Şimdi Ara

307 YAĞMUR SENSÖRÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 307 nin yağmur sensörü nerede ? Birde yağmur sensörünü nasıl devreye sokuyoruz. BEn auto moduna getiriyorum ama bilgi ekranında uyarı yazısı çıkmıyor... Bilen varmı yada fotoğrafı falan olşan varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 307 Yağmur Sensörü

Peugeot 307'niz, sürüş sırasında yağmurun yoğunluğunu algılayıp buna göre silecekleri otomatik olarak ayarlayan bir yağmur sensörüyle donatılmıştır.

Yağmur Sensörünü Aktif Etme

Peugeot 307'nizdeki yağmur sensörünü etkinleştirmek için şu adımları izlemelisiniz:

• Direksiyon simidinin sol tarafındaki silecek kolunu "Otomatik" konumuna getirin.
    • Bazı modellerde silecek kolunu "Otomatik" konumuna getirmek için önce "0" konumuna getirip ardından "Otomatik" konumuna getirmeniz gerekebilir.

Yağmur Sensörü Nasıl Çalışır?

Yağmur sensörü, ön camın üst kısmına takılmıştır ve camın ıslanma miktarını ölçer. Yağmurun yoğunluğuna bağlı olarak silecekler otomatik olarak farklı hızlarda çalışacaktır.

Far Sensörü de Var

Bazı Peugeot 307 modelleri bir far sensörüyle birlikte gelir. Far sensörü, dışarının karanlık olup olmadığını algılar ve buna göre farları otomatik olarak açar ve kapatır.

Sorun Giderme

Yağmur sensörünüz düzgün çalışmıyorsa şu sorun giderme ipuçlarını deneyebilirsiniz:

• Ön camın sensörün konumunun temiz olduğundan emin olun.
    • Sileceklerin iyi durumda olduğundan emin olun.
    • Yağmur sensörünün ayarlarını kontrol edin.

Yağmur sensörünün düzgün çalışmasını sağlamak için düzenli bakım yaptırmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • auto modunda olunca silecek kolunu yukarı doğru bi kere kaldırırsanız devreye girer olmaz ise size resim çekip gösterebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo9

auto modunda olunca silecek kolunu yukarı doğru bi kere kaldırırsanız devreye girer olmaz ise size resim çekip gösterebilirim

Ben auto moduna getirince yağmur olmasada çalışıyor. (Fasılalı gibi )Mümkünse Foto varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbulent_2626 -- 23 Şubat 2008; 22:16:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serbulent_2626

quote:

Orjinalden alıntı: evo9

auto modunda olunca silecek kolunu yukarı doğru bi kere kaldırırsanız devreye girer olmaz ise size resim çekip gösterebilirim

Ben auto moduna getirince yağmur olmasada çalışıyor. (Fasılalı gibi )Mümkünse Foto varmı ?

automatic wiping active yazıyor mu?
    aracında görüş paketi var mı?

görüş paketi:
    otomatik farlar
    yağmur sensörü
    elekrokrom iç dikiz aynası
    sis farları
  • aracinizda bu sensor camda olmali dikiz aynasinin altina dogru cama yapisik 15cm kadar bir cubuk olmali ucu daire seklinde

307 llerin hepsinde bu sensor yok[;)

xs xt xp xsi gibi modellerinde bu sensor var xr lerde yok bu sensor
  • Evet aracımda görüş paketi var. Far sensörünü açıyorum bilgi ekranında yazıyor ama yağmur sensörünü auto moduna alınca yağmur olmasada çalışıyor.
    Kontağı 1nci konumda açıyorum silecek kolunu auto konumuna getiriyorum. Ama yağmur olmasada çalışıyor. Sensör ön camda mevcut ama içi biraz kirli gibi bir durum var. Fotosunu ekleyeceğim.
    Bende XS Modeli var.
  • XS lerde de yoktu bu özellik.
    son zamanlarda starndart oldu

sanırım 2005 XS lerde bu standart

auto moduna aldığınızda bir kere silecek çalışır
    bu normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağmurda park sensörü
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

XS lerde de yoktu bu özellik.

bu normaldir.

Hayır dostum yanlışın var bende 2004 Xs var arkadaşda ise 2003 XS var yağmur sensörü mevcut. Yani XS lerde bu özellik var. Ama olmayanda var tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serbulent_2626

quote:

Orjinalden alıntı: individual

XS lerde de yoktu bu özellik.

bu normaldir.

Hayır dostum yanlışın var bende 2004 Xs var arkadaşda ise 2003 XS var yağmur sensörü mevcut. Yani XS lerde bu özellik var. Ama olmayanda var tabi.

dediğim gibi son zamanlarda standart oldu
    ilk yıllara bu özellik yoktu.

307 nin ilk çıktığı yıl kataloglara bakarsan olmadığını görürsün.
    benim elimde mevcuttu bir ara bu kataloklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.