Şimdi Ara

308cc alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 308 cc düşünüyorum 50-55 bin civarına alınır mı ?

• Kişisel görüşüm tam bir tasarım faciası. Ayrıca satıyım deseniz ikinci el yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

Kişisel görüşüm tam bir tasarım faciası. Ayrıca satıyım deseniz ikinci el yok.

benim hoşuma gidiyor o paraya en donanımlısı o ,2.eli yakıt önemli değil,ayrıca 207cc buldum 38 bine aklımda o da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

benim hoşuma gidiyor o paraya en donanımlısı o ,2.eli yakıt önemli değil,ayrıca 207cc buldum 38 bine aklımda o da var

Dostum bu arabayı hoşuna giden alır zaten tek elle tutulur tarafı o bence hoşuna gittiyse al ama olumsuz tarafı ikinci eli.. Tercih senin içimde kalmasın diyorsan al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

Dostum bu arabayı hoşuna giden alır zaten tek elle tutulur tarafı o bence hoşuna gittiyse al ama olumsuz tarafı ikinci eli.. Tercih senin içimde kalmasın diyorsan al

ayrıca 207cc de aklımda daha ucuz ama biraz ufak geldi gözüme

• 207 CC'nin yürütme maliyeti daha düşük. Ama 207 CC'de arka koltukları unutmak lazım. Ancak çok kısa mesafelerde idareten binilebilir. 308 CC'de ise arka koltuklar kullanılabilir. Bir de donanım olarak 308 CC çok dolu, soğuk havalarda üstü açık gezmenizi sağlayan ense ısıtma bile var. Keyif için alınabilecek bir araç, piyasada temizleri de mevcut.
  • Tasarım faciası

Bunlar tabi göreceli konular da, bana göre hem dış karoser hem içerideki deri döşemeler ve koltuklarıyla o paraya alınabilecek en şık cabrio'lardan birisidir 308cc :

308cc alınır mı ?  308cc alınır mı ?

İkinci el olayına gelince, ikinci el kaygınız varsa bu modellere bakmak zaten baştan hata, cabrio aracın ikinci elinden ne olacak, tutulan bir kasa tipi değil, bir şey değil... Hiç biri ha deyince satılmaz, anca tek tük meraklısı arar alır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda Alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    Chevrolet alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    418i alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar yakıt ve 2.el önemli değil şuanda tam alma mevsimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

207 CC'nin yürütme maliyeti daha düşük. Ama 207 CC'de arka koltukları unutmak lazım. Ancak çok kısa mesafelerde idareten binilebilir. 308 CC'de ise arka koltuklar kullanılabilir. Bir de donanım olarak 308 CC çok dolu, soğuk havalarda üstü açık gezmenizi sağlayan ense ısıtma bile var. Keyif için alınabilecek bir araç, piyasada temizleri de mevcut.

ense ısıtma en ucuz e250de var onlarda 150bintlden fazla,sırf alma nedenim o
  • Ön tarafta sıkıntı yok ta arkası tasarım faciası bence
  • Alıntı alınmaz mı
    Ekmekli kadayıf

Tam keyif otomobili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.