Şimdi Ara

33 BİN LİRA HASAR KAYITLI ARAÇ ALINIR MI?(Gerilim artıyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necmi42

konuyu açan arkadaş ve yorumlar kazalı aracın alım aşamasını, para olarak ve kar-zarar mantığı ile değerlendiriyor.bence ilk kriter güvenlik olmalıydı.araç ciddi bir kaza geçirmiş.şase ve güvenliği etkileyen bir aksilik varmı? bu değerlendirmeyi yapabilecek,gönül rahatlığıyla güvenilecek düzgün bi yer-kişi bulabilirmi.bu aşamadan sonra fiyat değerlendirilmeli.

Kesinlikle katılıyorum, araç bir kere deforme oldu düzeltsen ne fayda..İkinci bir kazada çok daha ağır sonuçlar doğurabilir orijinal haline göre..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm hasar kayıtlarını bir tarafa bırakıyorum, trafikte insan gibi seyreden çok az Leon gördüm. Bu araç çoğunlukta kalan serseri Leonların piri ünvanını alıp satılığa çıkarılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Hava yastigi acmistir ondan yuksek cikio tutar.

Fiyat uygunsa alirim ben arkadas.

Ki aldim da zaten 29bin agir hasar kaydi olan araba.

1.5 sene evvel Fluence ile kaza yaptık.
    5 takla attık araçla, üst tavan ve 3 kapı tamamen değişti. Motor ve bagaj kısmındaki kaportada çizikler vardı sadece.
    Aracı 45 bin e aldı arkadaşım, kaza sonrasında 38 bin TL ağır hasar kaydı çıktı ortaya. 15 bin tl ye kendimiz yaptırdık şuan hala kullanıyoruz.
    Hava yastığı açmadı bu arada araba. Bilirkişiler bazen bokunu çıkarabiliyor malesef.
  • SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    Hocam alma. piyasası arasında fiyat farkı yok gibi. Ederi en fazla 50bin o da çok beğendim illa alacağım dersen. Yoksa 45 ya eder ya etmez. Çünkü resmen nikahına alacaksın aracı. Kimse almak istemeyecek çok çok uygun vermedikçe.

Onun yerine madem piyasası 70-75 arası, 7 lira daha kredi çekin temiz araç alın. Heleki servisçiden, ustadan asla almam. Kim bilir yılların deneyimiyle neleri neleri gizlemişlerdir.

• Sahibindende tüm ucuz arabalar nedense sigorta şirketinin şişirmesi sonucu ağır hasar kaydı oluşmuş

300 e 500 e hallocak bişeyi 10 bin yazmışlar

Ne sigorta şirketiymiş arkadaşş yaa

• Arkadaşlar,pazarlık ettim. 60 dan aşağı düşmedi. 250 lira kapora yandı .

Sonuç : Alınmadı araç. Bir kez daha kullanındım bugün.

Frenler güzel. Vitesler aşırı sert geçiyor anlamadım.Motor %94 diyor eksper raporunda. Onun dışında 100 km/h sürati geçince araç deprem olur gibi titremeye başlıyor. Aks ve rotlar gitmiş galiba. Çalışmayan herhangi bir donanım yok. Anlayacağınız araç iflah olmaz bir şey. Almadım.

55 liraya verse belki düşünürdüm.

• arabayı yorumlamayacağım ama hasar için sigorta şişirmiş servis şişirmiş gibi cümleler kulllanan birisinin aracını almam aleni yalan söylüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: SelamiŞahin

Arkadaşlar,pazarlık ettim. 60 dan aşağı düşmedi. 250 lira kapora yandı .

Sonuç : Alınmadı araç. Bir kez daha kullanındım bugün.

Frenler güzel. Vitesler aşırı sert geçiyor anlamadım.Motor %94 diyor eksper raporunda. Onun dışında 100 km/h sürati geçince araç deprem olur gibi titremeye başlıyor. Aks ve rotlar gitmiş galiba. Çalışmayan herhangi bir donanım yok. Anlayacağınız araç iflah olmaz bir şey. Almadım.

55 liraya verse belki düşünürdüm.

100 km geçince titriyorsa uzak dur o araçtan. 40.000 e verse ne olacak? ne yapacaksın o aracı

• Araç ölüp ölüp yeniden hortlamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarpışan araba oynamışlar heralde
  • bir aracı alırken ilk sahibinden almayı tercih ederim.en fazla 2. sahibi olur çok alıp satılan araçları hiç sevmem vede almam.
  • Valla servis hasar tutarını şişirmemiş. O kadar değişen parçaya göre az bile yazmışlar.
    Şu led far takımının bile 5 6 binden aşağı edeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbascan -- 4 Mart 2018; 21:25:21 >
  • Binici isen,fiyatı uygunsa ve hasarın ne olduğu belli ise al derim. Örneğin araç kaldırıma çıktı Golf 6, ortada birşey yok alttan darbe,şaseler vs zaten sağlam 22 bin TL hasar çıktı. Parça fiyatları çok pahalı bazı araçların,yüksek rakamlar çıkıyor. 15 bin tl tampon,LED far hasarı biliyorum. Alt tarafı köpeğe çarpan aracın.
  • aracın önde motor hariç her şeyi değişmişler. araç alınır bence. boya takıntısı olan aramasın
  • hocam bana sorsan alınmaz. sonuçta az bi para değil ve emin sigorta şişirmesi de değil. araba sol sag on camurluk park tampon demiri hatta emniyet kemeri değişmiş demekki gergi devreye girmiş. airbag açmış olma olasılığı var. aracın mutlaka kazalı fotoğraflarını iste

• quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

Sahibindende tüm ucuz arabalar nedense sigorta şirketinin şişirmesi sonucu ağır hasar kaydı oluşmuş

300 e 500 e hallocak bişeyi 10 bin yazmışlar

Ne sigorta şirketiymiş arkadaşş yaa

Sahibindende hasarlı arabayı itelemenin kibar versiyonu yersennnn
  • Yahu hasar kaydının üstüne 10.000 - 15.000 tl daha koyunca arabanın satis fiyatının yarısı ediyor. Yapmayın allah askına. Paranıza yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Hava yastigi acmistir ondan yuksek cikio tutar.

Fiyat uygunsa alirim ben arkadas.

Ki aldim da zaten 29bin agir hasar kaydi olan araba.

1.5 sene evvel Fluence ile kaza yaptık.
    5 takla attık araçla, üst tavan ve 3 kapı tamamen değişti. Motor ve bagaj kısmındaki kaportada çizikler vardı sadece.
    Aracı 45 bin e aldı arkadaşım, kaza sonrasında 38 bin TL ağır hasar kaydı çıktı ortaya. 15 bin tl ye kendimiz yaptırdık şuan hala kullanıyoruz.
    Hava yastığı açmadı bu arada araba. Bilirkişiler bazen bokunu çıkarabiliyor malesef.

Hava. yastığı acmamis ve 5 takla var entresan bir durum olmuş geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuzenimde 2015 model Leon vardı. Sağ ön çaprazdan bir araç ile çarpıştı. Aracın hava yastıkları patladı, aks kırıldı, ön sağ far, kaput vs hasar gördü. Kendisi aracı perte çıkartılmasını istedi. 55 bin TL hasar kaydı çıkardılar. Sanayide 13-15 bin TL tutardı en fazla. Gitti yeni araç aldı daha sonra. İlanı veren arkadaş perte çıkarmamış kullanmaya devam etmiş, tutar şişirilmemiş de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelamiŞahin

Normal piyasası 75 -77 arası. Bu aracı 63 bin liraya bırakıcak.

aracın kasko bedeli 62.972 TL tsb.org.tr sitesinden bakınız.. Hasar bedeli ise toplamda 33.000 TL, alabileceğiniz en iyi rakam 45 civarları olmalı zira aracı 45000' e aldığınızı varsayarsak + 33000 TL hasar miktarı = 78.000 TL hasarsız olduğunu düşünürseniz bu fiyata giderdi. 63.000 TL bu araç için ancak hayal gücünün oluşturduğu kozmik bir rakam. Sigorta şişirmesi diye bir olay da yok tamamen aracın hasar durumunda orjinal parçaları ile değişim yapılması ile alakalı bir konu bu. Millet alışmış sigortadan para almak için vs. diye ilanlar açmaya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.