Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 508 KULLANICILAR KULÜBÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yeni 508 kullanıcıları olarak fikir paylaşımları yapabileceğimiz, arabayla ilgili sorulara cevap bulabileceğimiz, gereksiz tartışmalardan uzak, sadece 508 kullanıcılarının ve arabayı almayı düşünenlerin toplandığı bir konu olsun istedim.

    Yeni 508 sahibi kaç kişiyiz forumda bunu da merak ediyorum açıkçası.Umarım faydalı bir konu olur.

    Araç donanımı ve aldığımız fiyatları da paylaşırsak, almayı düşünenler için de bir fikir verecektir.

    508 GT sedefli beyaz aracımla aranızdayım. Agusta 19 inç jant ve cam tavan opsiyonlarıyla beraber 311500 TL'ye mal oldu.



  • Güle güle kullanın...

    Tüketim, performans, yalıtım ve konfor olarak nasıl? Daha önce sahip olduğunuz veya kullandığınız benzer segment veya premium sınıf bir araç ile karşılaştırma şansınız var mı?

    Ek olarak sadece benzinli modellerde olan Aktif Süspansiyon gerçekten başarılı mı?

    Test aracı olarak maalesef sadece dizel ve Allure var; ve çok basit GT veya GT-Line'ın yanında...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 12 Ocak 2020; 21:51:59 >
  • Güle güle kullanın . Görünüşü epey iyi
  • ehvel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.


    Arkadaşlar dün 2 saat kadar yol yaptım otobanda. Ekrana dokunduğumda epey ısındığını farkettim bir süre sonra. Bu normal midir? Karşılaşan var mı ?
  • Merhaba Benimde 508 gt line dizel aracım var ekran aynı ısınıyor sorun yoktur umarım birde ambiyans ayarları çıkıyormu senin aracında ben baktım çıkmıyor forumda diğer kullanıcılar yeni güncelleme geldiğinden dolayı kaybolmuş?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8889155 -- 26 Mart 2020; 14:26:36 >
  • HADİ HAYIRLISI BAKALIM
  • Ben peugeot 508 kullanıyorum oldukça memnunum daha bir sorun yaşadım gayet hızlı ve rahat bir araba alacak olanlara tavsiye ederim.

  • Merhabalar bende aranıza henüz katılmış bir kullanıcı olarak, araç sahibi arkadaşlara sormak istediğim bir konu var görüşlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Aracımı yeni aldım henüz 1500 km de benim garipsediğim ve alışmakta problem yaşadığım durum şu, araba durmaya yakın özellikle gözlemlediğim kadarı ile vites düşürürken 3 den 2 ye geçtiği sırada bir silkeleme gibi bir hissiyat oluyor farklı şekilde önceleri disklerden veya fren balatalardan mı oluyor gibi düşündüm ama sanırım şanzıman vites küçültürken erken küçültme gibi bir şey yapıp motor yığıldığı için hissediyorum gibi geliyor tam çözemedim tecrübeli arkadaşların görüşlerini merak ediyorum . Arabam 1.6 puretech benzinli ve bu durumu hem motor soğukken hem sıcakken yapıyor

  • Merhaba ben de araniza 1.5 dizel prime ile yeni katildim.

    El freni kafami cok karistirdi. Hareket ederken gaza basinca otomatik iniyor sikinti yok. Ama durcagimiz zaman napmak lazim ?dsg şanzımandaki gibi once boşa(N) alıp el frenini cekiyorum sonra Park moduna aliyorum, doğru mu yapiyorum bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.