Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
726.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cocainer

quote:

Orijinalden alıntı: spectator87

quote:

quote:

Arkadaşlar benim usta birliğim (1'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA ) burası hakkında güncel bilgi bulamadım, kimisi buraya gittikten sonra tekrar dağıtım demiş kaydırma birlik olayı sanırım bu konuda cevap verebilir misiniz? Burdan birdaha Güney Doğu'ya gitme olasılığı filan var mı?
    Nedir? Nasıldır?

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda

Arkadaşlar kimsenin bilgisi yok mu?

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İs. Okl. ve EM K.lığı
    NARLIDERE İZMİR
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci Mot. P. Tug. K. Yrd. Top. Tb. Kh. ve Hiz. Bl. MEBS Tk. K.lığı
    TAŞKISIĞI SAKARYA

Benimde aynısı, sınıfımız farklı sadece :)

Istanbuldanmi gidiyorsun sende ? Peki sen bi bilgi bulabildinmi bu sakarya hakkinda ? Dedigim gibi bir durum var mı?

İstanbuldan gidecektimde şu an istanbulda değilim başka bi yerden gideceğim ben.
    Bende biraz baktım, Sakarya dan doğu taraflarına kaydırma olabiliyormuş sanırım.
    Ama bir daha dağıtım yapılacak değil yani. Sonuçta usta birliğimiz Sakarya, ve kaydırma ihtimali diğer bütün birliklerde ne kadar varsa burda da o kadar vardır.

• Usta birliği Gelibolu 18. Mekanize Piyade Tugayı olan varsa sorularını yanıtlarım. (345 KD Ş:37)
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    347'nci Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları
    Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Ağustos 2012

T.C. Kimlik Numarası **
    Aday Numarası
    Adı ve Soyadı TEKİN A****
    Baba Adı
    Kuvveti Sahil Güvenlik Komutanlığı
    Sınıfı Sahil Güvenlik
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
    İSKENDERUN HATAY
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından belirlenecektir.
    - -
    DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü 17:00'a kadar 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI(İSKENDERUN/HATAY) NA KATILINIZ

Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim usta birliğim (1'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA ) burası hakkında güncel bilgi bulamadım, kimisi buraya gittikten sonra tekrar dağıtım demiş kaydırma birlik olayı sanırım bu konuda cevap verebilir misiniz? Burdan birdaha Güney Doğu'ya gitme olasılığı filan var mı?
    Nedir? Nasıldır?

Arkadaşlar kimsenin bilgisi yok mu?

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İs. Okl. ve EM K.lığı
    NARLIDERE İZMİR
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci Mot. P. Tug. K. Yrd. Top. Tb. Kh. ve Hiz. Bl. MEBS Tk. K.lığı
    TAŞKISIĞI SAKARYA

Benimde aynısı, sınıfımız farklı sadece :)

Istanbuldanmi gidiyorsun sende ? Peki sen bi bilgi bulabildinmi bu sakarya hakkinda ? Dedigim gibi bir durum var mı?

İstanbuldan gidecektimde şu an istanbulda değilim başka bi yerden gideceğim ben.
    Bende biraz baktım, Sakarya dan doğu taraflarına kaydırma olabiliyormuş sanırım.
    Ama bir daha dağıtım yapılacak değil yani. Sonuçta usta birliğimiz Sakarya, ve kaydırma ihtimali diğer bütün birliklerde ne kadar varsa burda da o kadar vardır.

Rahatladim kismen, hayirli tezkereler kardes :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhancal

quote:

Orijinalden alıntı: webze

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi geceler

Yalova İl Jandarma Komutanlığı

Bilgi verebilir misiniz...

Düşebileceğin en güzel yere düşmüşsün dostum. Bende 337. dönem olarak Yalova İl Jandarma'daydım çok rahat bir askerlik yaptım.

hadi inş bakalım.
    bu arada bana orayla ilgili önereceğin şeyler var mı ?

günler nasıl geçiyor orda ?

Valla pek bir şey yaptığımız yoktu açıkçası. Eğitim falan olmuyor. Ancak denetleme zamanlarında sıkı yönetim ilan ediliyor sadece o zaman zorlanırsın. Günde 2 kere içtima olur. Sen çavuş olacağın için nöbet te tutmazsın. Anlayacağın tatil gibi askerlik yaparsın. Her haftasonu çarşı iznin olur. Kışın biraz soğuk olur tepede kaldığı için ama alışırsın zamanla. Telefon ilerleyen zamanlarda sokabilirsin. Komutanlar yakalasa bile çarşını kilitler en azından bizim zamanımızda öyleydi :D Süleyman başçavuşun kulakları çınlasın

valla içimi ferahlattın :)

sen karargahtamıydın yoksa karakolmu?

Birde orada kaç asker var toplam ?

Ben 15 gün Yalova İl Jandarma Komutanlığı'nda acemi birliğimi yaptım. 15 günün sonunda Yalova İl Merkez Karakolu'na düştüm ordan da cezaevinde askerliğimi tamamladım. Belki seni de ilçelere dağıtabilirler ama büyük ihtimalle il jandarma'da kalırsın. İl Jandarma en rahat yerdir. Biz kısa dönemler oraya 150 kişi gitmiştik ordaki askerler afallamıştı Şuan toplasan 50 tane falan asker var yada yoktur.

valla sanırım hakkaten bizimki askerlik gibi olmicak :=)

canımız sıkılıcak gibi be ne dersin :)

birde sen tecrubelisin yanıma neler alayım fazla eşya götürmeyin diyorlar ...

• usta birliğine Kastamonudan ŞIRNAK'A gideceğim..

Diyarbakırda KTM'ye katılmayın diyor bazı tanıdıklarım.. (şartları çok kötüymüş, yatakları mikrop,pislik içinde ve 4-5 gün bekletirlermiş)

KTM hakkında bilgisi olan var mı??

Kastamonu'dan kendim mi ŞIRNAK'a geçeyim.. Fikri olan,tecrübesi olan arkadaşlar nederler??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramses87

jandarmaların çamaşırlarında bir farklılık var mı? benim bir arkadaş adanada yapmıştı 3 dönem önce kolsuz atlet giymek zorunluymuş. ben 10 kollu atlet aldım acaba heba mı oldu atletler

Jandarmanin kiyafeti surekli degisiyor bir onceki ki$liklar koyu kahverengi $eker çuvali gibi birseydi yun oldugundan islaninca le$ gibi kokardi. $uan nano benzeri haki renk yazliklar var.

Ic camasir olarak kisin uzun kollu koyu yesil don atlet yazinsa sari-acik yesil arasi kolsuz atlet giyiliyor, boxer'iniza falan kimsenin baktigi yok ama atlet gorundugu icin standart.

Ilk car$I izninizde botlariniza fermuar taktirin (askerlik dediginiz $eyin yarisi bot baglayip çozmekten ibaret) ve bulabilirseniz brandali hafif botlardan ayarlayin ama zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

Orijinalden alıntı: hasansapci

dedeler kactır yazıyorum bana donmedınız bılgısı olan yazsın ne olur eskısehırden ben acamı bırlıgı manısa merkez topcuyum usta bırlıgı canakkale gokceada bı fıkır yazınn dunden berı kımse donmedı dedeler yokmu bılgıı

Oralar çok sıkıntılı yandın sen birader,anandan emdiğin sütü sırıngayla burnundan çekerler

bu ada şartları çok mu kötü yaa,temiz yer çıktı diye sevindiydim ,bi yandanda niye buraya attılar diye de düşündüydüm

• Biz aldık yarım kollu atletleri, kolsuz atlet işi nerden çıktı. Hatay Serinyol'cular nerdesiniz, siz neler aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Kayseri il jandarma komutanligi çıkan var mı , nasıl biryerdir bilgisi olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

quote:

quote:

dedeler kactır yazıyorum bana donmedınız bılgısı olan yazsın ne olur eskısehırden ben acamı bırlıgı manısa merkez topcuyum usta bırlıgı canakkale gokceada bı fıkır yazınn dunden berı kımse donmedı dedeler yokmu bılgıı

Oralar çok sıkıntılı yandın sen birader,anandan emdiğin sütü sırıngayla burnundan çekerler

bu ada şartları çok mu kötü yaa,temiz yer çıktı diye sevindiydim ,bi yandanda niye buraya attılar diye de düşündüydüm

Gokceadayamı gıtcen sende

• hatay serinyolcuyum bende alışverişlerimi tamamladım. birinci sayfada yazılanlardan başka birşey almaya gerek var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrome87

cıvıttınız ya biz gitseydik önce

merhaba arkadasım cıvıttınız bız gıtseydık demısın bak kac ay once sız gelıyosunuz bız gıdme telası tutdu off ulan sızın yerınızde olmak ısterdım .beaa harbı adam sıkılıyo acemı manısa usta canakkale gokceada

• quote:

Orijinalden alıntı: nedkelly86

hatay serinyolcuyum bende alışverişlerimi tamamladım. birinci sayfada yazılanlardan başka birşey almaya gerek var mı ??

fazla bısey almaa tertıp ordan verıyolarmıs sımdıden hayırlı teskereler yaa ESKISEHIRDEN MANISAYA GITCEK YOKMU BILET ALICAM PASLASALIM

• [simage][/simage]

[DHTUBE=][DHTUBE=] ARKADALARRRRR ESKISEHIRDENNN MANISAYAAA GITCEKK OLANN VARMIII BILETTT ALICAMMM BERABERR GIDELIMMM NEYLEE GIDIYOSUNUZZZZ

• Arkadaslar sınavdan sonra verilen Sari zarfı alıp gitmemiz yeterli değil mı? Nüfus cüzdanı yanında sürücü belgesini de götürelim mı?

Bunlar haricinde başka bir işlem yaptırmıyoruz değil mı,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrcp -- 11 Ağustos 2012; 11:45:01 >
  • Kd askere gidecekelere şimdiden hayırlı tezkereler..Kısa dönem diye geçsede bence 160 günlük süre bıkmaya , isyan etmeye yetiyor çoğu zaman..Kendinizi psikolojik olarak çok iyi hazırlayın diyeyim herşeyden önce..Sivil hayata,yada takıldığınız başka ortamlara hiç benzemeyen bir ortam askerlik..Ne sivrileceksin ne safa yatacaksın askerde..İşini çok iyi yapmayacaksın,hiç yapmamazlıkda etmeyeceksin..İşini düzgün yapan adam bölükde tam ayakçı oluyor diyebilirim..Her işe 'bu çocuk yapıyor bu işi bunu yollayalım' olayı oluyor..

Acemiliğiniz en iyi zamanınız olacak tüm güneşin altındaki eğitim ve spora rağmen..Çünkü usta birliğinde çok az Kd. er oluyor ve uzun dönemlerle anlaşması hakikaten ilk başta zor oluyor..Adam 460 sayarken sizin 155 gün yapmanız zoruna gidiyor çoğu kişinin,arkadaş canlısı olarak yaklaşmıyorlar genelde..

Bu arada bir tavsiye sakın ama sakın dağıtım izni yada idari izin hiçbirşey kullanmayın..İnsan burada dakikaların hesabını yapıyor ,2 3 gün izin kullanan arkadaşlar aşırı pişman durumdalar..Bu gibi durumları göz ardı etmeyin ve çok mühim birşey olmadıktan sonra 1 gün dahi izin kullanmayın (:

Son not diyeyim..Nereye gidecek olursanız olun yanınıza mutlaka ama mutlaka güneş kremi alın..Ben nısanda ankarada acemılık yaptığım halde o güneş bile insanların bayılmasına yüzlerın aşırı derecede yanmasına neden olmuştu,ağustos sıcaklarını düşünmek bile istemıyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet devrem,ustada ada yolcusuyum bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet devrem,ustada ada yolcusuyum bende

Bende ezine usta birliğipek uzak sayılmayız aramızda 30 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: yy1907

usta birliğine Kastamonudan ŞIRNAK'A gideceğim..

Diyarbakırda KTM'ye katılmayın diyor bazı tanıdıklarım.. (şartları çok kötüymüş, yatakları mikrop,pislik içinde ve 4-5 gün bekletirlermiş)

KTM hakkında bilgisi olan var mı??

Kastamonu'dan kendim mi ŞIRNAK'a geçeyim.. Fikri olan,tecrübesi olan arkadaşlar nederler??

KTM'ye katılmaksızın doğudaki birliklere katılamıyorsun diye biliyorum ben.Sen yinede bir sor şubene istersen
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.