Şimdi Ara

33 BİN LİRA HASAR KAYITLI ARAÇ ALINIR MI?(Gerilim artıyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
11.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer acemi sürücü kullanacaksa aracın oranısini burasını vuracaksa sorun yok. Ama sen şekil için alıyorsun. Hava yastıkları değişmiş mi anlamadım. Değişmediyse bir bir yeniği var. Ayrica 3 ay da araba satanlar ya al satci yada gizli kusuru olanlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu arabayı alirsan basin agrir sanayide ustalatla ugrasmak zorunda kalirsin araba nerdeyse komple degismis ozellikle emme manifolduna dikkat cekmek gerekiyor. Bu araç on paneline kadar degismiş, foruma atilan kazali arabalari goz onune getir, o sekilde bir kaza gecmisi var belli. Sisirilen bir hasar kaydi degil bence parani cope atma.

• Kasko şişirme diye birşey yok arkadaş ya bunu diyen adamdan alınmaz

• 55 bine veriyorsa alınır. Tek can sıkıcı tarafı 2013 model araç için biraz dazla el değişmiş

• İçinize sinerse fiyat kırın alın. Bu zamana kadar defalarca hasar kayıtlı araç aldım, düzgün toplanmışsa hiç sıkıntı olmaz...

• Feleğin çemberinden geçmek deyiminin vücut bulmuş hali.Çok beğendim illaki Alıcam dersen fiyatı düşürmeye caliş

• Bir kere zaten yaşan söylüyor kasko kendi ödeyeceği parayı neden şişirsin mal mı?

Ayrıca yetkili serviste şişirme yapamaz ha düzeltebileceği bir parçayı yenisi ile değiştiriyolar ama onlarda ekstra şişirme yapamazlar bu nokta tamamen yalan.

Aracın kazalı resimleri yoksa almayın ayrıca hangi serviste yaptırmışlarsa hangi işlemler yapılmış şaşi no girdiklerinde ne yapmışlar ne değiştirmişer herşey çıkar kesinlikle bunlara bakın.

57-58e bile almayın olursa 1-2 sene içinde satmak isterseniz 40-45e anca verirsiniz ben 3yıldan fazla kullanırım dersen 50-55arası bence iyidir çünkü sen satarken çok uzun süre satamayacaksın sana öyle fiyat teklifi vereckler ki güleceksin.

Ayrıca bence almayın ben olsam parama göre daha normal araç alırım.

• 33 bin lira hasar mı? Benim arabanın değeri o kadar.

• Hicbir sigorta sirketi aptal degil.Eksper bir kere yapar o sisirmeyi birdahada kimse calismaz o kisiyle.

En kolay yol bu Sisirilmis.

• Emme manifolduna dikkat. Araç motora kadar girmiş. Ben almam ileride satarken sıkıntı yapar. Ama şasede sorun olmadığına eminsen ve kaput altı bölgedede ek kaynak düzeltme vs. yoksa alınabilir. Bu konulardan emin olmadıktan sonra almamakta fayda var.

• edecegi 40 45 . 63 bin nedir .

• 33 bin liraya 4 tane teker takıp binsen o araçtan daha güvenlidir

• almam alana mani olmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapma etme.63bin tl az para mı?Bu parayı hayatında göremeyecek insanlar var.Ve sen sırf 15 bin ucuza alacağım diye neredeyse pert olmuş 30bin hasar kayıtlı araç alacaksın.Hadi aldın.Yarın öbür gün sıkıldın,paraya sıkıştın vs.Nasıl satacaksın?Adamlar 20yaşındaki araba da hasar kaydı var mı diye soruyor.Kendi aracımın sadece kaput değişik.2300tl hasar kaydı var.Ve ben bu aracı istediğim fiyata satamadım.Millet kıl.O yüzden yapma,alma bu aracı.

• 78 bin tl hasar kayitli s60 vardi bi galeride istanbulda citir hasarli diye satiyorlardi almadim kismen duzeltip koymuslar ilana direklerde sasilerde bi islem yoktu ama mide bulandirici biraz

Seat servisleri bilmiyorum volvo servisleri gibi vurguncumu eger oyleyse ve saside duzeltme kaynak direklerde boya ve oynama yoksa alinabilir

Sanayide oyle ustalar varki sasisi dagilmis aracin ayni renk kaputuyla degistirip bi sekilde menteselere ayar cekiyor arac boyasiz diyor sorduklarinda sasisi nasil diye saside islem olurmu diyip satiyorlar en azindan serviste yapilmis arac

• Yıllardır Sigortacı olan biri olarak söylüyorum, rakamdan çok hasarı nereden aldığı önemli ön taraftan çarpmış tampon demiri değişmiş bu tarz hasarlar sıkıntılı sürekli masraf çıkartır.

• konuyu açan arkadaş ve yorumlar kazalı aracın alım aşamasını, para olarak ve kar-zarar mantığı ile değerlendiriyor.bence ilk kriter güvenlik olmalıydı.araç ciddi bir kaza geçirmiş.şase ve güvenliği etkileyen bir aksilik varmı? bu değerlendirmeyi yapabilecek,gönül rahatlığıyla güvenilecek düzgün bi yer-kişi bulabilirmi.bu aşamadan sonra fiyat değerlendirilmeli.
  • Hocam asla alma aracı çok pişman olursun istediğin ustaya göster yine boş bu kadar hasar kaydı olan araç bir işe yaramaz alsan alınmaz satsan satılmaz...

• 10-15 bin ₺ fazla verip düzgün bir araç almayı tercih ederdim..Aracın motoruna kadar girmişler, manifoldu hatta ecüsü değişmiş..Pert aracı onarıp satma işide anca Türkiye ve benzeri ülkelerde olur herhalde..O araca bir daha sigorta yapılamamalı ki bir daha trafiğe çıkamasın..Bir noktayı atladım;22 bin ₺ hasar 5 yıl öncenin rakamı ki o yılda bu aracın değeri neydi ki?Aracın fabrika çıkış fiyatı 10 bin € yoktur o yılda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 4 Mart 2018; 16:30:39 >
  • Araba motora kadar girmis emme manifoltu degismis, bogaz kelebegi degismis, kemerler patlamis. Illahaki bu arabanin sasesinde dogrultma vardir.
    Net olarak 45 e falan verilirse alinir oda duzgun toplanip sorunsuz ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 4 Mart 2018; 16:30:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.