3013 TL Nordmende NM50350 50" (127 Ekran) Ultra HD (4K) TV https://www.a101.com.tr/elektronik/nordmende-50-ultra-hd-smart-led-tv 3789 TL Nordmende Nm58350 58'' Ultra Hd Android Smart Tv https://www.a101.com.tr/elektronik/nordmende-nm58350-58-ultra-hd-android-smart-tv |
3013 TL Nordmende NM50350 50' (127 Ekran) Ultra HD (4K) TV

-
-
- Google Play bulunmamakta olup, güncel uygulamaları içeren uygulama kullanılmaktadır.
google play olmadığı için uygulama yüklenemiyor galiba
-
- Google Play bulunmamakta olup, güncel uygulamaları içeren uygulama kullanılmaktadır.
-Ürün kurulum prosedürü bulunmamaktadır. Ürünü teslim alırken kontrol etmenizi ve herhangi bir deformasyon durumunda kargo tespit tutanağı ile iade etmenizi rica ederiz.
fiyat uygunda 2020 ürünü adem reisin videosu var uygun fiyata alınabilir 4.5k gözden cıkarmak gerek tcl yada o ayarda bi tv icin.
-
Boyut çok sorun değilse satıcı amazon olarak aşağıdaki Philips tercih edilebilir.
3775 TL Philips 43PUS7505 43'' 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED Smart TV
-
Geçen yıl çok beğenilen Adem abinin de çok önerdiği bir hi-level tv almış biri olarak şunu söyleyeyim, ya bütçenizi 5k civarına çıkarıp Samsung, Lg, Philips marka bir televizyon alın ya da hiç televizyon almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklentiniz TV izleme ise ucuzunu alıp birde android box alıp keyfini sürün. Yok oyun monitörü vs de olsun derseniz uzak durun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha bu marka hala var mı, 39 yaşındayım ben bebekken vardı bizim evde çok uzun yıllar kullandık hoparlörü bozulduğunda tamirciye gittiğimizde böyle hoparlör bulamazsınız bu ne böyle prof. müzik sistemi gibi demiş, şimdiki kalitesi tabi çok uzaktadır ama halen markanın adını görmeme şaşırdım. Eskinin kaliteli markalarından
-
Yılların Alman markası. A101'deki ürüne baktım yerli üretim yazıyor. Garantisini kim sağlıyorsa, Vestel mi Sunny mi anlaşılır. Toshiba TV'ler nasıl eski Toshiba değilse bu da eski Nordmende değil.
-
Adem Helvacıyoutube
A101 mağazalarında satışa sunulan NORDMENDE olarak eskilerden kaliteli bildiğimiz markanın bu günkü üretiminin ne olduğu hakkında bilgisi olan olmayan veya yanlış bilenler için bilgi amaçlı paylaştığım videodur. NORDMENDE NM50350 modeli tv nasıldır kim üretir panel üreticisi kim anakart üreticisi kim işlemci özellikleri nedir tv işletim sistemi nedir android kaç?https://www.youtube.com/watch?v=8Cn31Hnv_MIadem beyin ilgili videosunu izlerseniz konuyla ilgili bilgi sahibi olursunuz. zira bu ürün, yaşı yetenlerin hatırladığı o kaliteli ürünle aynı değil. tabi tercih edenler olabilir ancak yukarıdaki arkadaşın dediği, güncel knowhow bilgisiyle bu teknolojiye mühendislikleriyle katkılar sağlamış LG(oled), Samsung(qled), Philips(ambilight) gibi markaları tercih etmediğiniz sürece sıradan bir ürün alırsınız. sıradan ürün kötü olmak zorunda değil ancak beklentiniz yüksek olursa can sıkabilir, aman dikkat.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerkaraOha bu marka hala var mı, 39 yaşındayım ben bebekken vardı bizim evde çok uzun yıllar kullandık hoparlörü bozulduğunda tamirciye gittiğimizde böyle hoparlör bulamazsınız bu ne böyle prof. müzik sistemi gibi demiş, şimdiki kalitesi tabi çok uzaktadır ama halen markanın adını görmeme şaşırdım. Eskinin kaliteli markalarından
Eski Sunny ortaklarından Mehmet Atmaca nın markası nordmende. Saba ve onvo da aynı firmanın. Sunny nin web os işletim sistemli modelleride düşünülebilir bence bütçe dahilindeyse akıllı kumanda bile +1 önde başlar.
Televizyon yıllarca kullanılan hem de tüm ev halkı tarafından kullanılan bir ürün.Bana görede bütçeniz kısıtlıysa almayın dandik markla tv leri para biriktirin 1-2 sene sonra lg,samsung gibi tvler alın.Görüntü kalitsinde çok fark var.zorunluysanız yapacak birşey yok oza aman kötünün iyisini seçin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerkaraOha bu marka hala var mı, 39 yaşındayım ben bebekken vardı bizim evde çok uzun yıllar kullandık hoparlörü bozulduğunda tamirciye gittiğimizde böyle hoparlör bulamazsınız bu ne böyle prof. müzik sistemi gibi demiş, şimdiki kalitesi tabi çok uzaktadır ama halen markanın adını görmeme şaşırdım. Eskinin kaliteli markalarından
markayı görünce bende sizinle aynı hissiyatı yaşadım. şimdi bunların vintage radyolarından eve alıp dekor yapmak lazımda çok para yahu
-
Artık kullanılmayan eski markaları satın alıp kullamıyor bazı firmalar
Tabiki de orijinaliyle alakası yok
Söylediklerinie hiç katılmıyorum. Bende bir samsung akılsız tv var bide dijitsu var akılsız. Samsung kanal geçişleri, menü kullanışsızlığı, ağırlığı falan kanser eder adamı. Diğerini yıllardır canavar gibi kullanıyorum bana mısın demiyor, hızlı kullanışlı menüsü güzel tv boxu da çaktım miss. Biri 7 bin tl diğeri 2 bin tl. Ucuzunu alın arkadaşlar, ne kadar ucuz o kadar iyi. Tv boxun çözemeyeceği tv yok. Para kolay kazanılmıyor, marka meraklılarına bakmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada bu tv yi de bir akrabama aldım ihtiyacı vardı, mükemmel bir tv bence smartı çok kullanışlı ip tv de yükleyebiliyosun daha ne olsun. Cohannan a teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: cooloceaner
Söylediklerinie hiç katılmıyorum. Bende bir samsung akılsız tv var bide dijitsu var akılsız. Samsung kanal geçişleri, menü kullanışsızlığı, ağırlığı falan kanser eder adamı. Diğerini yıllardır canavar gibi kullanıyorum bana mısın demiyor, hızlı kullanışlı menüsü güzel tv boxu da çaktım miss. Biri 7 bin tl diğeri 2 bin tl. Ucuzunu alın arkadaşlar, ne kadar ucuz o kadar iyi. Tv boxun çözemeyeceği tv yok. Para kolay kazanılmıyor, marka meraklılarına bakmayın.bu ne saçma yorum yahu :))
tv box sanki adamı kanser etmiyor. mi box alın yok wifi sıkıntısı yok uygulama yüklediğinde arayüz programıyla kullanma
güncelleme yaptığında çökme sorunları
sıfr bu saçmalıklar yüzünden kaliteli tv aldım. şimdi kim takar yalova kaymakamını. mi box mış oymuş buymuş.. tırıvırı geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: White WaterYılların Alman markası. A101'deki ürüne baktım yerli üretim yazıyor. Garantisini kim sağlıyorsa, Vestel mi Sunny mi anlaşılır. Toshiba TV'ler nasıl eski Toshiba değilse bu da eski Nordmende değil.
Toshibalar da mı bozdu hocam?
Sharp'tan baska bozmayan var mı acaba eski sağlam markalardan? Belki Sharp ta bozmuştur ona da bir şey diyemiyorum.
-
Tv box olayını mi box gibi 2 gb ram ve 16 gb hafıza ile işlem yapan suratına tükürmeyeceğin boxtan ibaret sayan biri ile bu tartışmaya girdiğim için kendimi affetmeyeceğim:) mi boz nedir hocam ya, siz hiç 4 gb ram 64 gb hafızalı h96 kullandınız mı? Yada 8 gb ram 128 gb hafızalı bir t95? Ya cahilliğinize vereceğim bu yorumu ya bilgisizliğinize.. Android box adamdır, tüm akılsız tv leri de ordinaryüs eder bu kadar söyleyim, mi box takılsın kendi dünyasında android box diye sizin gibilerin olduğu ortamda 😁
Her kelimesine imzamı atarım 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toshiba'nın TV division'ı Vestel satın aldı Avrupa pazarında. Şu an ülkede satılan Toshibalar, marka basılmış Vestel'ler aslında. Sharp TV Türkiye'de uzun zamandır yok. Bozmayan bir SONY diyebilirim.
En Beğenilen Yanıtlar

Geçen yıl çok beğenilen Adem abinin de çok önerdiği bir hi-level tv almış biri olarak şunu söyleyeyim, ya bütçenizi 5k civarına çıkarıp Samsung, Lg, Philips marka bir televizyon alın ya da hiç televizyon almayın.
|
Benzer içerikler
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- kiwi hava temizleyici
- toshiba 70ua5d63dt
- blaupunkt ls720
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X