Şimdi Ara

31 Ağustos - Büyük Bankalar Soygunu (Halkbank, İş Bankası, Albakara, ING, KuveyTürk, HSBC,DenizBank)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam üzeri sadece HalkBank'ta olduğu belirtilen hataların bazı bankalarda sistematik olarak olması ve bu paraların hortumlanması büyük skandaldır. Ya sabit kur sistemi gelecek ve fiyatlama bu rakamların altında olacak, ya da tarihin en büyük hortumlanmasını yaşadık.

31 Ağustos - Büyük Bankalar Soygunu (Halkbank, İş Bankası, Albakara, ING, KuveyTürk, HSBC,DenizBank)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 1 Eylül 2018; 9:1:37 >

• Sabit kur intihar olur. Sıkıysa yapsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankalarımız sağlam deniliyor hemen ardına bunlar yaşanıyor, mesaj mı veriliyor birilerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Sabit kur intihar olur. Sıkıysa yapsınlar.
    forum hayatında ilk defa doğru bir yorum yaptın helal olsun....
    (çok küfür ettim sana zamanında bilesin)
  • hicbir haber sitesinde dillendirilmedi bu konu...ama dolar alanda var 3.70 den e postala dekontlarini paylasiyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh sadece 2 banka sanıyordum kaç tane varmış.

Pazartesi nolcak bakalım.

Ülkenin resmen anasını bellediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Canın sağolsun keşke büyük resmi görseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Canın sağolsun keşke büyük resmi görseydin.
    yok; gördüğüm için etmiyorum artık
  • Reis yüklü miktarda dolar yatırdı herhalde başta Halkbank olmak üzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal hepsi aynı sistemi kullanıyor o yüzden bu hata oldu..Hadi Türkleri hortumladın diyelim diğerlerini nasıl açık açık hortumlucan? Piyasalar kapalıyken swift yapılmaz çoğu işlem ya iptal olacak yada hesabında para varsa güncel kurdan geçirecekler.

Ingbank : Hollanda

HSBC : İngiltere

Denizbank :BAE

Kuveyt türk : Kuveyt

• Sabit kur böyle mi olur Allah aşkına.

Sabit kurda satışı yukarıya misal 15 liraya çıkarırlar alışı da 5 liraya çakarlar. Vatandaş ne dolar alabilir nede dolar bozabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 1 Eylül 2018; 12:32:44 >
  • Hocam ben Denizbank üzerinden maaş alıyorum, olayın olduğu saatlerde android uygulaması üzerinde sürekli kurları takip ettim , bende hiç böyle bir olay olmadı :(

• ING de hiç öyle olmadı. Pek gerçekçi gelmiyor, ayrıca zaten üstte arkadaşın yazdığı gibi İngiltere, Hollanda bankası sana para yedirir mi ?
  • İkinci Yahya Demirel vakası.. Sonuçta modern ülkeyiz çuval yakışmazdı.

• şu salak salak sitelere inananlar çok komik, ingde 4ten satıyor dediklerinde bankaya girdim normal kurdan satıyordu. halkbank dışında olmadı
  • Bu ne lan! Dalga mı geçiyor bunlar?

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Oype dedigimiz bi cok seyi de yaptilar aslinda.. bunu da yaprlar gibi geliyor..

• Büyük skandal dediği şey bu bankaların hepsi veriyi bloomberg ten çekiyorlar. Bloomberg te yaşanan bir hata sonucu bir çok bankaya bu kur fiyatları yansımış görenler hemen işlem yapmışlar fakat piyasalar kapalıysan ve gece saati swift yapılamayacağı için olaydan 20 dakika sonra bütün işlemler iptal edilmiş ve olay kapanmıştır.

Ama bizim muhalefet tabi ki malzeme arayışı içinde olduğundan dolayı " hortumladılar " " çaldılar " " birileri zengin oldu " vs. vs. saçmaladılar ve yine bir şekilde kendilerine güldürmeyi başardılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.