Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
727.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksvlrnvt

Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedek Subay Komando
    Branşı KOL.K.
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI
    TUZLA İSTANBUL

bilgisi ve deneyimi olan arkdaşlarn yorumlarını bekliyorum..

eğer sağlık problemin yoksa 1 hafta içinde eğirdir dağ komando okuluna yollanırsın..eğer sağlık problemın varsa tuzlada kalırsın..
    tuzla aşırı disiplinli haberin olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yy1907

quote:

Orijinalden alıntı: yy1907

Aynı yere gidecek arkadaşlarımız özelden mesajla irtibata geçsin.. Şuan 2-3 kişi varız ve Doğuya düşen sınırlı sayıda Kısa Dönemleriz..

Kontrol ediyorum Şırnak ve Hakkari'ye düşen forumda 3-4 arkadaş var, belki yazmayan üyelerle birlikte bu sayı 6-7 olabilir..

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ŞIRNAK
    - ŞIRNAK

kardes gölköyden sonra şırnak asker hastanesıne gıdıorum bende. usta bırlıgımız aynı tümenın içinde oluomus muhtemelen bırlıkte gıderiz.kastamonuda bölükte bulalım bırbırımızı şırnak yolcuları

• Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY
    SERİNYOL HATAY
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri ÇUKURCA 3'ÜNCÜ J.SNR.TB.K.LIĞI/HAKKARİ
    ÇUKURCA HAKKARİ

Bilgi verebilecekler var mı arkadaşlar??
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/MARDİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr23

quote:

Orijinalden alıntı: ertaban

Arkadaşlar şort ve sakalla gitsek sorun olmaz di mi?
    Bir de, çarşı izinlerine de şortla çıkıp dönmek sorun olur mu acaba? Ne dersiniz?

Şort sakal sorun olmaz. Mümkünse küpe de tak. kaşına piercing takarsan, askerde kralsın demektir :) hocam naptın sen ya, adam akıllı pantolununu giy, traşını ol, git. Tatile gitmiyosun askere gidiyosun. İlk günden göze batarsan senin için zor geçer gerisi. Acemilik boyunca şşşşt şortlu gel bakiiim die çağırmasınlar sonra. Ayrıca bildiğim kadarı ile şortla çarşıya çıkmakta yasaktı, haberin ola. . .

Muğla'ya gidicem tatil sandım ben direk :)
    Birliğe güvenlik sebebiyle sakalla gidin, otogarda belli olmasın asker olduğunuz diyenler de vardı bu forumda :)
    ama neyse canım, dert değil :)

• Çok sessizleşti buralar. Eskiden çayır idi, çimen idi, dut ağaçları vardı, dere akardı. Moda mı girdiniz naptınız yahu yarın katılıyoruz birliklere diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Arkadaşlar benim usta birliğim (1'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA ) burası hakkında güncel bilgi bulamadım, kimisi buraya gittikten sonra tekrar dağıtım demiş kaydırma birlik olayı sanırım bu konuda cevap verebilir misiniz? Burdan birdaha Güney Doğu'ya gitme olasılığı filan var mı?
    Nedir? Nasıldır?

Arkadaşlar kimsenin bilgisi yok mu?

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İs. Okl. ve EM K.lığı
    NARLIDERE İZMİR
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İs. Okl. ve EM İs. Eğt. A. İs. Çvş. Eğt. Tb. 2'nci İs. Çvş. Eğt. Bl. K.lığı
    NARLIDERE İZMİR

Acemilikte aynı yerdeyiz yarın görüşelim

• Kisa donem
    Acemi de usta birlikte ayni yer
    Izmir yeni foca 7. Jandarma komando komutanligi
    Sinif : jandarma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkdaşlar 2 ayımız bu forumda geçti gerek heyecan yaşadık gerek tartıştık stresten ama güzel günlerdi :) Herkese hayırlı teskereler dilerim. Behlül Çanakkaleye kaçar
  • Aynı yere gidecek arkadaşlarımız özelden mesajla irtibata geçsin.. Şuan 2-3 kişi varız ve Doğuya düşen sınırlı sayıda Kısa Dönemleriz..

Kontrol ediyorum Şırnak ve Hakkari'ye düşen forumda 3-4 arkadaş var, belki yazmayan üyelerle birlikte bu sayı 6-7 olabilir..

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ŞIRNAK
    - ŞIRNAK
  • Ben yarın sabah erkenden İzmir'e gidiyorum. İyi kötü zaman geçirdik, herkese hayırlı teskereler Allah gidip dönmeyi nasip etsin.
  • İZMİR NARLIDERE İSTİHKAMCILAR halen buradaysanız bu sese kulak verin :)
  • Bir çok konuda buradan fayadalandım pek yazmadım ama okudum en azından zaten senin sormak istediğin kafana takılan bir çok şeyi birileri soruyor, hep bir heyecan, telaş, merak. Zaman geldi gece yoldayım
    Yardımı olan herkese çok teşekkürler. Allah hepimize hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin
    Gelince muhakkak tecrübelerimizi aktaralım bizden sonraki arkadaşlarda bizim gibi faydalansın
    Kalın sağlıcakla
  • Beyler herkese hayırlı teskereler.

Ben Kastamonu ' ya oradan İl Jandarma AĞRI ya gidiyorum.
    Varsa acemi usta aynı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 11 Ağustos 2012; 18:14:22 >
  • Aklinizda bulunsun bolgesel tıraşınızı olun oyle gidin.

• arkadaslar pzt gunuden itibaren kac gun sayicaz teskere icin

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

Orijinalden alıntı: ksvlrnvt

Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedek Subay Komando
    Branşı KOL.K.
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI
    TUZLA İSTANBUL

bilgisi ve deneyimi olan arkdaşlarn yorumlarını bekliyorum..

eğer sağlık problemin yoksa 1 hafta içinde eğirdir dağ komando okuluna yollanırsın..eğer sağlık problemın varsa tuzlada kalırsın..
    tuzla aşırı disiplinli haberin olsun..

gözlük kullanıyorum 1.25 miyop.. aynı zamnda renk körüyüm..yine de komando olma ihitimalim var mı sence? bir de doğuya gitme ihtimalm nedir? kurayla belirleniyomuş sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksvlrnvt -- 11 Ağustos 2012; 18:19:11 >

• 1. piyade eğitim tugay komutanlığı Manisa buraya düşeneler yanımızda ne götürmeliyiz? Çamaşır filesi, bot boyası, bot kilidi, traş takımı ve bir kaç adet iç çamaşırı bendekiler, bunları kullanabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horror1 -- 11 Ağustos 2012; 18:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyWalker87

Tuzla piyade komutanlığı çıkanlar için yardımcı olabilecek bir paylaşım

http://piyadeninyuvasi.blogspot.com/

• beyler yarın teslim oluyoruz? yarın oruçlu olmak sorun olur mu=? çünkü sanırım gider gitmez aşı yapılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.