|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 12 Ocak 2020; 21:51:59 > |
| _____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8889155 -- 26 Mart 2020; 14:26:36 > |
|
Ben peugeot 508 kullanıyorum oldukça memnunum daha bir sorun yaşadım gayet hızlı ve rahat bir araba alacak olanlara tavsiye ederim. |
|
Merhabalar bende aranıza henüz katılmış bir kullanıcı olarak, araç sahibi arkadaşlara sormak istediğim bir konu var görüşlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Aracımı yeni aldım henüz 1500 km de benim garipsediğim ve alışmakta problem yaşadığım durum şu, araba durmaya yakın özellikle gözlemlediğim kadarı ile vites düşürürken 3 den 2 ye geçtiği sırada bir silkeleme gibi bir hissiyat oluyor farklı şekilde önceleri disklerden veya fren balatalardan mı oluyor gibi düşündüm ama sanırım şanzıman vites küçültürken erken küçültme gibi bir şey yapıp motor yığıldığı için hissediyorum gibi geliyor tam çözemedim tecrübeli arkadaşların görüşlerini merak ediyorum . Arabam 1.6 puretech benzinli ve bu durumu hem motor soğukken hem sıcakken yapıyor |
|
|