Şimdi Ara

318is (m44b19) Hangi Buji Kablosunu Kullanmalıyım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

96 model 318is aracım var bu aracın buji kabloları orjinal değil orjinal ürün de 1000 ile 1250 TL arası gibi bi rakama satılıyor.

Sizinde tavsiyelerinizi istiyorum, hangi marka orjinale en yakındır, hangi markayı kullanmalıyım

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se36 -- 9 Ekim 2020; 11:2:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• M44 kullanan yok sanırım aramızda 😂

• Merhaba;

Bremi marka kullanırsanız çok verimli olur hatta orjinalinden daha dayanıklı oluyor kimi durumlarda, fakat onun da fiyatları çok yakın olur orjinale. Amerikan diye geçen spart markası vardı ithalatçısı çekildi diye biliyorum o da iyi üründür eğer bulabilirseniz.

Bir de sorması ayıp siz de sürekli conta yakıyor musunuz? Benim de tam koleksiyonluk E30 318is’im vardı fakat sürekli conta problemi yaşıyorduk en son corteco takınca düzelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Spart marka ürün 450 500 lira seviyelerinde ama bremi markanın fiyatlarını bilmiyorum var mı bilginiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Se36

Conta problemi yaşamadım henüz ama 2 ve 3 bolu bujiler de yağlanma var conta değişimi yapıcam yakın zamanda.

Spart marka ürün 450 500 lira seviyelerinde ama bremi markanın fiyatlarını bilmiyorum var mı bilginiz.

Net bir bilgim yok fakat 1.500 orjinaliyse, bremi markasi da 1.300 civarındadır diye tahmin ediyorum

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.