Şimdi Ara

34 AF 6816 RENO SYMBOL ARACIM ÇALINDI GUMUS RENK 2010 MODEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18.02.2014 TARİHİNDE ESENLER İSTANBUL FATİH MAHALLESİNDE SOKAGIMDA PARK ETTİĞİM ARACIM ÇALINDI.CAM FİLMLİ RÜZGARLIKLI GÜMÜŞ RENKLİYDİ ARACIM.
    GÖRENLERİN BENİMLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDERİM.
    MEHMET 0539-973-70-10

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyn44

18.02.2014 TARİHİNDE ESENLER İSTANBUL FATİH MAHALLESİNDE SOKAGIMDA PARK ETTİĞİM ARACIM ÇALINDI.CAM FİLMLİ RÜZGARLIKLI GÜMÜŞ RENKLİYDİ ARACIM.
    GÖRENLERİN BENİMLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDERİM.
    MEHMET 0539-973-70-10

Geçmiş olsun konuyu güncel tutalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Bu ara çok arttı hırsızlıklar,aracın resimi varsa eğer koyun daha yardımcı olacaktır.
  • ALLAH RAZI OLSUN MOVISTAR ARTIK UMIDIM KALMADI AMA ELIMDEN GELENI YAPIYORUM KREDI ÇEKMISTIM IHTIYAC HALA ONU ODUYORUM KASKO YAPAMADIM PARAM YOKTU KESKE BORC HARC EDIP YAPSAYDM
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    ARALIK AYINDA ALMIŞTIM BIZIM SIRKETTEN OYLE RESMINI FALANDA ÇEKMEDIM BILDIGIM ARAÇ DIYE OZENMEDIM DE FAZLA
  • Yukarda kalsın , hocam cok gecmis olsun bu arada

• Geçmiş olsun ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olayın olduğu gün bu mesajı yazsaydın daha etkili olurdu, inşallah bulunur, yakın zamanda buradan Land Rover bulundu, umarım senin aracın da bulunur...

Geçmiş olsun.
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    DAHA YENI KENDIMI TOPLUYORUM HEP DISARDA ARADIM HIC INTERNET ORTAMI AKLIMA GELMEDI BU DA BIR UMUT INS BIRSEY CIKAR BULANA ODUL BILE VERICEM HERSEYI BIRAKTIM HER AY BORCUNU ODEMEK KOYUYO ADAMA YARIN KREDI GUNU KESKE ARAC KREDISI ÇEKSEYDIM AMA HERSEY OLDUKTAN SONRA KESKE DIYORZ KASKOSUZ ARAC KALMASIN ARKADASLAR DIKKAT EDIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyn44

ALLAH RAZI OLSUN MOVISTAR ARTIK UMIDIM KALMADI AMA ELIMDEN GELENI YAPIYORUM KREDI ÇEKMISTIM IHTIYAC HALA ONU ODUYORUM KASKO YAPAMADIM PARAM YOKTU KESKE BORC HARC EDIP YAPSAYDM

Bu durumda ne denirki umarım bulunur aracınız biz yerde gördüğümüz parayı almaya korkarken insanlar neler yapıyorlar Allah yukarda bir kapıyı kapatır birini açar derler umudunuzu kaybetmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Olayın olduğu gün bu mesajı yazsaydın daha etkili olurdu, inşallah bulunur, yakın zamanda buradan Land Rover bulundu, umarım senin aracın da bulunur...

Geçmiş olsun.

Discovery olan mı acaba ??

• Vay arkadas bu devirde kapinin onundeki arabayı calma hala var mı ? Geçmiş olsun.

• mehmetkyn44 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yedek anahtarı var mıydı sizde yoksa başkasında da yedek anahtar olma ihtimali var mı?
    Resim yoksada sizin araçta özel bir yerde kırık çatlak var mıydı ya da boya vs.
    Bu arada Hgs ya da Ogs sistemi varsa kontrol dein aracı anadolu'ya kaçırmaya çalışabilirler.
    Hgs ve ogste geçiş yaptığı yerlere baktırın hocam sürekli.
    Hocam her şeyin hayırlısı deyin bunda da vardır bir keramet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Vay arkadas bu devirde kapinin onundeki arabayı calma hala var mı ? Geçmiş olsun.

O degilde immobilizer basit mi cozuluyor

• Gecmis olsun zor durum

• Gecmis olsun hocam Allah yar ve yardımcın olsun..

• Geçmiş Olsun...Umarım bulunur...Güya bu araçlar imbolizerli..Yükleyip mi götürüyorlar bunları..? Geçende bir tane çalınmıştı..
  • İKİ ANAHTARIDA BENDE BAKTIRDIM HGS YE FALAN GEÇİŞ YOK İSPARKA BİLE SORGULATTIM BİR YERDE PARK EDEN VARMI GİBİSİNDEN O DA YOK SOL ARKA ÇAMURLUKLA KAPI ARASI EZİK VARDI BAGAJ KAPAGINDA KALIN Bİ ÇİZİK ARKA TAMPONDA DA MAVİ SÜRTME İZLERİ VARDI
  • geçmiş olsun inşallah bulunur
  • Geçmiş olsun... belki biri kullanıp bir yere bırakmıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.