Şimdi Ara

34 saniyede 1400 lira ceza yiyen sürücü: Uçmuş olmam lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Bu tuzaktan başka bir şey değil, bu adaletli bir ceza değil!"

Zonguldak'tan Çorum'a mahkemeye gitmek için yola çıkan öğretmen Metin Er, Merzifon-Osmancık'da 34 saniye arayla 4 kez radara girdi. Toplam 1400 lira trafik cezası yiyen Er, "Bu cezayı yemem içiin uçmam lazım" dedi.

Zonguldak'ta ikamet eden öğretmen 56 yaşındaki Metin Er, mahkemeye katılmak üzere kendi aracı ile 2 Nisan 2016 günü Çorum'a gitmek için yola çıktı. Osmancık-Merzifon'a kadar herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadan yolculuğunu devam ettiren Er, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çorum'da hizmete giren Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) yüzünden şok üstüne şok yaşadığını söyledi.

DEVAMI:http://t24.com.tr/haber/34-saniyede-1400-lira-ceza-yiyen-surucu-ucmus-olmam-lazim,361110

• tebrik ederim hız yapanlara geçit yok artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kardeşim adam diyor ki bu hızı geçemezsin. Bu hızı geçtiysen ve radara yakalandıysan zırlamayacaksın. İster 100 kere yakalan hız ihlali yapmışsın suçlusun.

• Bakan bile bu saçmalığın kaldırılacağını ve yeni düzenlemeler yapılacağını söylerken burda savunmak herhalde sizin kafanıza özel bir durum.
  • Forumda dahi bu saçmalığı savunanlar var pes

Almanyada otoyollarda hız sınırı yok.Adam kendi ürettiği arabaları niye sınırlasın ki

Açıkçası devlet soygun yapmakta ve vatandaşımızın yapması gereken şey hakkını savunması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Eylül 2016; 14:53:22 >
  • O radarların bubi tuzaklarından farkı yok.
  • O yolda o kadar komik göz sınırları var ki. Duble yolda 50 yazmış adam. Sanki mahallenin içinden geçiyoruz. O sınırlara uysak yol bitmez. Kamyonlar bile 100le gidiyor aynı yerde, adam 50 yazmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ülkede araba kullanmayanlar gene bilmeden yazmış. Dümdüz yol bir de bölünmüş şu meşhur duble yollardan tabelaya bakıyorsun 100 yazıyor 200 metre sonra şak diye sınır 50ye düşmüş orada cezayı yapıştırıyorlar. Bu forumdakilerde savunmak için boş şeyler üfürüyor.
  • Desteklediğim bişey , insanlar kurallara uymazlarsa Canlarının yanacağını bilmeli ki başkalarının da canlarını tehlikeye atmasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin

Desteklediğim bişey , insanlar kurallara uymazlarsa Canlarının yanacağını bilmeli ki başkalarının da canlarını tehlikeye atmasınlar

Sizin kafanızla yol kenarlarında ve 22:00'den sonra alkol satışı yasaklanınca kazalar azalacaktı ama ne hikmetse zerre eksilme yok.
  • quote:

Desteklediğim bişey , insanlar kurallara uymazlarsa Canlarının yanacağını bilmeli ki başkalarının da canlarını tehlikeye atmasınlar

konulan kurallara koşulsuz itaat gerekir diyorsun yani
    düşünmek yok!
    sorgulama yok!
    sadece denileni yapmak!

• Tedeslerin ulaştırma bakanlığına değil maliye bakanlığına çalıştığını araç kullanan herkes biliyor bu uygulamayı savunanların hayatında hiç arabaya binmediğini varsayıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet böyle para getiren şeylerde yurtdışından son teknolojiyi getirmeyi biliyor. Para getirmeyen millete faydalı olacak konularda 20-30 senelik aletlerle devam ediliyor.
    Radarın en yenisini hemen alıyorlar çünkü durduğu yerden para basıyor.Trafik lambasıymış, yol aydınlatmasıymış çalışsa da olur çalışmasa da para kazandırmıyor.
  • bilgeolun kullanıcısına yanıt
    Öyle bişey demiyorum. Hız sınırına koyulan bir cezanın acımasız olmasını destekliyorum.
    Hatta bunu bile yetersiz bulup daha da katılaşması gerektiğini düşünüyorum çünkü ülkemizde efendi gibi araba kullanan çok az insan var . Mesela şahsi kanaatimce direksiyonda alkollü yakalanan biri direk cinayete teşebbüsten yargılansın.
    Mesela İstanbul'da bırak normal yolları yaya geçitlerinde bile hiç bir araba yol vermiyor , can yakıcı bir cezası olacak ki yayaya ve karşıdan gelen arabadaki insanın Canına dikkat etsin.
    daha geçen bisikletliyi öldüren BMW sahibi gündemdi , o herifin trafik cezalarından ciddi manada canı yansaydı o hızı yapabilir miydi ? Genel manada sanmıyorum
    Bir şeyin size ters olması yanlış olduğu anlamına gelmez

• quote:

Öyle bişey demiyorum. Hız sınırına koyulan bir cezanın acımasız olmasını destekliyorum.
    Hatta bunu bile yetersiz bulup daha da katılaşması gerektiğini düşünüyorum çünkü ülkemizde efendi gibi araba kullanan çok az insan var . Mesela şahsi kanaatimce direksiyonda alkollü yakalanan biri direk cinayete teşebbüsten yargılansın.
    Mesela İstanbul'da bırak normal yolları yaya geçitlerinde bile hiç bir araba yol vermiyor , can yakıcı bir cezası olacak ki yayaya ve karşıdan gelen arabadaki insanın Canına dikkat etsin.
    daha geçen bisikletliyi öldüren BMW sahibi gündemdi , o herifin trafik cezalarından ciddi manada canı yansaydı o hızı yapabilir miydi ? Genel manada sanmıyorum
    Bir şeyin size ters olması yanlış olduğu anlamına gelmez

34 saniyede 4 defa ceza kesiliyorsa adaletten bahsedilemez. bunda ard niyet ararız. hız yuzunden etrafına zarar veren hayvanlara herkes karşıdır. ama buradaki durum farklı.
    belliki belediye başkanı bunu birilerine ihale etmiş. sürekli basıyor cezayi. itiraz eden de az olunca devam ediyor para basmaya!

• maliye bakanlığı kalkmasını istemiyordu

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    ayn

• 1000 TL telefona veriyorsun, bi yandex navigasyon kullanamiyormusn.

Akillinin tekide 100 birden 50 ye dusuyor demis. Kardesim sehir icine girerken tabi 50 ye duser, trafik limitleri kafaniza gore koyulmuyor. Eskisehirden gelirken 110-90-70-50 gibi tabelalarda hizlari gordum ve cezasiz kazasiz bir sekilde geldim. Trafik hayattir. Uymayan baskalarinin hayatini tehlikeye atmak zorunda degildir.

80 ile kaza yapmak var, bide 120-150 ile kaza yapmak var. Sorumsuzun teki yuzunden ben neden canimdan mahrum olayim ki ?

Bence uygulama super, 3 saatte gitmede 4 saatte git allah allah sunu savunanlar ya araba kullanmiyor yada daha kaza yapmamis.

Ornek, ben 80 ile yolumda giderken, kirmizi isik adama yanmasina ragmen geldi karsi tarafa gecti, simdi erken farketmesem ve ben ona carpsaydim yada o bana carpip herhangi bi sakatlik veya olum olsaydi benim sucum ne ???? Bence ayni senede 3. Cezayi yiyenlerin ya ehliyeti alinmali yada araci bir sure baglamalari lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.