Şimdi Ara

33 BİN LİRA HASAR KAYITLI ARAÇ ALINIR MI?(Gerilim artıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
10.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir araç almaya niyetlendim. Özel bir araç servisi sahibinin Seat Leon'u çok hoşuma gitti....

Araç FR donanım ve cam tavan dahil bütün opsiyonlar mevcut. Dün kullandım ve çok beğendim amaaaaaa....

2013 yılında trafiğe çıkmış bir araç ve alındıktan 10 ay sonra bir kaza geçirmiş 22 bin lira hasar kaydı oluşmuş tabi kasko karşılamış.

Daha sonra 8 bin ve 3 bin şeklinde hasar kayıtları mevcut. Aracın sahibi hasarın şişirildiğini söyledi. Aracın gidişinde duruşunda bir sorun yok ama kafamı çok kurcalıyor.

Bugün bir ustayı götürüp arabaya baktırıcam.Siz ne dersiniz? Bu araç alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelamiŞahin -- 5 Mart 2018; 17:28:45 >

• Sigortalar asla fiyatı şişirmez ucuza kaçmak için az para ödemek için kırk takla atarlar.

Emniyet kemeri bile değişmiş buradan anlaman lazım. Çok büyük bir kazaya karışmış. Son sahiplik süresi 3 ay neden satıyor adam düşündürücü. 50 bine bile verse almazdım ben aynı kazayı sizin birdaha yaptığınızı düşünün araç aynı şekilde hasara karşı direnç gösterir mi
    Yapay Zekanın Yanıtı

Hasar Kayıtlı Araç Alınır mı?

Hasar kayıtlı araçlar, geçmişte bir kazaya karışmış ve hasar görmüş araçlardır. Bu araçlar, genellikle normal piyasa değerlerinden daha düşük fiyatlara satılırlar. Ancak hasar kayıtlı araç almayı düşünürken bazı faktörleri dikkate almak önemlidir.

Hasar Kayıtlı Araç Almada Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Hasarın Şiddeti: Hasarın ne kadar ciddi olduğu, aracın güvenliği ve performansı üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Küçük sıyrıklar veya ezikler genellikle sorun teşkil etmezken, ağır hasarlar aracın yapısal bütünlüğünü ve güvenliğini etkileyebilir.
    • Hasarın Konumu: Hasarın aracın hangi kısmında olduğu da önemlidir. Motor veya şanzıman gibi önemli bileşenlerde oluşan hasarlar, aracın güvenilirliğini ve performansını ciddi şekilde etkileyebilir.
    • Onarımın Kalitesi: Hasarlı aracın doğru ve profesyonel bir şekilde onarılmış olması gerekir. Kalitesiz onarımlar, aracın güvenliğini ve değerini olumsuz etkileyebilir.
    • Fiyat: Hasar kayıtlı araçlar genellikle normal piyasa değerlerinden daha düşük fiyatlara satılırlar. Ancak hasarın şiddetine ve onarım maliyetlerine bağlı olarak, fiyatlar büyük ölçüde değişebilir.

Hasar Kayıtlı Araç Alınmalı mı?

Hasar kayıtlı bir araç alıp almamak, bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır. Küçük hasarlar ve kaliteli onarımlar söz konusuysa, hasar kayıtlı araçlar uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçenek olabilir. Ancak ciddi hasarlara sahip araçlardan uzak durulması önerilir.

Diğer Önemli Hususlar

• Bir hasar kayıtlı araç satın almadan önce, bir araç geçmişi raporu almak her zaman akıllıca bir fikirdir. Bu rapor, aracın geçmişteki tüm hasarlarını ve onarımlarını ayrıntılı bir şekilde gösterir.
    • Hasar kayıtlı aracın sigortası daha pahalı olabilir. Bu nedenle, aracınızı sigortalayacak bir şirket bulmadan önce sigorta maliyetlerini araştırın.

Sonuç

Hasar kayıtlı araçlar, daha düşük fiyatlarla araç sahibi olmak isteyenler için bir seçenek olabilir. Ancak, hasarın şiddeti, konumu, onarım kalitesi ve fiyat gibi faktörleri dikkatlice değerlendirmek önemlidir. Ayrıca, bir hasar kayıtlı araç satın almadan önce, bir araç geçmişi raporu almak ve sigorta maliyetlerini araştırmak her zaman tavsiye edilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle almam. Premium araç olsa neyse 33 binlik hasar parça fiyatları nedeniyle olabilir de, leon olmaz.

Fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Mart 2018; 10:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Normal piyasası 75 -77 arası. Bu aracı 63 bin liraya bırakıcak.
  • Hava yastigi acmistir ondan yuksek cikio tutar.

Fiyat uygunsa alirim ben arkadas.

Ki aldim da zaten 29bin agir hasar kaydi olan araba.

• Kazanın fotoğrafı varsa bakılır değerlendirilir ama nediyor gençlik,

No ss, no güven

• Aracın fiyatının yarısı kadar hasar kaydı olan bir otomobil almak mı? ASLA!

• Arkadaşlar 5664 mesajlarını ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç kucaktan kucağa gezmiş. Boşver gitsin. 63'e dahi alınmaz.
  • SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    Önden darbe aldığı büyük kazada havayastıkları parça listesinde yok. Patlamamış olamaz çünkü emniyet kemerleri değişmiş yani gergiler devreye girmiş. Büyük olasılıkla şase de hasar almıştır.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu araç bir daha düzen tutmayacak şekilde bozulmuş mu? Sürpriz masraflar kapıda diyebilir miyiz?
  • bu arabalar farları bir hayli pahalı o yüzde n hasar miktarı çok tutmuş ama önden sağlam yemiş nerdeyse komple motor yapmışlar

çok uyguna verilirse alınır yoksa macera

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Fiyat kırdırmaya çalışıcam hocam alacak olursak. Yarın bir gün sürprizlere para kalsın.
  • Fiyat yüksek. Ciddi yüksek

• Uzak dur hocam alinmaz.

araç nerdeyse pert olmuş. Hasarı şişirdiler yalanına inanmayın. max ederi 50-55 arası. Bunu alırım diyecek adam bu forumda zor. Ben zaten almam da alacak olana da karışmam.
    Muhtemel. Son sahibi bile 3 ay binmiş baksana...
  • Almasi kolay satarken sizde akla karayi sececeksiniz.

Ama en az 2 yil binerim bende kalir derseniz o zamana beli 70 e bile satarsiniz mubtemelen.

Cunku fiyatlar yukselio duruyor

• Aracın fotoğraflarını da ekledim. Yorum yapanlara teşekkür ediyorum.

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    En az 2 sene binmeyi düşünüyorum.

• chawush kullanıcısına yanıt
    Sizce ederi nedir hocam?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.