Şimdi Ara

Park Sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar park sensörü için baya araştırma yaptım. Yorumlara göre en iyi cenmax sonra cyclone gibi görünüyor. Ancak bunların da internet satışlarını bir türlü bulamadım. Beyaz renk arıyorum cyclonenin sadece siyahı var internette. Bunları nerden temin edebilirim?



  • En ucuzundan ekransız sadece buzzerlı modelinden 2 tane alıp tampon renginde boyatıp 1 tanesini kendim takmıştım aracıma. 4 sene olmuştur hala sıkıntısız kullanıyorum. Ucuz modeller aynı sensörleri kullandığından sensörü bozulsa bile yedek aldıklarımı takıp kullanırım diye düşünüyordum ama yedeklere de ihtiyacım olmadı hiç. Diğer aracımın üzerinde ekranlı model var yine ucuzlarından, o da problemsiz şu an, işlevini yerine getiriyor, mesafe algılaması falan düzgün.

    Para sizin tabi ki de 40-50 TL'ye almak varken saydığınız markalar ne kadar bilmiyorum ama o kadar para vermeye gerek yok bence. Ayrıca alacağınız park sensörleri özel bir modelse ileride herhangi bir arıza yaşanırsa aynı sensörden bulmak falan da dert olabilir.
  • gittim en ucuzundan sadece ses çıkaran park sensöründen taktırdım.10 numara işimi görüyordu 3 yıldır.sonra kamera da lazım kaza maza olur kayıt olsun diye.a101 den 130 liraya pirana hem ön hem arka kamera aldım.100 liraya da iyi bir yere montaj yaptırdım o da kaç aydır 10 numara işimi görüyor.Park halinde hasar anında kayıt bile alıyor.ortalama 2 saat kayıt alıp üstüne yazmaya devam ediyor tavsiye ederim
  • Ben de en ucuzundan gösterge ekranlı olandan aldım gayet güzel çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.