Kişisel görüşüm tam bir tasarım faciası. Ayrıca satıyım deseniz ikinci el yok.
quote:
Orijinalden alıntı: xnoname
benim hoşuma gidiyor o paraya en donanımlısı o ,2.eli yakıt önemli değil,ayrıca 207cc buldum 38 bine aklımda o da var
quote:
Orijinalden alıntı: beybiger
quote:
benim hoşuma gidiyor o paraya en donanımlısı o ,2.eli yakıt önemli değil,ayrıca 207cc buldum 38 bine aklımda o da var
Dostum bu arabayı hoşuna giden alır zaten tek elle tutulur tarafı o bence hoşuna gittiyse al ama olumsuz tarafı ikinci eli.. Tercih senin içimde kalmasın diyorsan al
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: beybiger
quote:
Dostum bu arabayı hoşuna giden alır zaten tek elle tutulur tarafı o bence hoşuna gittiyse al ama olumsuz tarafı ikinci eli.. Tercih senin içimde kalmasın diyorsan al
ayrıca 207cc de aklımda daha ucuz ama biraz ufak geldi gözüme
207 CC'nin yürütme maliyeti daha düşük. Ama 207 CC'de arka koltukları unutmak lazım. Ancak çok kısa mesafelerde idareten binilebilir. 308 CC'de ise arka koltuklar kullanılabilir. Bir de donanım olarak 308 CC çok dolu, soğuk havalarda üstü açık gezmenizi sağlayan ense ısıtma bile var. Keyif için alınabilecek bir araç, piyasada temizleri de mevcut.
Tasarım faciası
Bunlar tabi göreceli konular da, bana göre hem dış karoser hem içerideki deri döşemeler ve koltuklarıyla o paraya alınabilecek en şık cabrio'lardan birisidir 308cc :
İkinci el olayına gelince, ikinci el kaygınız varsa bu modellere bakmak zaten baştan hata, cabrio aracın ikinci elinden ne olacak, tutulan bir kasa tipi değil, bir şey değil... Hiç biri ha deyince satılmaz, anca tek tük meraklısı arar alır.
teşekkürler arkadaşlar yakıt ve 2.el önemli değil şuanda tam alma mevsimi :D
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
207 CC'nin yürütme maliyeti daha düşük. Ama 207 CC'de arka koltukları unutmak lazım. Ancak çok kısa mesafelerde idareten binilebilir. 308 CC'de ise arka koltuklar kullanılabilir. Bir de donanım olarak 308 CC çok dolu, soğuk havalarda üstü açık gezmenizi sağlayan ense ısıtma bile var. Keyif için alınabilecek bir araç, piyasada temizleri de mevcut.
ense ısıtma en ucuz e250de var onlarda 150bintlden fazla,sırf alma nedenim o
Ön tarafta sıkıntı yok ta arkası tasarım faciası bence
Alıntı alınmaz mı Ekmekli kadayıf
Tam keyif otomobili
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme