C. Kimlik Numarası 11111111111
    Aday Numarası 30667
    Adı ve Soyadı EMRAH BAY
    Baba Adı EMRULLAH
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BİLECİK 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI
    - BİLECİK
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri BİLECİK 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI
    - BİLECİK
    DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar BİLECİK 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI(BİLECİK) NA KATILINIZ
    dedeler ???? help me :) yardım ve tavsiyelerinzi dinlemek istiyorum...

Kardeşim sor sor Bilecikli kardeşin sana yardımcı olsun salla dedeleri onlardan daha iyi biliyorum orayı!

sordum o zaman kardeşim :) tavsiyelerini beklemekteyim

Bilecik zor bir yerdir asker olarak öyle diyorlar genel olarak senin ustalığınında aynı yerde olması avantaj çünkü orası genelde doğuya gönderiyor sen o açıdan avantajlısın! Bilecik gibi yerde kısa dönem olarak askerliğini rahat yapar geçersin büyük ihtimalle hayırlı olsun!

çok saol kardeşim hayırlısı ile yapıp bitirelimde sağ salim yer ve mekan pekte önemli değil zaten. saolasın bilgiler için

Uzun çıksa kötü olurdu erler orda çok eziyet çekiyor çünkü doğuya gidecekler adamlar! Ama sen kısa olarak rahat edersin Bilecik küçük yer zaten olay molayda olmaz yata yata biter geçer!

mahalleden bir arkadaşım oda 88 doğumlu olmasına rağmen bayramdan sonra uzun dönem olarak bilecik e düşmüş. onun durum zor sanırım zaten eğer 3 ay acemilik yaparrsa dağıtımı oldupunda bizim 40-45 gün kalır

Bilecikte uzun dönem askerlik yapanlara Allah sabır versin diyorum....

• ŞARJLI TRAŞ MAKİNESİ götürebiliyor muyuz? Teslim olacağımız yere traş makinesi ve şarj aletini sokabilir miyiz? Acil cevaplarınızı bekliyorum, duruma göre birazdan bir tane alıcam.
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.