< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 23 Haziran 2019; 0:28:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 23 Haziran 2019; 0:28:4 > |
Istanbul seçmenine yazıklar olsun. Her taraf suriyeli, iranlı afganistanlı kaynıyor. Güzelim memleketi bu hale getirenlere ödül verirmişçesine bir daha seçiyorlar. Yemin ederim fatih aksaray tarafına gidin Türk yok, şaka yapmıyorum ciddi ciddi yok. Iatanbul otogarına yakın olan yerlerde en dandik ev kiraları 1300-1400 liradan başlıyor. Bu vatandaş öpülmekten haz alıyor, diyecek bişey yok cidden.
|
CHP'nin kalesi Sarıyer kayıtlı seçmen: 250k.
Oy sayısı: 150k. Güncel fark: 142k. Sandığa gitmeyen elitist CHP'liler. Cehennemin dibine kadar yolunuz var. |
of be düşünsene imamoğlu kazanıyor ve senin gibi akpliler ayrılıyor falan istanbuldan
allahımmmmm. 4 seneye norveç gibi şehir olur bura ![]() |
AA denen yozlaşmış kurumun başındaki şahsı yakından tanıyalım;
![]() ![]() ![]() |
Akp üyelerin mesajlara bakıyorum
Chp üyelerin mesajlara bakıyorum Çok çirkinsiniz lan akpliler Seviye leş zihniyet rezelet Küfürler sinir etmeler falan |
O değilde Gaziantep halkı kendisine "öküz" yakıştırması yapan kesime nasıl %55 civarı oy veriyor? Hoşlandılar mı acaba.
|
Dinden imandan bahsediyorsunuz, bir dakikaligina muhalefetin yerine koyun kendinizi, su AA`nin, YSK`nin tutumu size karsi olsaydi, ne dusunurdunuz ?
Verilerin saatlerce gelmemesi, iktidar adayinin cikip kazandim demesi (fark kucucuk olmasina ragmen, acilacak sandiklar sonucu rahatlikla degistirebilecekken) Siz boyle yapiyorsunuz, yarin baskalari yaptiginda uzulmeyin, olur mu ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 31 Mart 2019; 16:3:4 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 31 Mart 2019; 16:21:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 20 Nisan 2019; 19:37:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 31 Mart 2019; 16:39:3 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 31 Mart 2019; 16:49:16 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 1 Nisan 2019; 14:1:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 31 Mart 2019; 16:49:31 > |